BORDEAUX BLÍZKO PODPISU MICOUDA

24.05.2006, 19:16
Aktuality
Johan Micoud chce uzavřít svou hráčskou kariéru v rodné Francii a z Werderu Brémy podle všeho přestoupí do Bordeaux, kde již dříve hrál. V novém působišti by měl podepsat dvouletou smlouvu.

"Ano, jednáme s Johanem a jsem celkem optimistický," prohlásil předseda francouzského klubu Jean-Louis Triaud. Dvaatřicetiletý Micoud už v Girondins Bordeaux působil v letech 1996 až 2000, nyní může následovat Vladimíra Šmicera, který do stejného klubu zadarmo přestoupil loni.

Kontrakt ve Werderu končí bývalému francouzskému reprezentantovi v létě a už dříve prohlásil, že zamíří zpět do rodné země. "V nejbližších dnech podepíše s klubem dvouletou smlouvu," doplňuje mluvčí Bordeaux.

Zkvalitnit kádr Bordeaux nutně potřebuje, jelikož bude hrát příští rok Ligu mistrů. Do pátku se také rozhodne útočník Jean-Claude Darcheville, zda přijme roční prodloužení smlouvy nebo bude chtít odejít do jiného klubu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
Mata

Tak myslim ,ze Bordeaux ziskalo skveleho stredniho zaloznika

Ten by jim mel v LM hodne pomoct

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele