Brescia odvolala Iachiniho, nahrazuje ho Beretta

06.12.2010, 16:57
Aktuality
Jedna trenérská hlava byla dnes sťata také na Apeninském poloostrově. Sérii špatných výsledků neustál Beppe Iachini a na lavičce Brescie skončil. Nováček letošního ročníku Serie A však okamžitě našel náhradu a novým trenérem jmenoval Maria Berettu.

Nad Iachinim visel otazník už několik zápasů, ale prezident Brescie Gino Corioni chtěl kouče udržet co nejdéle, nejlépe až do konce sezóny. Jenže osm proher v 11 zápasech bylo až příliš, víkendová prohra 3:0 s AC Milán byla pro Iachiniho konečnou.

Mario Berreta byl nejdříve spatřen v Corioniho domě a navečer byl oficiálně jmenován. Zkušený Beretta má s bojem o záchranu velké zkušenosti, ačkoliv jeho poslední štace v Lecce a Turíně nedopadly valně. Naposledy trénoval PAOK, kde skončil v červenci kvůli neuspokojivým výsledkům v přípravě.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaká10

to sem dava jen aby byl první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prosim vas kolko bude zraneni Gourcuff a popripade aky hraci su zraneni (co hravaju v zaklade ) s tymov ktore budu hrat LM zajtra ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff už hrál za OL...myslím, že sem ho viděl v týdnu v L1 ale nejsem si jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč, ale připomína mi spíš trenéra Baseballu

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo sak co delal proti AC to byla hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Beretta olé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele