Bruma: Jednou bych se chtěl vrátit do Premier League

02.03.2015, 10:10
Aktuality
Jeffrey Bruma kráčí s PSV Eindhoven k prvenství v nizozemské nejvyšší soutěži, sám střední obránce však pomalu uvažuje o další změně dresu. Jak Bruma přiznal, nebránil by se návratu do Premier League...

Urostlý stoper už si angažmá na anglické půdě vyzkoušel, když nastupoval za Chelsea. Za londýnský klub však Bruma odehrál pouhé čtyři zápasy a následně putoval po hostováních. Před necelými dvěma roky se pak z Anglie vydal do vlasti, když posílil PSV Eindhoven.

Za eindhovenský celek nastupuje Bruma pravidelně v základní sestavě a kromě průběžného prvního místa v Eredivisie ho může těšit i fakt, že se prosadil do nizozemské reprezentace. "V Holandsku všichni hrajeme fotbal, teprve poté se kouká na výsledek. Kdežto v Anglii nebo Německu je prvořadá výhra a není tolik důležité, jakým způsobem se ji dosáhne," prohlásil Bruma.

Sám Bruma na odchod z Eindhovenu netlačí, pokud by se mu však naskytla možnost návratu do Premier League, nyní 23letý obránce by neváhal. "Zažil jsem v Anglii skvělé období, hodně jsem se toho v Chelsea naučil," řekl Bruma. "Pokud bych se jednoho dne mohl do Premier League vrátit, hodně bych o tom přemýšlel," dodal nizozemský reprezentant.

Autor: Jiří Vojík / clubcall.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
xaus

Borec :)

Reagovat
Stiksxx

Hmm..hmm..průměrný střední obránce, kterých běhá po hřištích spousty..Na PL asi nemá..Max nějaká Aston Villa apod..Můžeš být rád, že hraješ stabilně a na kvalitní úrovni. Až uhlídáš střelce z Ajaxu můžeš pomýšlet výš.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Láska je tu s vámi buďte s ňou

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z těch talentů, které Chelsea zničila?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

akurát on není ten prípad

Reagovat
supporter

No zrovna on moc talentu nepobral, spíš je to takový ten "vydřený" fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je ten hráč, kterej mi ve Fifě brečel, že se mu stejská po domově, a jak přišla nabídka z Barcelony, tak ho najednou ten stesk přešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

me z nepochopitelnych duvodu prodalo vedeni godína do city za 8M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele