Bordeaux má nového trenéra, oficiálně jmenovalo Gasseta

10.08.2020, 16:51
Aktuality
Jean-Louis Gasset se stal novým trenérem Bordeaux. Zkušený kormidelník na lavičce Girondins nahradil Paula Sousu, přičemž obě strany podepsaly dvouletou smlouvu...

Bordeaux za sebou nemá vydařenou sezónu, když nedohraný ročník Ligue 1 podruhé za sebou končilo ve druhé části tabulky, načež se kouč Paulo Sousa rozhodl nepokračovat.

Uvolněného místa se podle očekávání ujme Jean-Louis Gasset, jenž po krátkém angažmá v Montpellieru působil do konce minulé sezóny rok a půl na lavičce Saint-Étienne.

Šestašedesátiletý kormidelník předtím dlouhé roky vykonával pozici asistenta trenéra, kromě jiných u Laurenta Blanca, se kterým takto působil právě v Bordeaux, na lavičce francouzské reprezentace nebo v PSG.

Kromě trenéra vyřešilo Bordeaux rovněž obsazení funkce sportovního ředitele, kde Eduarda Maciu vystřídal Alain Roche. Bývalý obránce po hráčské kariéře působil jako skaut.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
Witcher

Ještě tam hraje ta mr.ka ze Sunderlandu ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo je ta mrdka? Snad ne Maja

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele