BRESCIANOVY VELKÉ PLÁNY

25.03.2005, 19:41
Aktuality
Záložník Parmy Marco Bresciano prohlásil, že by chtěl zůstat v Itálii, ale hrát ve větším klubu. Podle médií se ambiciózního Australana v létě bude snažit ulovit Inter Milán.

25letý rodák z Melbourne je tahounem Parmy a hodně se podílí na úspěšném tažení v Poháru UEFA. Ale v italské lize je tým jako vyměněný, zatím figuruje na sedmnácté příčce a má co dělat, aby se udržel i pro příští sezónu mezi elitou.

Bresciano má po přátelském mezistátním zápase australské reprezentace s Irákem hraném v Sydney ve svých ambicích jasno, bez ohledu na umístění Parmy v tomto roce. "Je daleko více věcí, které chci v Itálii dosáhnout a je pravděpodobné, že se musím pohybovat ve větším klubu."

Sám hráč říká, že se o něho zajímalo hned několik velkoklubů, ale když se ho média zeptala které, odpověděl jen "No comment".

Pokud by Bresciano opravdu přestoupil do AC Milán, Interu nebo Juventusu, připojil by se tak ke Kewelovi a Vidukovi, protože zatím jenom tito dva australští hráči hrají v evropských velkoklubech. Ale dobrých Australanů je nespočet - Emerton, Tim Cahill, Josip Skoko a také spoluhráč Bresciana z Parmy Vince Grella. S takovým týmem má Austrálie opravdu velké šance se dostat ne mistrovství světa v roce 2006, a to je další velký plán Marka Bresciana.

V něčem ale všechny australské fotbalisty Bresciano předčil. V roce 2002 přestoupil z Empoli do Parmy za úctyhodných 23 miliónů dolarů a stal se tak nejdražším australským hráčem všech dob.

Autor: David Kubáň

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čeu se směješ

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu to prajem

Reagovat
HOST*ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

Marco je docela dobry hrac!!!!

Reagovat
HOST*Leite

Jo, do Interu bych ho bral, i když by si tam asi moc nezahrál...

Reagovat
sansiro

Přípravný zápas: Austrálie - Irák 2:1 (1:1). Branky: 23. Bresciano, 73. Elrich - 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je dobrý, ale na tyto velkokluby nemá. Loni dal 9 gólů, ale letos je to špatné, myslím že jenom 2. Parma má velmi dobré ofenzivní záložníky, Marchionni i Morfeo jsou lepší než Bresciano. Škoda, sestup bych jim nepřál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele