Bonaventura míří na operaci, sezona pro něj skončila

19.11.2018, 18:43
Aktuality
Záložník AC Milán Giacomo Bonaventura má podle všeho po sezoně. Informace, které přicházejí z Itálie hovoří o tom, že klub ho poslal ma operaci do Spojených států amerických. Bonaventura by tam měl vyřešit své problémy s kolenem.

Podle televize Sky se dnes vedení klubu sešlo s hráčovým agentem Minem Raiolou a také se Zlatanem Inrahimovičem, který v minulosti v Miláně hrál, a mimo jiného se probíral také plán, jak Bonaventuru zbavit jeho problému.

Nakonec bylo rozhodnuto, že Bonaventura odjede do Pittsburghu, kde se podrobí operaci problematické kolenní šlachy, která mu znemožňuje trénovat a hrát naplno.

Záložníka by měl operovat stejný specialista, který Ibrahimovičovi dával do pořádku zkřížený vaz v koleni, po jeho zranění v dresu Manchesteru United loni na jaře.

Bonaventuru po operaci čeká dlouhý cesta k návratu na hřiště. Zmešká odhadem asi šest nebo sedm měsíců, takže v tomto ligovém ročníku si prakticky jistě už nekopne.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Caldara 3 měsíce, Romagnoli 1 měsíc, Musacchio 2 měsíce, Calabria 1 měsíc, Biglia 4 měsíce, Bonaventura 6 měsíců, teď ješte Calhanoglu zraněn, Higuaín vykartovanej....No příštích pár zápasů dáme stěží dohromady 11ku s lavičkou

Reagovat
kardous

alespon dostanou šanci mladý a můžou se ukázat.

Reagovat
LesyJePan

Neverím že niekto dostane šancu ale bodaj by si mal pravdu.

Reagovat
SixtoRodriguez

neblázni, podpíšu sa nejakí nebohí volní hráči ktorých sa nebudeme potom vedieť zbaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto nech sa radsej nestane to by bolo dost krute

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, Rino aj Paolo musia obliect dresy, nic ine neostava

Reagovat
Black Jagir

Simič na plac

Reagovat
Dron

kéž by

Reagovat
hyper01

Reagovat
Kucka

Reagovat
Whitemedia

klika, že je Bakayoko nezranitelný

Reagovat
Kaka14

Calabria a Calhanoglu už trénujú a mali by stihnúť Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

tak díky bohu, prvně jsem slyšel, že Calabria bude stejne dlouho mimo jako Roma

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole taku marodku v AC si ani nepamatam. Snad dokazu aspon nejake body vybojovat lebo teraz to bude velmi tazke Dufam, ze sa podari urobit nejake sikovne nakupy

Reagovat
RadekVonCZE

A jsme v prdeli

Reagovat
CubONE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele