Bordeaux přijde o trenéra, u týmu nechce pokračovat Paulo Sousa

02.07.2020, 21:28
Aktuality
Paulo Sousa se chystá opustit lavičku Bordeaux. Portugalský trenér má smlouvu ještě na dva roky, není ovšem spokojen s tím, jakým směrem se klub vydal a podle francouzských médií se rozhodl rezignovat, podle informací RMC Sports to dokonce už měl oznámit několika hráčům...

49letý Sousa přišel do Bordeaux začátkem března minulého roku a za rámeček si určitě nedá výsledky ve funkci. V závěru sezony 2018/2019 stihl jedenáct ligových zápasů a v nich slavil jen dvě výhry, rapidní zlepšení se pak nekonalo ani v loňském ligovém ročníku, v tom Bordeaux uhrálo 37 bodů a obsadilo dvanáctou příčku tabulky.

Za očekáváním zaostávající výsledky ovšem nejsou hlavním důvodem pro Sousův odchod. Bordeaux mu před rokem a čtvrt nastínilo svůj projekt pro budoucnost a od toho se dle kormidelníka hodně odchýlilo, právě změnu strategie kouč nedokáže přijmout a z klubu chce pryč.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takovej Strama by se tam držel jak piavice

Reagovat
Pyroman

To je neuvěřitelný, jak se Bordeaux samo už několikátým rokem střílí do nohy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele