Brazílie a Argentina dál drží v kvalifikaci MS neporazitelnost

15.10.2021, 09:11
Aktuality
Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
ttopi

Dobrý, hezký zápasy. A jak to vypadalo po neproměnění penalty týmem Peru? Takto

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1448861794827710482?s=20

A jeden OT, kterej je nutné vidět

https://twitter.com/BlackYellow/status/1448667831965569035?s=20

Reagovat
SunFells

Reagovat
ACSeRw!n

je ti jasny, ze to druhy video je fake ze jo ?

Reagovat
ttopi

Jasný ne, ale je fakt, že to jak snadno mu šel posadit ten třetí míč vypadá poměrně nereálně. I tak je to ale dobrý

Mimochodem nějak takto to mohlo být:

https://twitter.com/MessiMX30i/status/1448683618176487434?s=20

Reagovat
ACSeRw!n

jojo.. nejdriv ten druhej jakoze spadne, aby to ukazalo realnost a pak ten treti se ani nehne, stejne tak, kdyz do toho kopne, tak se ten balon pod nim ani nehne.,. strasna picovina

Reagovat
blaugrana

Mozna zostava Newcastlu do buducej sezony Neto, Roberto, Umtiti, Lenglet, Niekto, Niekto, Coutinho, Brajtvajt, Niekto, Dembele. Sen.

Reagovat
Kily

to je spíš vysněná sestava z pohledu fanoušků Barcelony

Reagovat
blaugrana

Ja si myslim, ze tolko skusenosti, co by priniesli tito hraci a to vsetko len za 250 mio.

Reagovat
SunFells

A už je přináší Barceloně asi i za dráž při vašich smlouvách

Reagovat
blaugrana

Taky pan Umtiti moze v lete odist zdarma, ak neodohra 10 percent zapasov, ale on neodide lebo taky chory plat mu nikde nedaju. Oje.e klub, tym ze odignoruje operaciu a miesto toho ide na MS, kde sa zrakvi na 3 roky a potom este place, ze nanho fanusikovia bucia. To je proste ukazkovy pi...

Reagovat
valloire

Reagovat
kilobyte

Bratrské trio Niekto?

Reagovat
blaugrana

nove vychadzajuce hviezdy z Banskej Bystriceee

Reagovat
valloire

Budu mít strašně moc peněz a tak si za ně pořídím nechtěný hráče Barcelony. To mam pro tebe novinku, když budou chtít, tak si koupí kohokoliv z Barcelony, ne ty nechtěný, ale ty chtěný. A vy jim je rádi prodáte.

Reagovat
Modroočko

Kolumbia - Ekvádor bol inak slušná divočina - solídny zápas a dve intervencie VARu, ktoré ho natiahli až na 107 minút. Už som pri tom vlastne spal, keď zrazu Kolumbia strelila v 100.minúte gól a nakoniec ešte Ekvádor zachránil zázrak, Minova ruka

Reagovat
veikko

Jako Ekvádorci zdržovali hrozně, ale když už nastavil 8 minut, tak jsem si říkal, že je sudí fakt idiot, když nechá Kolumbii rozehrát aut na konci 10. nastavené minuty. Musím říct, že jsem Kolumbijcům tu ledovou sprchu fakt přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto určuje poradie zápasov v rámci kalendára FIFA / ligy ? Nerozumiem ako je možné že JA hrajú v podstate o pol druhej ráno a napr PSG má hrať dnes večer o 9.

Reagovat
LAM

Jediná kdo odsouvá zápasy je La Liga.Ostatní asi s.rou na to,že ti hráči ani nemůžou přilítnout zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto má v tomto právomoci ? kluby čo platia hráčov alebo tieto nadnárodné združenia ? lebo napr ak by hralo PSG napr s Monacom asi by im to u piči nebolo že nehrá Messi, Neymar....

Reagovat
smazaný uživatel

Ví se, jak to vypadá s tím přerušeným zápasem BRA-ARG? Bude kontumace nebo se dohraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nejjednodušší řešení, které nasere nejmíň lidí, je z pohledu FIFA/CONMEBOL, když s tím neudělají nic a budou mít prostě v tabulce o zápas míň (stejně se na jejich postupu ani pořadí nic nezmění).

Reagovat
Al Capone

Tak tohle snad ani nejde udělat ne?

Reagovat
Kily

to by právě mohlo znamenat šílený precedens do budoucnosti v případě, že by stejně měl dopadnout zápas dvou zemí, z nichž jedna bude mít jistý postup a té druhé budou k postupu chybět třeba dva body. Mě by nepřekvapilo šalamounské rozhodnutí na základě postavení obou týmů, počkají si, až budou mít jistý postup a pak jim stanoví termín nového zápasu, který odehrají výběry z jihoamerických soutěží

Reagovat
valloire

Kontumace 3-0 pro kanárky. Jasná věc.

Reagovat
ACSeRw!n

snad to Kolumbie zvladne

Reagovat
Kily8

Od Brazílie to bolo jogo bonito. Výsledok nezodpovedá priebehu zápasu. Iba Gabrielovia zahodili po 3 tutovky. Raphinha hral vynikajúco, už v minulom zápase, keď striedal hral super. Gabigol už niekoľký zápas po sebe katastrofa, nechápem, prečo ho tam Tite drží. Naopak taký Everton Ribeiro vždy zahrá dobre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele