Brazilce s výjimkou Mela čekalo doma přátelské uvítání

04.07.2010, 17:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Urážek se dočkal jen záložník Felipe Melo, jehož domácí fanoušci po čtvrtfinále viní kromě červené karty i z podílu na prvním obdrženém gólu.......... ale zase bez neho by nepadl prvni gol po jeho skvele prihravce ale to nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem. Být to postupový gol, je z něj pomalu hrdina, jenže vlastnák a červená ho dostala na druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vlastňák, to se může stát, to by mu nikdo nevyčítal, ale takovej zkrat, no to ať se na mě nezlobí, ale ať si to vyžere až do dna...Tohle hráč v takové situaci prostě nesmí udělat ani v kraju, natož na MS!!!

Reagovat
DelPiero137

Tito latinoamericania s fanatizovany, vzdy musia najst nejaku obet. Ten gol bola rovnako chyba brankara. Vzdy sa musi najst vinnik a len to najhorsie na nom vidiet. To ze predchadzajuce zapasy hral dobre, ze prihral na gol kazdy prehliada.

Za tuto prehru moze cele muzstvo, akurat Melo spravil sprostost s tou cervenou. Ale preco ho tam Dunga poslal ked vie ze je to nervak?

Vyhravat vie kazdy, treba sa realne pozriet nato a nehadzat vinu na jedneho hraca. Velka futbalova Brazilia a takto sa sprava k hracovi, nie je to spravny priklad.

Moze sa stat nieco podobne ako s Escobarom...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele