Brankář Gersbeck odjel ze soustředění Herthy kvůli potyčce na ulici

17.07.2023, 22:07
Aktuality
Marius Gersbeck (© AFP)

Brankář Herthy Berlín Marius Gersbeck byl dočasně vyřazen z týmu poté, co na soustředění v Rakousku při potyčce na ulici zranil jiného muže. Osmadvacetiletý fotbalista už dopoledne opustil přípravný kemp a vedení druholigového klubu následně rozhodlo o jeho suspendaci minimálně do doby, než policie uzavře vyšetřování případu. Informovali o tom zástupci Herthy.

Incident se podle salcburské policie odehrál v sobotu v noci. Její zpráva hovoří o tom, že se na ulici v Zell am See dostali do konfliktu osmadvacetiletý a dvaadvacetiletý muž. Jejich hádka přerostla do fyzické potyčky, při níž mladší z nich utrpěl blíže nespecifikovaná zranění a musel být převezen k ošetření do nemocnice.

"Vzhledem k policejnímu vyšetřování našeho hráče Mariuse Gersbecka jsme se rozhodli ho vyřadit až do odvolání z přípravy s mužstvem. Navíc opustil týmový hotel bez dovolení," uvedl výkonný ředitel Herthy Thomas E. Herrich.

Gólman se teprve před měsícem vrátil do Herthy z Karlsruhe a měl mužstvu pomoci k návratu do nejvyšší soutěže. Nyní má nařízeno připravovat se individuálně.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
PavlíčeQ

"Navíc opustil týmový hotel bez dovolení,"

Reagovat
smazaný uživatel

Měl aspoň pisnout SMS že odchází z hotelu .. Nechápu.. chovat se takhle nezodpovědně ve 28 letech

Reagovat
GrimeBaller98

Ten klub je fakt jeden velkej joke

Reagovat
Rudnevs

Vyzerá to s Herthou dosť zle, keď sa pozriem na ten káder. Transfermarkt eviduje, že máte dokopy troch(!) hráčov do stredu poľa (z toho dvaja zrejme pôjdu preč a tretí je nejaky mladík), za to hroťákov hádam 7 či koľko, absolutne nevyrovnaný káder, ktorý je celý tak nejak jedno veľké stavenisko. Liga začína o dva týždne, pomaly čas na nejake väčšie úpravy. No aj tak sa vás v 2. Bundeslige docela bojím, pokiaľ vás investor potiahne alebo nejaky hráč typu Piatek chytí náhodnú formu a začne tam šúpať jeden gól za druhým. Tie prostriedky a zázemie tam sú, potenciál je extrémny a hoc vedenie nepracuje dobre, aj pokazené hodiny ukazujú dvakrát za deň správny čas. Čiže Hertha podľa mňa buď s postupom nebude mať nič spoločné alebo celú ligu suverénne prestriela. Je to taký otáznik.

Čítal som, že Gersbeck už i v Chemnitzi rád chlastal a často sa chcel aj biť, takže asi to bude zaujímavý týpek. Pre neho je to najlepšie angažmá v kariére, dorastenec Herthy, konečne sa prepracoval späť do klubu na post jednotky (asi?) a potom spraví niečo takéto…

Reagovat
GrimeBaller98

Ty tvoje znalosti nemeckeho fotbalu jsou fakt skvely, neskutecny prehled

Vedeni dela vazne nepochopitelne kroky, ja snad momentalne neznam horsi management . Treneri se vyhazuji a vraci se jak boomerang, kupuji se podprumerni hraci za velke penize, vlastni odchovanci odchazi ke konkurenci a navic je tam porad dost hracu, ktery s jejich platem nikdo nekoupi . Absolutne nevim co ocekavat a radsi nemam zadna ocekavani

Reagovat
Rudnevs

Tak od zostupu práveže dosť hráčov ani neprišlo, prišiel Reese, ktorý bol dohodnutý už od minulej sezóny, potom práve Gersbeck, nejaky mladík z Dánska, Unioner Toni Leistner a práve pred 4 minútami Prevljak, čo som trošku nečakal, ale pozerám, že teraz mi tam naskočil. Každopádne som aj tak čakal trochu niečo iné, viem, že ešte majú čas, ale tipoval som, že Hertha bude veľmi skoro ten káder meniť a neostane tam na kameni kameň.

Reagovat
Rudnevs

Zas na druhú stranu, nemusí to pre Gersbecka znamenať koniec v Herthe, ak ho polícia neobviní alebo dohodnú sa na nejakom vyrovnaní, tak podľa mňa dostane druhú šancu. Teraz to vyzerá zle, ale to si všetci vraveli i 11 rokov dozadu pri Kobim, a ten nakoniec dostal druhú šancu a odkopal ešte životnú sezónu.

Reagovat
St. Pauli

Tak co taku chces delat v Karl Marx Stadtu jinyho nez lejt a pikovat?

Reagovat
Rudnevs

Tak neviem, nikdy som tam nebol Pokiaľ to mal takto v Chemnitzi, tak Berlín bude pre neho tiež zaujímavý. Tam sa to len hemží všeljakými párty živlami.

Reagovat
St. Pauli

Jedna z lepsich veci, co dal Chemnitz svetu, jsou Kraftklub.

https://m.youtube.com/watch?v=KOjUyFQIBVc

Jinak je to nackovska vyspa. Typicke malomesto plne zamindrakovanych Ossis. Mezi mladezi dost radikalnich hools, stredni trida oddane volici AfD, jsou tam silene otevreny nuzky mezi hrstkou fancy rodinek a white trashem vsude okolokolem. Vsichni socialne gramotnejsi zmizeli smer Leipzig a Berlin. Je to sedy betonovy hnus.

Reagovat
Kang & Kodos

Ulice mu dala lekci

Reagovat
JhonLimon
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele