Brazilci vyhráli v jihoamerické kvalifikaci MS i šestý zápas

09.06.2021, 13:58
Aktuality
Lucas Paquetá a Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
veikko

Takže se hraje. Tedy odpoledne Evropa, v noci Copa. Spánek tedy zbývá na dopoledne.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebo se vyjebat na fotbal a dělat užitečnější věci.

Reagovat
veikko

Ty jsem dělal doteď, čas na pauzu.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to pak jo

Reagovat
Fakt

ban

Reagovat
insane

Ani jsem netusil, ze Chile je ted na tom tak spatne. Ale ukazuje to vyrovnanost v ty zone, tam fakt muze o postup hrat kdokoliv, snad krome Bolivie, ktera je dlouhodobe nejslabsi, resp. i ta dokaze predstavit, ale v souctu vice kvalifikacnich cyklu se jim dari asi nejmene. A pritom by v jakykoliv jiny casti sveta mela na MS sance velky, mozna i v Evrope, kdyz se obcas zadari i zemim jako Slovinsko ci Island.

Reagovat
insane

*prekvapit

Reagovat
Seydou Doumbia

Bolivie spíš těží s té 3500 nadmořské výžky nebo kolik to tam mají. Jinak mi ale nijak extra silní nepříjdou. Ano na Euro, kde jde polovina Evropy by možná i oni šli alespon do kvalifikace, ale to je vinou chujového systému než jejich kvalitou, že.

Reagovat
veikko

Bolívie se pod Faríasem dost výrazně zvedla. Je to celkem magor, ale přesně dokázal pochopit, co jsou silné stránky Bolívie (sehranost, vytrvalost a vynikající hroťák) a využívá je. Jejich obrana je strašně špatná, s tím neudělá nic, ale Bolívijci konečně začali zase věřit, že když prohrávají, ještě není konec a zápas se dá otočit. Po 16 letech se jim teď povedlo neprohrát 3 zápasy v řadě.

Reagovat
Seydou Doumbia

A dokonce jsou o dvě pozice výše než kde bych je čekal. Já tam znám jen toho vynikajícího hrotáka no.

Reagovat
veikko

Vzhledem k tomu, že se bude Copa nakonec hrát, tak snad od zítřka večer by měly začít vycházet představení týmů, tak třeba se něco nového můžeš dozvědět.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vyjdou zápisky jo? Tak pak kouknu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele