Branka Dostálka v poslední minutě ukončila dvě špatné série Brna

01.05.2010, 22:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Radar

Brno by mělo líbat praporek pomezního

Reagovat
milan78

co praporek.., nohy líbat ps: šašek liga vrcholí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trend je bohužel celosvětovej. Rozhodčí podle mě už nestíhaj. Vše se zdokonaluje. Hráči trénujou pod dohledem počítačů, nový technologie výroby míčů a kopaček,dresů..prostě všeho. A blbečci na FIFA se bojí, že zavedením třeba už jen video rozhodčího by fotbal ztratil lidský faktor. Čemu pomohlo pobíhání 6 rozhodčích v EL po hřišti? Ničemu! Akorát je to drahý.

Rozhodčí se propojili drátem a tim to hasne, na všechno maj daleko mín času než před 101ti lety např. Ve fotbale de o obrovský prachy..rozhodčí udělá 2 zásadní chyby v semifinále LM a pak je nominovanej na MS. To trošku hodně smrdí alibismem. Místo opravdovýho řešení se hledá akorát kde by si jakej Platini honil ego. Tresty pro rozhočí nic nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej je proste fotbal, jednou ti rozhodci pomuze jindy zase naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to tak v každém druhém zápase, tak je někde asi velkej problém. Chyba se udělat může, ale když těch chyb je pomalu více než správných rozhodnutí, tak je něco sakra špatně. To bys musel dávat tresty každé kolo někomu a kdo by pak pískal? Situace se nějak řešit musí. Když se to řeší v hokeji(změna pravidel), tak proč ne ve fotbale? Se podívej na rozhodování z Nagana 98 a letošních OH. To je sakra rozdíl. A pak se podívej na rozhodování z MS 98 ve Francii a LM 2010 nebo MS 2006. Rozdíl v rozhodování jednotlivých situací bude pouze v počtu chyb rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám žádný výčitky svědomí. Plzeň letos předvádí parádní fotbal a předvedla to i v Brně. O výsledku ale bohužel dnes již téměř vždy spolurozhodují sudí. Troufám si ale říci, že Brno není to mužstvo, kterému by byli sudí nakloněni. Jinak a právě proto chápu reakce, kdy by někdo s chutí nakopal pomezního nebo hlavního někam.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

na jaře se rozehrál mohl by ještě o rok prodloužit

Reagovat
smazaný uživatel

to už by se mohlo i sázet, kolik rozhodčí udělá chyby, kolika golům zabrání, už je toho v poslední době nějak moc ve světě

Reagovat
smazaný uživatel

to už by se mohlo i sázet, kolik rozhodčí udělá chyby, kolika golům zabrání, už je toho v poslední době nějak moc ve světě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele