Brentford stál celou dobu za mnou, musím mu to splatit, vyhlásil Toney

08.01., 15:34
Aktuality
Ivan Toney (© AFP)

Útočník Ivan Toney poděkoval Brentfordu za podporu během osmiměsíčního trestu za sázky. V rozhovoru pro britská média přidal, že to chce klubu po návratu splatit góly a pomocí k udržení v anglické lize. Distanc mu vyprší 16. ledna.

"Každý ví, že Brentford je rodinný klub a ke mně se celou dobu choval naprosto fantasticky," řekl sedmadvacetiletý Toney, který byl loni v květnu potrestán za celkem 232 prohřešků v období od února 2017 do ledna 2021.

"Také fanoušci stáli za mnou, takže tady jen díky nestačí. Vím, že to prostě musím splatit. Týmu se teď nedaří, ale jsem přesvědčený, že až se vrátím, tak začneme zase vyhrávat. Už se nemůžu dočkat, až budu moci klukům pomoci," přidal útočník.

Toney byl v minulém ročníku s 20 góly třetím nejlepším střelcem Premier League a Brentfordu pomohl k deváté příčce. V probíhající sezoně bez něj tým klesnul na 16. místo a po sérii pěti porážek ho od pásma sestupu dělí čtyři body.

Autor: ČTK

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele