Boloňa propustila Mihajloviče, klub převezme Papadopulo

14.04.2009, 13:19
Aktuality
Siniša Mihajlovič nakonec nevydržel na lavičce Boloni ani do konce letošní sezony. Po slušném startu pod jeho vedením se týmu přestalo dařit a znovu se propadl na sestupové příčky. Srbský kouč byl dnes odvolán, na lavičce ho nahradí Giuseppe Papadopulo...

Mihajlovič Boloňu převzal v listopadu poté, co byl propuštěn Daniele Arrigoni a v úvodu se zdálo, že se mu podaří zachránit klub v Serii A. V prvních osmi zápasech s Mihajlovičem sice Boloňa vyhrála jenom jednou, zároveň však ani jednou neprohrála.

Poslední týdny již tak optimistické nejsou. Z deseti zápasů Boloňa vyhrála jenom nad Sampdorií, čtyři prohry v řadě jí navíc uvrhly na sestupovou osmnáctou pozici.

Vedení klubu se tak rozhodlo jednat a na řadu přišla další výměna trenéra. Tým po Mihajlovičovi převezme 61letý Giuseppe Papadopulo, který během své trenérské kariéry koučoval již patnáct klubů a loni dovedl mezi elitu Lecce, následně se však s klubem nedohodl na nové smlouvě. Veřejnosti bude představen dnes na tiskové konferenci ve dvě hodiny odpoledne.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, tenhle trenér je mi velmi sympatický a nemyslím si že to byl nelepší tah propustit trenéra, když bojují o udržení

Reagovat
pavel.fotbal

Naprostý souhlas- snad se moje oblíbená Bologna udrží!

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám že se Bologna udrží. Jinak by se Marco moh zase začít trefovat, ted je to třeba

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem spíš, že Sinišu podrží..., no uvidíme co Papadopulo, ten je zkušenej. nebýt toho nakopnutí Chieva, mohla být Bologna i Granata v klidu..., takhle to vypadá, že půjde jeden z nich dolů a to se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe Melo - typical fiorenitna's player a říkám to fuuuurt

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo, jestli se někdo přihlásí k tomu sedmimegovému průseru Osvaldo. To jsou pro Boloňu obrovské peníze, za které mohli mít třeba Stoviniho, Dacourta, Semioliho atd., které Siniša chtěl. Teď bych mu přál nějaký ambiciózní mančaft z B, který by si mohl budovat.

Reagovat
GEGE

OT:Co to Lazio blázní s těma brankářema?Na co Bizzarriho když se jim letos rozchytal Muslera a Carriza bych taky nezatracoval...Raděj by měli přivést schopného stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Carizzo prý pohrozil, že když nebude chytat, tak odejde. Snad kvůli nějakým výrokům ho i klub finančně potrestal. Muslera mi připadá docela zbrklej, moc se mi nelíbí, zato Bizzarri docela jo.

Reagovat
GEGE

Tak jestli je Carrizo na odchodu tak to potom jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele