Brémy dotáhly návrat útočníka Harnika

25.05.2018, 17:43
Aktuality
Martin Harnik se vrací do Werderu Brémy. Zkušený rakouský útočník, jenž za brémský klub už dříve nastupoval, přichází za 2 miliony eur z Hannoveru, obě strany se potom dohodly na smlouvě do roku 2021...

Třicetiletý kanonýr se poprvé do Brém přesunul těsně po skončení dorosteneckého věku z Vieru, výrazněji se však do nabitého kádru neprosadil a odešel hostovat do Düsseldorfu.

Po čtyřech letech se následně rychlonohý ofenzivní univerzál přesunul do Stuttgartu, kde prakticky celých šest let patřil k oporám švábského mužstva, které poté vyměnil za Hannover.

Tomu nejdříve pomohl vystřílet návrat do nejvyšší soutěže, během právě skončeného ročníku potom s 96kami zakončil sezónu na 13. pozici, další zápasy už však v Dolním Sasku nepřidá.

Harnik se vrátil do Werderu Brémy a pověstný kruh se uzavřel, obnovený svazek by měl vydržet minimálně nadcházející tři sezóny. "Jsme moc rádi, že jsme Martina přivedli do Brém. Je to hráč, který pro nás bude okamžitou posilou, navíc nepotřebuje čas na adaptaci," pochvaluje si sportovní ředitel Frank Baumann, pro kterého byl 30letý útočník prioritou.

"Pro mě se uzavírá kruh. Ve Werderu jsem se stal profesionálem a nyní se vracím po více než deseti letech. Během té doby jsem však nikdy s Brémami neztratil kontakt a už se nemůžu dočkat, až si znovu zahraji na Weserstadionu," prohlásil po podpisu smlouvy Harnik.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
havrys99

za 2 mega krádež

Reagovat
Frantszek

to jo no. Za 2 Mega, uplně směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neyjrayx

On požádal klub o přestup a klub mu vyhověl, chtěl se moc vrátit do brem a když přišla nabídka tak už pro něj nebylo co řešit. Škoda ho měl jsem ho moc rád, pro werder super posila s dobrou koncovkou a za malé peníze což jim hraje do not. Poslední dobou nemají moc velké rozpočty.

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovanej kluk, za 2-3 roky pujde jeste vejs

Reagovat
PBLead

Dyť je mu 30.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

..a kruh se opet rozevre

Reagovat
REPLIKATOR

Objev MS dvacítek v roce 2007 jako Fenin. A jak jsou na tom dnes všichni víme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,Werder si tehdy vybíral mezi nima dvouma a rozhodl se pro Harnika,Fenin byl ještě asi větší talent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

velké oči a nakonec přístup jak Janko ke Spartě...

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele