Braga našla nového trenéra, jmenovala Carvalhala

28.07.2020, 17:56
Aktuality
Carlos Carvalhal se stal novým trenérem Bragy. Zkušený kouč na lavičce portugalského klubu nahradí Rúbena Amorima, načež podepsal smlouvu na dva roky...

Braga má za sebou vydařený ročník, na čemž má nemalý podíl Rúben Amorim, kterého si však v březnu vytáhl Sporting CP, aby jeho místo dočasně zaujal Artur Jorge.

Ten však na lavičce Bragy nezůstane, neboť vedení jmenovalo do funkce Carlose Carvalhala. Zkušený lodivod přichází z Ria Ave, se kterým naposledy skončil pátý.

Rodák z Bragy se vrací do známého prostředí, domovský klub trénoval již v roce 2006, posléze vedl rovněž Vitórii Setúbal, Belenenses, Beiru Mar, Marítimo, Sporting CP a zmíněné Rio Ave. Carvalhal působil i v zahraničí, kde vystřídal Asteras Tripolis, Beşiktaş, Sheffield Wednesday a Swansea.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (3)

Přidat komentář
Han střelil první

Tak to jsem hodně zvědavý, ale pokud vše zůstane v zajetých kolejích, tak na jedno jeho povedené angažmá naváže jedno zprasené.

Reagovat
Jerry015

Přál bych Brazte titul. Portu i Benfice dokáže někdy zatopit. Pokud se nepletu, byl by to historicky první mistr mimo Lisabon a Porto.

Reagovat
eleven11

https://en.wikipedia.org/wiki/1923–24_Campeonato_de_Portugal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele