Bonucci a čtyři členové realizačního týmu Itálie jsou pozitivní

01.04.2021, 17:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já už moc na EF nechodím a možná jsem ten obsah blbě pochopil...ale to vážně pokaždý když má nějakej tým covidáka se to hází do hlavních článků? To je nějaká okurková sezona teď?

Reagovat
Rattlesnake

repre pauza.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se to kontumuje ve prospěch Litvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Krátce po zápase ve Vilniusu byly tyto výsledky vyhodnoceny rovněž jako pozitivní. Tou dobou už byla celá trojice izolována od zbytku týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,ale při té jejich virohysterii jsou schopni časem zavést i takové pravidlo,že se to zkontumuje i po odehrání

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředbíhejme. Dovolit si to nemůžou, protože by zavdali příčinu vzniku nebezpečných precedensů.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten rok už bylo vytvořeno tolik absurdních precedensů, že jednoho nemůže nic překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec říkáš na italskou repre a jakou vidíš ideální sestavu na Euro? Mancini ty hráče v sestavě poměrně dost rotuje, ale herně se mi to líbí. Výsledky jsou super. 25 zápasů v řadě bez prohry. Když se podívám na ostatní týmy, na ME určitě jeden z největších favoritů.

Reagovat
smazaný uživatel

Užívám si to. Manciniho mám rád, u reprezentace se našel. Jeho začleňování mladých hráčů, dávání příležitostí širšímu spektru hráčů - skvělý. Těším se na každou repre pauzu. Tým má formu, hraje stabilně velmi dobře a je to turnajové mužstvo. TOP 5 favorit turnaje. Uvidíme, jaká bude realita.

Ideální asi takto, pokud budou zdraví:

Donnarruma - Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson - Barella, Jorginho, Verratti - Chiesa, Insigne - Immobile

Ale moje ideální je tato:

Donnarruma - Florenzi, Bastoni, Acerbi, Emerson - Barella, Locatelli, Verratti - Chiesa, Insigne - Belotti

Reagovat
smazaný uživatel

Tvá ideální. Já musím říct, že jsem si po delší odmlce zase našel ke sledování italský repre cestu. Nejde ani tak o ty výsledky, ale o tu atmosféru okolo mužstva a hlavně osobní náklonnost, velké sympatie k současným mladým hráčům, kterým dává Mancini prostor. Vždy to pro mě byl hlavní důvod fanouškovské lásky, umění fotbalové s charismatickými a nezapomenutelnými ikonami. Pro Itálii, tak charakteristické. A teď řekl bych, jsem se zase zamiloval. Tak jako před mnoha lety, do, pro tento význam učebnicového jádra, Buffona, Nesty, Del Piera, Pirla. A možná je to i jistá kompenzace za to, že mě o pocity krásné i smutné, v naprosté sounáležitosti, připravil italský klubový fotbal. Který to srdce a duši dávno ztratil. Ať už bude ale tahle generace zlatá, nebo ne. Jsem si jist, že si s ní ponesu vzpomínky stejné, jako na neproměněnou penaltu Baggia, střelu Wiltorda, Morenu, Berlín nebo Kyjev. A to je pro mě velmi potěšující.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě reprezentace baví pořád, s každou další kvalifikací, s každým dalším turnajem, a to i v tom "slabším" období kolem MS 2010, kdy se měnia generace. Pořád tam byli, jsou a budou výjimeční hráči, ať už talentem, přístupem nebo pracovitostí.

Reagovat
Fairplay

Z té tvojí ideální docela jde strach a nemusela by být tolik náchylná na formu některých (Ciro ), tam bych fakt věřil, že se můžou dostat daleko. Na druhou stranu taky je dost možný, že vypustí dinosaury Bonucciho s Chiellinim a první běhavej soupeř si s nima vytře zadek a skončí to pěknou ostudou..

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini už nestíhá, navíc je stále zraněný. Po sezóně končí kariéru. Bonucci je z těch všech reprezentačních obránců fakticky výkonnostně nejhorší, ale hraje kvůli zkušenostem, chápej za zásluhy. Acerbi je lepší, patří minimálně posledních 5 let mezi 5 nejlepších stoperů v Serii A, patří mezi širší světovou špičku. Bastoni je už v tuhle chvíli minimálně na stejné úrovni jako Bonucci. Až nabere mezinárodní zkušenosti, bude lepší.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Freedo

To Itálie fakt nemá lepší LB než je Emerson?

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson, Biraghi, Spinazzola. Nejsou to hvězdy světového formátu, ale kvalitu mají a v reprezentaci si perfektní plní svoji roli.

Reagovat
bobis21

Ta 2. sestava se mi teda líbí mnohem více

Reagovat
risk je zisk

No a?

Reagovat
Witcher

Už je v rizikovým věku,mohl by umřít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele