Britský tisk: Wales mohl v Praze vyhrát, Wardův vlastní gól byl bizarní

09.10.2021, 12:31
Aktuality
Hráči Walesu oslavují vyrovnání na 2:2 (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Selänne

Wales tu ztratil dva body, pravda. Ale pokud zabrousíte na jejich sociální media, tak si přečtete, že pro spousty lidí to byl nejlepší repre zápas za poslední roky. To tak o něčem svědčí. Nám ten zápas prostě nesedl, nemá cenu vyšilovat a panikařit.

Reagovat
Kily

já bych asi něco namítl na základě toho, že nám to za posledních sedm měsíců nesedlo už poněkolikáté, ty špatné výkony se začínají trochu množit

Reagovat
Selänne

To je pravda. Ale u nás obecně platí, že máme kvalitní tým pokud je pohromadě. Jakmile z toho ale dva nebo tři hráči vypadnou, tak máme najednou problém.

Reagovat
Kily

ty ztráty dělají hodně, to je pravda

Reagovat
Selänne

Třeba při zápasu proti Walesu nastoupili jenom 4 hráči, kteří byli na hřišti i při remíze proti Belgii. To je docela šílený číslo na můj vkus, když se ten zápas odehrál jenom půl roku zpátky.

Reagovat
Kily

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jakože je škoda, že takový tým nedokážeme porazit natož přehrát...ale pro nás bod zlatý...co mě spíše udivovalo , byly ty tupé ovce z ostrovů...takovou bandu omezených kretenu jen tak nevidíš...zvlášť když pak parta křupanů jde kolem tramvajové zastávky a křičí : racist bastards omezenci jako všichni z ostrovů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele