Brazilský gólman Marcos se zranil

24.06.2002, 22:05
Aktuality
V brazilské sestavě zřejmě dojde k jedné podstatné změně, na tréninku se totiž zranil brankář Marcos. Při pokusu zneškodnit centr si poranil stehno a do středečního zápasu s Tureckem se asi nestihne dát dohromady, přestože je hlavní lékař José Luiz Runco optimistický. "Není to tak zlé, jak to vypadalo, v úterý by zase mohl začít trénovat, pokud bolest ustoupí," řekl.

V posledních dnech se s podobným zraněním trápil také Ronaldo, ten už je ale v pořádku. Podle něj si nabitý program šampionátu vybírá svou daň, v semifinále by ale měl nastoupit. "Dva roky jsem nehrál a teď přišlo několik zápasů rychle za sebou, jsem více unavený než ostatní. Ale jsem v pořádku, během několika dní budu úplně fit," řekl střelec pěti gólů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele