Brémy musí hledat střelce, kontrakt neprodlouží Kruse

17.05.2019, 16:43
Aktuality
Max Kruse se rozhodl hledat novou výzvu a neprodlouží končící smlouvu ve Werderu Brémy. Zkušený útočník odchází ze severoněmeckého klubu podruhé a zatím není jasné, kam povedou jeho další kroky...

Při svém prvním působení v Brémách se Kruse neprosadil a upozornit na sebe dokázal až po odchodu do St. Pauli. Zde si opakovaně dobrými výkony řekl o přestup do Freiburgu.

V Bádensku se Kruse hned po svém příchodu uvedl 11 brankami a po pouhém roce se znovu stěhoval, tentokrát do Gladbachu. Rovněž u "Hříbat" udržel čtrnáctinásobný německý reprezentant podobná čísla a po dvou letech se za 12 milionů eur přesunul do ambiciózního Wolfsburgu.

Zdejší angažmá však Krusemu příliš nesedlo a po pouhém roce se pověstný kruh uzavřel, když se útočník vrátil do Brém. Zde prožil Kruse zatím asi nejlepší část kariéry, což potvrdil i letos, kdy za jeho výrazného přispění Werder dlouho pomýšlel na poháry.

Ani to by ale zřejmě nezměnilo Kruseho rozhodnutí, že neprodlouží končící smlouvu, neboť hledá novou sportovní výzvu. "Vždy jsme zdůrazňovali, že bychom chtěli prodloužit smlouvu s Maxem. Po třech letech se však rozhodl, že bude hledat novou výzvu a my jeho přání respektujeme," řekl sportovní ředitel Frank Baumann, jenž musí nyní sehnat adekvátní náhradu.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak ještě jednou

Kdyby se k Pacovi nikdo nenašel, klidně bych ho sebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nechcelo ho AS?

Reagovat
Rudnevs

Ono by možno stačilo dať poriadnu šancu Isakovi, miesto toho aby ste sa ho snažili streliť niekam do Anderlechtu a dúfali, že na tom zarobíte “trapnych” 400 tisíc. V Eredivisie si to za tú polsezónu celkom dával, v 16 zápasoch má 13 gólov a 6 asistencii.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda, nicméně tak nějak počítám s tím, že ho vedení právě bude chtít prodat. No, snad mu tu šanci dají. Minimálně v domácím poháru by tu šanci dostat mohl.

Reagovat
Beči

Může se klidně plnohodnotně točit s Pacem. V Nizozemsku ukázal, že kvality má a jeho potenciál je někde úplně jinde.

Reagovat
Logan

Isaka bych někde v Holandsku nechal ještě rok hostovat a Kruse v BVB by se mi líbil. Myslím, že by se tam hodil a ten tým ještě pozvedl, dal mu tu jistotu v útoku co nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke, Gladbach, Leverkusen...

Reagovat
stas87

Myslim ze pojde z BL prec. Len aby to nebola MLS ci Arabia.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Do Schalke nepůjde, když odešel i kvůli pohárum...

Reagovat
bobis21

do hry Gladbachu by mi i docela pasoval

Reagovat
Rudnevs

Veľká škoda pre Werder, on je podľa mňa hlavný symbol toho ich vzostupu. Som zvedavý, kam pôjde, rád by som ho videl v Schalke, ale podľa mňa pôjde do zahraničia, kvôli Schalke by sa mu Werder asi opúšťať neoplatilo.

Škoda, že vtedy i s Neustädterom, Harnikom a spol. neprišli do Hamburgu, keby dostal Labbadia svoje posily a kľud na prácu, mohol byť dnes Hamburg ešte stále v prvej lige. Miesto toho sú v druhej a práve dnes oznámili koniec ďalšieho trénera.

Každopádne, od Werderu bol Kruse vtedy neskutočný nákup!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milana Škodu!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Ať koupi Harise Seferoviče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele