Bournemouth vsadil na kontinuitu a jmenoval Tindalla

08.08.2020, 20:20
Aktuality
Jason Tindall se stal manažerem Bournemouthu. Bývalý obránce a posléze asistent Cherries nahradil ve funkci svého bývalého nadřízeného Eddieho Howea a druholigovému klubu se upsal na tři roky...

Rodák z Londýna strávil v Bournemouthu většinu hráčské kariéry a posléze se přesunul do role asistenta manažera Eddieho Howea, se kterým během šesti let oslavil tři postupy.

Po pěti letech se však "Třešně" ve skončeném ročníku s anglickou nejvyšší soutěží rozloučily, načež manažer Howe odešel. Uvolněného místa se nakonec ujme dosavadní asistent.

"Když se podívám na úspěchy klubu z posledních let, kdy jsem byl po Eddieho boku, nechci všechno změnit a začínat od nuly," řekl Tindall. "Ale jsem jiný a mám své vlastní nápady. Nemohu se dočkat, až je uvedu do praxe," doplnil po podpisu smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Kdo ještě podle vás z Bourm odejde? Fraser je jasný, King, Wilson, kdo dál?

Reagovat
Beči

Napadá mě Ramsdale, Cook a Gosling...

Reagovat
smazaný uživatel

Gosling? Bych neřekl, že po něm někdo z PL sáhne. Možná Brooks.

Reagovat
LeonardoUžoa

Vetsinou odchazi minimalne na hostovani ti predrazeni cizinci. Cili tipl bych i Lermu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kaspar

Bradley Cooper

Reagovat
LeonardoUžoa

Zajdi si vysetrit zrak

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kaspar

vidim dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kam odchází sympatickej Eddie Howe ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele