Briand: Jsme všichni na stejné lodi

06.10.2010, 21:50
Aktuality
Velké problémy má na začátku sezony Lyon, Olympique v letech nedávno minulých kraloval francouzské Ligue 1, letos se ovšem potácí ve druhé polovině tabulky. Útočník Jimmy Briand si ale z výsledků nedělá příliš těžkou hlavu a soustředí se na budoucnost...

Lyon začal dobře základní skupinu Ligy mistrů a ze dvou zápasů vytěžil šest bodů, v domácí nejvyšší soutěži mu to ovšem i díky řadě zranění nejde podle představ. Po osmi kolech je až sedmnáctý s pouhými osmi body, do víkendového kola dokonce okupoval příčky zaručující sestup, pak vyhrál v Nancy.

"Když nemáte výsledky, jaké si představujete, tak se snažíte něco zlepšit. Ale uvnitř týmu jde všechno dobře, všichni se účastníme stejného projektu a všichni chceme vyhrávat," říká Briand.

"Výsledky zatím nepřicházejí, takže jsme si přestali trochu věřit. Jsme jednotní, myslím si, že výhra nad Nancy nám umožní pracovat daleko klidněji. Jsme všichni na stejné lodi," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Titanic...

Reagovat
smazaný uživatel

Potápějící...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

se...

Reagovat
Marv

Škoda, že je Nancy neobralo

Reagovat
smazaný uživatel

Zasnu, ze nekdo muze prat tymu jako Nancy body.

Reagovat
domingo

Reagovat
Langi

já to vidím spíš na komplex z Lyonu

Reagovat
domingo

Jimmy Briand

Lyon má dva problémy, Gourcuffa a Puel. Jinak mají fantastický tým, který by v 90% vesmírů proplouval ligou jak nůž máslem.

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff a problém?? Pokud má tým v kádru takového hráče, tak to nikdy není na škodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc proboha Gourcuff, puvodne jsem sice byl rozhodne proti, ale prozatim skoro vzdy patril k nejlepsim na hristi a ma mnohem vyssi uspesnost prihravek nez Pjanic. Momentalne to uz docela zvlada i Puel, ktery uz i nasazuje povetsinou dobrou sestavu (skoro bych rekl i nejlepsi moznou, ale nechci ho zas prechvalit), poslednich nekolik kol nas srazi hlavne naivni chyby v obrane a nepromenovani sanci (viz proti Zelenacum).

Reagovat
domingo

Ok, blbě jsem to formuloval, tak sorry.

Myslel jsem ten posun Pjaniće, rozházení zálohy.

Reagovat
domingo

I když radši do toho Frankiemu nebudu kecat, Lyon jsem viděl celej zápas naposledy někdy v srpnu a vypadá to, že se sehrávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky sice vypadaji spatne, ale Hra vypada stejne jako v LM, akorat nas srazi nepromenovani sanci. Snad nas vysledek proti Nancy nakopne, ukazalo se, ze to jde, i Briand uz trefil branu.

Reagovat
Langi

už to tak vypadá...jenom škoda Lisandra, vypadá to že Gomis ho nahradit nedokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gomis neni ani z pulky tak dobrej fotbalista jako Lisandro, jeho jedina prednost je sila v osobnich soubojich a vcelku i rychlost, jinak pokulhava skoro ve vsem. Lisandro musi chytit tu spravnou herni pohodu, bez nej jsme v pytli.

Reagovat
Godwinson

Tak pokud už jste tam všichni, mohla by se potopit někam do hlubin ubohosti a podprůměru.

Reagovat
Kiwi-21

Zas pujdou nahoru a budou bojovat o titul a budou opet nejlepsim Francozskym tymem v LM

Reagovat
juninho8

lyonu to zo zaciatku neslo a mal aj smolu....teraz proti nancy uz mal aj trochu stastia najma pri tom tretom gole a utok sa konecnce zobudil....dufam ze po reprezentacnej prestavke im to bude hrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele