Bordeaux Cavenaghiho v zimě neuvolní

28.11.2008, 19:49
Aktuality
Fernando Cavenaghi v zimě zaměstnavatele zřejmě nezmění. O útočníka Bordeaux se údajně zajímá Tottenham a sám argentinský kanonýr by se možnosti zahrát si v Anglii nebránil, podobná myšlenka se ale vůbec nezamlouvá prezidentovi francouzského klubu Jeanu-Louisi Triaudovi...

Cavenaghi přišel do Bordeaux z moskevského Spartaku a je jednou z ústředních postav francouzského celku. Loni se stal jeho nejlepším střelcem a velkou měrou přispěl ke konečnému druhému místu v tabulce. Daří se mu i letos, v lize se trefil již devětkrát.

Tottenham hledá útočníka a zájem má právě o Cavenaghiho, podle listu L'Equipe je údajně připraven nabídnout za něho 15,5 milionu eur.

"Pro nás není otázka Cavenaghiho zimního odchodu vůbec na místě. Od června jsem od jeho agenta neslyšel žádné novinky. A vzhledem k tomu, že jsme stále ve hře v několika soutěžích, to není nic, o čem bychom vůbec přemýšleli. Uprostřed sezony hráče odejít nenecháte," prohlásil Triaud.

Sám 25letý Argentinec má trochu jiné myšlenky. V Bordeaux je spokojen, anglické zkušenosti by se ovšem nebránil. "Musím přiznat, že anglická liga se mi hodně líbí. Hraje tam i řada argentinských hráčů, proč tedy nejít v jejich stopách," přiznal Cavenaghi.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tahoun a jeden z nejlepších hráčů co běhaj po hřištích ve Francii

Reagovat
Radin

Co se to ze Spurs stává :-(.Mexičan,Brazilec,Rus a teď Argentinec

Reagovat
smazaný uživatel

penízky, penízky

Reagovat
smazaný uživatel

mexičan? jinak Spurs i tak hrajou se 7 anglánama v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z Bordeaux nemá na Youanna Gourcuffa. Sice ještě potřebuje trochu vyzrát, ale jednou to může být génius v trenkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dva roky ho sleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu a podle mě bude velká opora v příští sezoně ac milánu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud na něj Bordeaux neuplatní opci

Reagovat
GEGE

Reagovat
Fedro

Souhlasím, já ho sleduji už rok a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč. Dokud ho Blanc nebude stavět jako jasnou jedičku v útoku, tak titul nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš, že by byl pro Spurs dobrou volbou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k jeho gólovosti určitě, nebál bych se i tvrdit, že v tomto trumfne třeba Pavljučenka či Benta. Ale také nevím, jak by mu vyhovovala tvrdost PL, přece jen Ligue 1 není v tomhle tak náročná. Nicméně mnoho lepších útočníků za 15 mega neseženeš.

Reagovat
fantomas

No mohl by mít právě problémy s adaptací, koneckonců ve Spartaku mu to vyloženě nesedlo, totéž by se mohlo stát i v Tottenhamu. Navíc jak řikáš, je celkem subtilní, uplně stavěný na PL asi neni. Ale muže si s tim poradit po vzoru Zoly nebo nedávno Robinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, navíc on je výborný hráč do vápna, to máš skoro vyhráno u takového borce v PL.

Jinak teď jsem se náhodou mrkl na jeho statistiky a loni ve 23 zápasech přidal k 15 gólům v lize i 16 asistencí, to je vynikající bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, vem si přpad Djiba Cissé - za Auxere dával góly jako na běžícím páse, no a v LFC se mu to nějak zadřelo (možná za to ale z určíté míry mohl i Benitez)..........na druhé straně argentinci jsou výborně adaptabilní........

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho docela přirovnal ke Crespovi, taky takový podobný vynikající zakončovatel, ale s tím, že od Cavenaghiho můžeš čekat i nějakou pořádnou kombinaci. Myslím, že by potřeboval tak pár měsíců a pak to bude v PL podobný kolotoč, jako teď v Bordeaux. Navíc u Spurs by měl výhodu, že by měl dobrou podporu křídelních hráčů i středové formace, zatímco v Bordeaux dost často hrají jen na jednoho středního útočníka se dvěma defenzivními štíty.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to vypadá docela zajímavě.......podobně jako nový Kreator....

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, teď koukám, že jim vyjde album v lednu 09, to se už dost těším.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já ho už mám nějakou dobu doma, a musím říci, že MIle hraje v neuvěřitelné formě......Hordes of Chaos se prostě totálně povedlo .....

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu to, podle mě ma na víc, než Bordeaux.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem nevěděl, že mám stejnou výšku, jako můj oblíbenec, te´d ještě abych nabral pár kil ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele