Bouma bude usilovat o další angažmá v PSV Eindhoven

26.06.2010, 12:54
Aktuality
Wilfred Bouma by se v létě mohl vrátit do klubu, z něhož před několika lety vyrazil do anglické Premier League. S nizozemským obráncem se již nepočítá v Aston Ville a Bouma se v prvních týdnech letní přípravy připojí k PSV Eindhoven, kde bude usilovat o smlouvu...

32letý obránce přestoupil z PSV do Aston Villy v roce 2005 a jeho poslední dva roky v anglickém klubu hodně poznamenalo ošklivé zranění kotníku. V červenci roku 2008 si hráč v utkání Poháru Intertoto při obranném zákroku vykloubil kotník na pravé noze, která mu zůstala trčet v nepřirozeném úhlu. Návrat nizozemského fotbalisty se plánoval na březen následujícího roku, kdy odehrál tři zápasy za rezervní tým, ale kotník se ozval znovu. Když byl poté připraven v říjnu, poranil si palec a vše se znovu odložilo.

V sezoně 2007/2008 Bouma nastoupil ke všem ligovým zápasům Villans, poté už se na trávníku v rámci Premier League neobjevil ani jednou a na tom se nic nezmění, jelikož mu končí smlouva a manažer Martin O'Neill mu novou již nenabídne. Bouma před sebou i tak má velkou výzvu, v následujících několika týdnech bude trénovat s PSV Eindhoven.

"V posledních dvou letech toho Freddi moc neodehrál, takže budeme muset počkat a uvidíme, čeho všeho je schopen. My máme v úmyslu nabídnout mu smlouvu, pokud nám dokáže, že je stoprocentně fit," sdělil trenér PSV Fred Rutten.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Býval to borec jako hrom, škoda toho zranění.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

a Affelay bude měnit působiště?Geniální hráč!!!

Reagovat
Rssa

Zas tak nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá Je skvělej a hlavně použitelnej do takřka každé ligy

Reagovat
miguel bain

Afellay z daleka nevyužil všechen svůj potenciál...alespoň podle mě, měl na víc. Teď to rozhodně není tak žádané zboží. Říkalo se, že půjde do Hamburku, pár let zpátky se uvažovalo hlavně o Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

to beru.Jednu dobu mu m*dalo v hlavě,dost to flákal,ale teď jezdí po prdeli i proti Venlo

Reagovat
AjaxFans

Už je v Hamburgu myslím

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

sympaták

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si jak chtel vehemntne dohnat shevcenka

Reagovat
smazaný uživatel

stale ked ho vidim tak ma napadne ten zapas Eura 04 Holandsko - Česko.. to bola parada

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Bouma je borec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele