Brazilský záložník Rafinha odešel z Barcelony do PSG

06.10.2020, 08:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (73)

Přidat komentář
Gazdo

Reagovat
Nuno čomes

Za kolik?

Klidně bych ho bral zpět k nám. Ale to by musel pryč Vecino a Gagliardini. Škoda.

Reagovat
blaugrana

vraj 3 mega v bonusoch

Reagovat
blaugrana

Vzdy mal slusny zaciatok, dobra priprava a aj par uvodnych zapasov a potom zranenie.

Reagovat
Gazdo

On to v sebe rozhodne ma ale bohuzial ho zdravie od toho atentatu od vypatlanca z Rima nepusti. Mohol spolu s brachom u nas tvorit svetovu zalohu uz niekolko rokov a namiesto toho nemame ani jedneho a obaja problem so zraneniami. Strasne ma to serie

Reagovat
blaugrana

Bohuzial no. To iste Umtiti a Dembele. Mohli patrit medzi to naj na svojich poziciach a mieiesto zoho su to vecni lazari.

Reagovat
technecium

Rafinha neměl ani poloviční potenciál, co Thiago. Jsem rád, že jde pryč, tolik herních minut, co sebral mladším a perspektivnejsim...

Reagovat
Gazdo

Je jasne ze Thiago je lepsi a aj vzdy bol ale obaja su rozdielni hraci akym Thiago je tvoric ala Xavi tak Rafa je blizsie k brane supera a je viac ofenzivny, dynamicky a dravejsi. Samozrejem teraz je to uz jedno

Reagovat
Kily8

Reagovat
roman1978

Thiago je lepší, ale .......

Již od útlého věku byl vždy lepší Rafinha a předpovídala se mu lepší kariéra - nebýt toho římského hovada, tak .....

ale kdyby kdyby

Reagovat
Kily8

Rafinha bol jeden čas vynikajúci, pred tým škaredým zranením, bol asi najlepší hráč Barci.

Reagovat
technecium

Nebyl

Reagovat
Gazdo

No rozhodne patril k tomu lepiemu ak nie uplne medzi spicu a mal nasliapnute na to aby sa tam etabloval

Reagovat
roman1978

patřil k těm lepším. nejlepší ale nebyl ani zdaleka

Reagovat
Gazdo

to som napisal?

Reagovat
technecium

super

Reagovat
smazaný uživatel

Jako odchody jmenovitě OK, ale všechno zadarmo. Kdybychom si to mohli dovolit, tak neceknu, ale takhle je to strašné mrhání. Oni neumějí vyjednávat, tak se sebou nechávají vorat a vláčet. Za tohle přece musí už někdo nést zodpovědnost.

Reagovat
blaugrana

Vsetci boli stari s nechutnym platom, alebo lazari. Tazka vyjednavacia pozicia. Teraz sa vypomstili nechutne platy a predlzenia s dvihanim platu pomaly kazdy rok. Tomu sa musi zamedzit.

Reagovat
smazaný uživatel

A na tohle jsme přišli až letos? To se nevědělo v průběhu let, že ti hráči ztrácejí hodnotu? Jak je možné, že ještě loni bylo 120 mega na Grize a teď najednou nemáme ani 30 na Depaye?

Prostě jsme si žili na vysoký noze a teď před volbama se vedení podělalo z toho, že by to možná mohli cálovat z vlastní kapsy. Křiváci zasraní alibističtí.

Reagovat
blaugrana

Prisla korona, ktora tento potapajuci sa system poslala pod vodu skôr, nez sa patrilo. Treba urcit nejaky strop a pokial ten hrac nebude chciet prist za normalny plat, tak proste nepride. Pocuvat o tom, ako tu chcu vsetci hrat a pod. a potom zistit, ze to je len preto, ze beru xy milinov, tak to je zle.

Reagovat
Y.N.W.A

na koronu bych neschopný hospodaření posledních pěti let fakt nesváděl

Reagovat
blaugrana

ja to na korunu nehadzem...len pisem, ze to poslala do kopru skôr, nez sa cakalo

Reagovat
Kucka

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

pockaj ked sa budeme chciet zbavit Albu alebo Busa. To este len bude sranda kedze Alba ma tu zmluvu vysoku a na nechutne dlho a o Busa asi ani zaujem z tymov ktore by ho mohli zaplatit nebude ked mu bude koncit zmluva

Reagovat
blaugrana

Tych sa nezbavime. Ti si pekne dokoncia svoje lukrativne kontrakty. Pochybujem, ze kyvnu na menej penazi napr. v MLS.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Buse to podle mě takový problém nebude, až bude vědět, že se s ním nepočítá. Věřím tomu, že odejde podobně jako Xavi či Iniesta. Alba bude průser.

Reagovat
Gazdo

No neviem ja si tym Busom tak isty nie som. Odkedy predlzil zmluvu naposledy a konecne dostal zaplatene ako mal tak sa mi zda ze mu hrebienok trosku narastol. Ale hadam sa zachova podobne ako Xavi a Iniesta

Reagovat
Jordi Alba

Tak dřív se vyjadřoval, že až bude nepotřebnej, tak odejde.

Reagovat
Gazdo

Tak to sa moze kludne zmenit. Xavi a Iniesta odisli v podstate tesne za vrcholom aby nebrzdili rozvoj dalsich mladych. Bus uz je tiez vekovo a aj vykonnostne tesne za vrcholom takze je otazne ci to dokaze ukoncit takto alebo bude musiet celu sezonu presediet, pripadne si necha dobehnut kontrakt

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý hráč a sympaťák, hodně štěstí. Spíš jsem mu přál, aby šel do nějakýho lehce nadprůměrnýho klubu, kde bude každý týden v základu a hvězdou, ideálně mohl zůstat v LaLize, v Celtě byl úžasný.

Jinak ten náš deadline završil skvělou práci vedení - žádný Depay, žádný García, Todibo na hostování a Rafinha zadarmo .

Reagovat
blaugrana

Todibo nechcel do fulhamu, Ucka nechceli platit za Dembeleho, takze nebolo za co.

Reagovat
smazaný uživatel

oni nás poslali na několik let finančně do kopru. A to vidíme teď jen to, co oni musí ukázat. Až přijde nové vedení, tak se teprve uvidí kolik a jak velkých kostlivců jim tam tihle analfadementi nechali.

Reagovat
Gazdo

A to este my musime pocas nasledujucich dvoch sezon znizit dlh ktory mame kedze tento rok aj kvoli covidu sme z neho neukrojili nic. Cize najblizsie dve sezony nejake extra prestupy by som necakal

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://global.espn.com/football/barcelona/story/4201006/barcelona-announce-total-debt-has-doubled-to-488m-amid-coronavirus-pandemic

Ta čísla jsou naprosto děsivá. Tu přestavbu kádru budeme muset udělat z vlastních zdrojů a levných posil, kde se teda nabízí i zimní příchody Depaye a Garcíi. Já ani nemám problém s tím, že teď nepřišli, City jsou úplně mimo realitu chtít 20 mega za mladýho stopera (na tu pozici u nich je čtvrtá až pátá volba), který bude za tři měsíce k dispozici zadarmo a podle všeho dal jasně vědět, že o nový smlouvě vyjednávat nebude a chce do Barcy. Věřím tomu, že v lednu je můžeme mít oba za 20 mega.

Nedokážu pochopit, jak můžou pořád tlačit Espai Barca i v současný situaci (pandemie, obří zadlužení, dvojnásobný zdražení projektu, končící mandát).

Reagovat
LAM

Tak se aspoň ušetřilo těma odchodama 100milionů na platech,což je dobrej krok.

Dluh byl vysokej vždy,ale dokuď byly příjmy miliarda eur,tak se to tak neřešilo.V zimě asi přijde Garcia a Depay za malý částky a já si opravdu nemyslim,že někoho v týhle chvíli mimo hroťáka potřebujeme

Alba,Firpo,Garcia,Araujo,Lenglet,Pique,Dest,Roberto

De Jong,Pjanic,Sergio,Alena,Puig,Coutinho,Pedri

Dembele,Fati,Trincao,messi,Griezmann

Ten tým takhle vypadá směrem do budoucna dle mě velmi dobře,jen je třeba vyhodit Griezmanna a místo něho přivést Top posilu.Hlavně se nebát dávat šanci mladejm jako Dest Araujo atd...

Reagovat
LAM

Opravdu bych chtěl na jaře vidět aspoň v jednom zápase sestavu

Stegen-Alba,Garcia,Araujo,Dest-De Jong,Alena-Fati,Coutinho,Dembele-Messi

To by byl velkej balzám po tom když jsme hráli Rakitič,Sergio,Vidal,Roberto-Suarez,Messi

Reagovat
Gazdo

Namiesto Coutsa Puig a je to dokonale. Ale to asi nikdy nenastupi spolu

Reagovat
smazaný uživatel

To by jste taky ale letos mohli skončit třeba pátý s tímhle ansablem

Reagovat
Jordi Alba

Já to ani nesledoval, to bylo úplně jasný, že nikdo nepřijde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já věřil tomu, že dokážeme udat Todiba a tím pádem se uvolní prostředky na Garcíu. A když už se to nepodaří, tak si ho necháme. Jaký smysl má jeho hostování? Umtiti je na hromadě, Koeman s ním údajně vůbec nepočítá a třetím stoperem je tak Araujo, který nemá prakticky žádný zkušenosti. Jasně, jeví se slibně, ale je to hazard jako kráva.

Depay mi nevadí, ten by přišel pouze v případě přestupu Dembélého. A pořád je lepší mít Dembouze, který je jiným typem než další naše “křídla”, než Depaye, který má velmi podobný profil Messimu či Griezmannovi.

Reagovat
LAM

Mít na 3měsíce(než je tu zimní přestupák)3 stopery je úplně v pohodě.V zimně budou oba výše zmínění za levnější peníze a teď je okamžitě asi nepotřebujem.

Reagovat
LAM

Akorát je škoda,že nešel Konrad na hostování.Nevim proč zůstal v téhle chvíli v Barce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aby v tý naší nouzi ještě neskončil na levým beku. Jsem docela rád, že zůstal, jeví se nadějně, pomůže Destovi a zápasů je spousta, šanci nejspíš dostane.

Reagovat
LAM

No nouze Alba,Firpo mě přijde úplně v pohodě.Alba letos opět podává velmi dobrý výkony a Firpovi snad zkusí dát Koeman dát víc šancí.Dle mě je to kvalitní hráč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alba je na několik týdnů mimo a jeho zdravotní problémy jsou vzhledem k věku a vytížení čím dál častější. Firpo byl propadák a mám dojem, že je to typ hráče, co angažmá ve velkoklubu nezvládá psychicky.

Reagovat
Tombull

Konrad na levym beku je nesmysl, když bude nejhůř tak postavit buď Alexe Baldeho,nejtalentovanější LB La Masie,kterýho už cepuje Pimi nebo Ramose Minga,kterej by tam taky měl zahrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hraje se každý tři dny, Piquému je 33 a neustále hraje všechny minuty. Jedno zranění a jsme namydlení, nakonec tam skončí Frenkie. Navíc jak už jsem řekl, Araujo nemá prakticky žádný minuty v profifotbale.

Reagovat
LAM

Pique s Lengletem takhle odehráli snad všechno po koroně a mimo ten zápas Bayernem,kdy nefungovalo ale pranic jsme to zvládli.Araujo dokazuje každym zápasem,že se v něj může vkládat víc důvěry(hlavní problém proč v Barceloně dostávali mladý tak málo prostoru)a Umtiti už trénuje.Do zimního přestupáku v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít jen dva áčkový stopery a talenta je při tom programu strašný riziko. To je ve velkoklubu naprosto nevídané.

Reagovat
LAM

Takže Garcia jako druhej talent by to nějak narovnal?Já si osobně myslim,že budeme rádi když bude dostatek minut dostávat Araujo.Umtiti snad taky,aby se mohl v zimně někam prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 2 + 2 je pořád víc než 2 + 1

Ale já budu rád, když se budu mýlit a stoper chybět nebude. Ale bojím se bojím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Který že velkoklub, vyjma City, má víc jak "dva áčkový stopery a talenta"?

Reagovat
Gazdo

A to Todibo je dvojrocne hostovanie s opciou dobrovolnou len 20 mega

Reagovat
LAM

No já si osobně myslim,že ho koupěj už za rok.On kvality má.Na to že se koupil za 1mega to byl dobrej deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupí ho a obratem ho pošlou za 50 do Anglie. A za šašky bude hádej kdo.

Reagovat
Gazdo

No pokial bud mat hviezdnu karieru tak my. Pokial vyhori a oni ho kupia za 20 s tym ze sme ho my kupili za 1 tak vyborny deal na sposob Minu. Ale myslim ze Todibo na to ma a Benfica na nom este zaryzuje

Reagovat
Rox

Tak přestavba Barcy dokonána . Na hrotu impotentní Griezmann. Střed zálohy kterej neexistuje a obrana stejná která dostala osmičku od Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, Semedo je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys to jinak nazval než přestavba? Odešli Suarez, Rakitič, Vidal, Todibo, Arthur, Semedo, Rafinha a přišli Pjanic, Trincao, Dest, Pedri. Navíc byli na trvalo do prvního týmu přeřazený Puig s Fatim a s velkou pravděpodobnosti v lednu dorazí Depay s Garciou. Věkovej průměr týmu spadl na 25 let....

Reagovat
Rox

S Puigem Koeman nepočítá a nebude dostávat šance a který z těch tvejch posil nastoupili zatím v základu? Měli přijít minimálně tři hráči který budou opravdu posily a pomůžou týmu hned. Chybí stoper, útočník a defenzivní záložnik. Odchody zadarmo jsou taky skvělý.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom vlastně Umtiti? Je reálná šance, že se ještě prosadí?

Reagovat
Phillipinho

Myslite, ze nekdy nejakej tym udelal horsi prestupak nez Valencie s Limem a jeho vedenim?

Rodrigo, Ferran, Parejo, Coquelin, Garay, Piccini OUT a prichody 0

Reagovat
smazaný uživatel

Gracia se jim na to chce pry po takovym prestupaku vysrat.

Reagovat
Phillipinho

To by byla tresnicka na dortu, kterou by si Lim a ta krysa Murthy zaslouzili.

Reagovat
Seydou Doumbia

Alespon Garay mohl dostat smlouvu když ho nikdo nechce

Reagovat
Rox

Kdyby Bartomeu nebyl dement, tak umožní Messimu důstojnej odchod a z peněz by opravdu nějaká přestavba mohla začít. Takhle to bude jen další trapná nezáživná sezona.

Reagovat
blaugrana

Tak teda zas a znova. City ho chcelo len ZDARMA. Nikdy ziadnu ponuku v hodnote 100 mega nedali.

Reagovat
Kily8

Jasné, že nikto za Messihi nedá toľko čo za Neymara, ale 50 by niekto mohol dať.....aspoň by dresy popredávali, keď už herne sa im nehodí...

Reagovat
roman1978

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele