Bordalás se z Getafe nechystá, v klubu chce pokračovat

24.05.2019, 10:48
Aktuality
Fanoušci Getafe se nemusejí obávat toho, že by z jejich klubu v průběhu léta odešel hlavní strůjce letošního úspěchu. Madridský celek až do posledního kola bojoval o účast v Lize mistrů a velký podíl na tom měl trenér José Bordalás, ten je připraven pokračovat v započaté práci...

Getafe v uplynulých týdnech svedlo vyrovnaný souboj s Valencií a Sevillou o čtvrtou příčku tabulky španělské ligy a nakonec v tomto minisouboji obsadilo druhou příčku. Na prestižní soutěž se může těšit Valencia, Getafe skončilo páté a bude hrát základní skupinu Evropské ligy.

"Není žádný důvod přemýšlet o něčem jiném než o tom, že zde budu pokračovat," odpověděl na dotaz ohledně své další budoucnosti.

"Musím se znovu opakovat, ale mám smlouvu v Getafe a chci v klubu pokračovat," dodal.

Bordalás začátkem března oslavil 55. narozeniny a smlouvu má ještě na jeden rok. O jeho služby se už začala zajímat již zmiňovaná Sevilla, na jejíž lavičce nebude pokračovat Joaquín Caparrós.

"Naším trenérem je Bordalás a společně plánujeme kroky na příští sezonu, už jsme se bavili o případných posilách a také datech přátelských zápasů," sdělil své stanovisko prezident Ángel Torres.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (36)

Přidat komentář
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

"José ukliď si pokojík, ty jsi hroznej Bordalás" !

Reagovat
smazaný uživatel

Svádí to

Reagovat
smazaný uživatel

Ako kouč si podľa mňa nepočínal zrovna ideálne. Keď finišovali boje o LM, tak v dôležitom zápase s Realom Sociedad nepochopiteľne postavil v útoku do základu neskúseného Dura, ktorý v LaLige nestrelil ešte ani jeden gól, kým najlepšieho strelca a kapitána Getafe Molinu spolu s ďalším kanonierom Rodríguezom nasadil až na druhý polčas, keď už Getafe prehrávalo gólom z penalty. Ten zápas napokon prehrali. V poslednom kole doma proti Villarrealu, ktorému už o nič nešlo Bordalás opäť experimentoval s nemohúcim Durom v základe a Getafe iba remizovalo. Účasť v LM im napokon ušla o dva body a zaváhania Getafe a ďalšieho ašpiranta na účasť v LM Sevilly nahrali na smeč Valencii, ktorá v posledných troch kolách zabrala, porazila Huescu, Alavés aj Valladolid a vybojovala si tak miestenku v LM.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Aj keby v poslednom zapase vyhrali, do LM by aj tak sla Vale....just fyi

Reagovat
cink

Reagovat
cink

Jako chyby to pravděpodobně jsou, ale i tak ta sezóna byla úspěšná až moc. Viděl jsem je hrát asi pětkrát a vždycky to byl parádní týmový výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co to Ramos vymýšlí?

Reagovat
Remt

Nevěřím tomu, že by Nedvěd byl tak hloupej, že by přivedl tohohle stárnoucího kripla

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Loni taky přivedl z Realu stárnoucího kripla.

Reagovat
valloire

ten ti hraje v Barceloně

Reagovat
Jordi Alba

Nadávky na Rakitiče nech někomu jinýmu.

Reagovat
valloire

NIKDO se mi tu nebude votírat vo Krále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nasaď trencle.

Reagovat
Remt

Přichod Ronalda podle mě měl smysl. Příchod tohohle nezvladajka by podle mě smysl fakt neměl. Tak blbý aby ho koupili jsou možná tak v Interu, v Juve to vedou lidi s rozumem, řekl bych Ačkoliv ten tým je mi krajně nesympatickej

Reagovat
CHONG
Reagovat
Kixi Syhimour

to si jako vážně všecko fandové RM myslíte, že to je jen kvůli tomu?

Však opravdu nevím, co je tohle za kapitána. Tvrdost bych pochopil, ale to že neumí přijmout ránu a simuluje nemàlo, vše korunoval podceněním Ajaxu, je zkušenej a udělá tuhle pitomost.

Obránce to je fakt dobrej, ale jako osobnost na hřišti je fakt nesympatický.

Reagovat
CHONG

Jedna věc je to, že Ramos je zákeřné hovado, nesympatické všem kromě madridistů, to chápu a beru, na druhou stranu je to pořád top stoper a nazývat ho stárnoucím kriplem a lidi, kteří by ho chtěli přivést do týmu nazývat hlupáky a do toho mít v oblíbených Live, to prostě trochu zavání nezhojenou bolístkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

nic

Reagovat
Messiáš

Tuším, že s tím prvně přišlo El Chiringuito než se toho chytli v Itálii a vzhledem k tomu, že to je takovej fotbalovej topstar magazín ve Španělsku, podle kterého šel do Atletica už 3x Reus a letos přijde James, takže tohle bych nebral úplně vážně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Oriola Domenecha (velmi relevantní zdroj) navštívil Bartomeu Messiho minulou sobotu v jeho domě a spekuluje se, že od tý doby se postoj klubu k transferu Griezmanna změnil. Podle všeho už zdaleka není prioritou. Raiola si nás vodí s nabídkami United de Ligtovi a čeká, kdy se zblázníme a přihodíme nějaký nesmysl, zatím se prý držíme. Máme před sebou velmi zajímavý léto.

Reagovat
smazaný uživatel

A podle posledních spekulací ti dva preferují přivést Saneho místo Grieze.

Reagovat
Visca el barca

Sané určitě lepší volba než Griezmann, aspoň za mě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zdroj?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takových spekulací se objevují desítky, tomu bych nepřikládal nějakou váhu. Sané je skvělý, ale asi u něj bude nějaký problém s přístupem či disciplínou, jinak si ten jeho odchod nedokážu vysvětlit, takoví hráči běžně z podobně kvalitních klubů nepřestupují.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu, jen spekulace, ale na těch to vždy začíná. I pro Saneho to musí být lukrativnější než Bayern.

Reagovat
CHONG

Já to říkám, Griezmann skončí u nás a komedie bude kompletní

Reagovat
Switchback

Nevím no, já bych toho Grieze možná i bral ale teda když oznámil, že po sezóně končí v Atleticu tak jsem čekal, že se i do pár dní bude vědět kam jde, ne že to tak utichne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to hodně divný. Určitě si nemyslím, že se loučil v Atléticu bez toho, aby měl minimálně předběžnou dohodu s dalším klubem. Pokud se opravdu nenajde nikdo, kdo za něj složí klauzuli, bude z toho pro něj solidní ostuda pokračovat v Atléticu, kterýmu dal košem. Myslím, že na něj těžko seženeme prostředky, pokud se nám nepovedou solidní prodeje a budou zbývat prakticky pouze United, u kterých nikdo neví, jestli mají zájem nebo je hráči používají pouze k tomu, aby z dalších klubů vyždímali požadovaný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pocital s nami, ale jestli ho nevezmem, tak vezme cokoliv..

Reagovat
vladis271

rozumiem prečo má Messi takú moc, ale pre klub je strašne zle ked má hráč večšiu moc než manažér.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V drtivý většině případů určitě ano. My jsme na tom nejen s výběrem posilem bohužel tak, že to ani zdaleka není jeden z hlavních problémů. A naopak můžeme být rádi, že manažer v anglickým pojetí (respektive trenér v tom španělským) nemá takovou moc a kontrolu nad kádrem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele