Bonaventura bude chybět déle, nezahraje si až devět měsíců

27.11.2018, 19:36
Aktuality
AC Milán podle očekávání vypadl ze hry Giacomo Bonaventura. Italský reprezentant však bude chybět déle, než se předpokládalo, po operaci kolena vynechá až devět měsíců...

Bonaventura, jenž se během uplynulých let zařadil k důležitým postavám AC Milán, odehrál během probíhajícího ročníku pouze deset soutěžních zápasů. Další potom nepřidá.

Italského reprezentanta opakovaně trápily problémy s kolenní chrupavkou, rozhodl se proto podstoupit v Pittsburghu operační zákrok, po kterém vynechá až devět měsíců.

"AC Milán oznamuje, že Giacomo Bonaventura podstoupil operaci zraněného kolena. Operace v Pittsburghu proběhla úspěšně, doba rekonvalescence se odhaduje na osm až devět měsíců," stojí na webu Rossonerri, kterým chybí celá řada hráčů.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Reagovat
Yanek

S tím už se do základu počítat nedá, snad se chytne Paqueta.

Reagovat
RadekVonCZE

Musí!

Reagovat
David143

Ten už se na úplnou top úroveň nevrátí, myslím si ze na AC už to nebude

Reagovat
sejber

Co ma AC spolocne s top urovnou?

Reagovat
David143

Myslel jsem top fotbalová úroveň ne klubová

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt ti teda nechyba ...to tvoje tvrdenie je asi tak trapne ako ked povies, ze Real teraz nehraje na top urovni len preto, ze je momentalne v srackach a hlada stratenu formu Sa pozri co vsetko povyhraval ten klub Ano momentalne Ac nehraje na top urovni ale je a bude patrit medzi top kluby vsetkych cias. Presne tak ako aj Real, Barca, Bayern, Juve atd... Ocividne mas problem respektovat niekoho a nieco co dokazalo v zivote viac ako ty

Reagovat
David143

Reagovat
Seydou Doumbia

běžný vtípek tady a ty se tak vzrušuješ

Reagovat
exot12

On to ako vtip nemyslel a to je to smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, musim si zvyknut na taketo vtipy

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Chrupavka to může bejt konečná no podle toho jestli jí má vytrženou nebo "jen" prasklou. Já mám vytrženou, jsem skoro půl roku po operaci a ještě ani normálně nechodím (bezbolestně). On má samozřejmě jinou péči, ale je to chrupavka no, ta nedorůstá .

Reagovat
Csaplárova past

jak se to proboha stane? Uraz nebo nejake chronicke problemy?

Reagovat
smazaný uživatel

úraz! na kolena opatrně!

Reagovat
GEGE

Forza Jack!

Reagovat
Pinturicchio

Chrupavka, to je asi konec, vazy, kosti, šlachy, dá se, ale chrupavky.

Reagovat
CubONE

Moj najoblubenejsi hrac v Milane, to je skoda.

Reagovat
Ragazzo d'oro

obrovsky oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jasně. Zlatoš půjde na jaře do zálohy. Tam bude možná i ta jednička mezi těmi našimi dřeváky místo Jacka. Tak nebo tak bude jediný kdo bude umět vystřelit ze velké nebo střední vzdálenosti.

Reagovat
Morgue

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele