Boschilia v Monaku nehraje, svou situaci je připraven řešit

29.03.2018, 13:54
Aktuality
AS Monaco před letošní sezonou přišlo o několik vynikajících fotbalistů, v jeho kádru je ovšem stále velká konkurence a své o tom ví například Gabriel Boschilia. Mladý brazilský záložník vysedává pouze na lavičce náhradníků a hlavou se mu honí myšlenky na změnu dresu...

22letý fotbalista patřil k velkým talentům a do Monaka přišel v srpnu 2015 z domovského São Paula, aby byl po několika měsících zapůjčen do Standardu Lutych. Po návratu následně zaznamenal šest ligových zásahů, loni v únoru ovšem přišla velká komplikace. Boschilia si vážně poškodil kolenní vazy, přišel o zbytek sezony 2016/2017 a chyběl rovněž v úvodu probíhajícího ligového ročníku.

V tom se na trávníku v rámci Ligue 1 objevil jenom třikrát a ve všech případech přišel na hřiště na poslední minuty. A pokud v dalších týdnech nepřidá větší porci, je připraven jednat.

"Jednoznačně se jedná o záležitost, kterou mám v hlavě, sezona je skoro na konci a já nehraji," přiznal Jihoameričan.

"Jestli to tak bude pokračovat a nebudu dostávat příležitosti, bude můj odchod v nejlepším zájmu obou stran," pokračoval.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do AS!

Reagovat
PISTOLERO

Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup století!

Reagovat
miguel bain

Kvalitní mladý hráč a dobrý exekutor standartek, byla by škoda kdyby tyhle roky proseděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele