Brazilce probudilo zemětřesení

30.06.2002, 11:30
Aktuality
Brazilské hvězdy prožily v noci na sobotu chvíle strachu, když jejich hotelem v Jokohamě otřáslo zemětřesení. To mělo epicentrum sice až v Číně, jeho dozvuky ale byly znát po celé Asii, včetně dějiště finále mistrovství světa.

V Japonsku jsou na podobné jevy zvyklí, ale Brazilci nebyli touto zkušeností zrovna nadšeni. „Probudil jsem se a hodně jsem se lekl,“ řekl Juninho. Podobně na tom byl i jeho spoluhráč Edmilson: „Má postel se třásla jak dětská kolébka.“ O něco klidnější byl Roberto Carlos. „Okolo druhé hodiny ráno jsem slyšel, jak se na stole klepe sklo. Stál jsem u postele a čekal, že se něco stane. Když to ustalo, ještě jsem se u hotelové ochranky ujistil, že je vše OK,“ řekl Roberto Carlos. Nejklidnější byl asi gólman Marcos. „Povídali jsme si s Luciem a Andersonem Polgou, když to začalo. Oni chtěli utíkat, ale já jsem je uklidnil,“ řekl. Úplně jinak je na tom Rivaldo. Ten se hodně divil, když se o zemětřesení dověděl, celé ho totiž zaspal. „Když se lidé u snídaně bavili o zemětřesení, myslel jsem, že si ze mě dělají srandu. Nemohl jsem tomu uvěřit,“ řekl Rivaldo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (638)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele