BORUSSII DORTMUND POSÍLÍ FREI

30.06.2006, 09:48
Aktuality
Alexander Frei, švýcarský reprezentant a autor dvou branek na probíhajícím mistrovství světa, přestupuje z francouzského Stade Rennes do Borussie Dortmund. V novém působišti podepíše sedmadvacetiletý útočník smlouvu na čtyři roky.

Borussia se o švýcarského střelce ucházela už delší dobu a nijak se tím netajila. Na letním seznamu posil stál spolu s Nelsonem Valdezem úplně nejvýše. Zatímco bývalý útočník Werderu Brémy už v kádru žlutočerných je, jednání o Freiovi se táhla déle.

Rennes za nejlepšího střelce Ligue 1 ze sezóny 2004/2005 požadovalo sedm milionů eur, Dortmund nakonec cenu dokázal snížit na miliony čtyři, jelikož Freiovi už za rok končila ve francouzském klubu smlouva. "Dospěli jsme k dohodě s hráčem i jeho klubem," potvrdil mluvčí BVB Josef Schneck.

Peníze za přestup Tomáše Rosického do Arsenalu tak Dortmund už utratil za nové posily. Nelson Valdez stál 4,7 milionu a Alexander Frei 4 miliony eur. Kromě nich vestfálský klub v létě posílil zadarmo Steven Peinaar z Ajaxu a Tinga z Porto Alegre.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

---------------------WEIDENFELLER--------------------

----------WÖRNS------------------METZELDER--------

DEGEN--------------------------------------------DEDE

---------------------------KEHL--------------------------

---------PIENAAR--------------------KRINGE----------

ODONKOR-------------------------------------VALDEZ

---------------------------FREI--------------------------

Gentenaar, Brzenska, Kruska, Tinga, Sahin, Smolarek, Amoah, Gambino

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře to nevypadá tak špatně.. Přiznám se, že jsem hodně zvědavý na mladého Turka Sahína, jak se mu bude v letošní sezoně dařit..

Reagovat
smazaný uživatel

Už přestupuje, madristi, zastavte ho dokud je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Že b zrovna do truinované Borussie..?

Reagovat
smazaný uživatel

zruinované..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele