Brescia oficiálně propustila trenéra Coriniho

04.11.2019, 00:02
Aktuality
Eugenio Corini už není trenérem Brescie Calcio. Nováček italské nejvyšší soutěže devětačtyřicetiletého kouče, jenž se zasloužil o postup, odvolal na základě špatných výsledků...

Brescia tohoto trenéra angažovala v září minulého roku, přičemž následně předčila očekávání, když si vybojovala postup do Serie A. Zde se však nováčkovi soutěže příliš nedaří.

Naposledy Brescia prohrála na hřišti Hellasu Verona a na plný bodový zisk čeká již šest kol, během nichž vybojovala pouhý jeden bod. Vedení klubu proto Coriniho odvolalo.

"Brescia Calcio oznamuje propuštění kouče Eugenia Coriniho," stojí na webu italského klubu, jenž se pohybuje v sestupovém pásmu. Favoritem na uvolněný post má být Diego López, jenž má do konce probíhajícího roku smlouvu s uruguayským Peñarolem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Když nestaví JZ8, tak se nesmí divit, že se pakuje ...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Beči

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Takže někdy v lednu ho vezmou zpět ...

Reagovat
Rudnevs

Ešte skôr...

Reagovat
Thundeus

Tak snad to vezme někdo schopný. Brescia nemá špatný kádr a určitě hrajou pod svoji úroveň.

Reagovat
h8_sfatto

řekl bych spíš smůla, ty prohry byly těsný a proti dost silnejm týmům, přijde mi to ukvapené, chápu ,že nechtějí sestoupit, ale spíš je to štěstí malých klubů okolo nich než špatná hra pod Corinim

Reagovat
smazaný uživatel

Přivede se Zmrhala a pak nehraje na křídla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele