Boka po osmi letech opustí Stuttgart a upíše se Málaze

29.04.2014, 11:07
Aktuality
Dlouhých osm sezón odehrál Arthur Étienne Boka v dresu Stuttgartu, kde má ale smlouvu už jen do konce června a k jejímu prodloužení už jistojistě nedojde. Reprezentant Pobřeží slonoviny změní působiště, již se dohodl na dvouletém kontraktu se španělskou Málagou...

O chystaném přestupu jednatřicetiletého fotbalisty v uplynulých dnech informoval deník Bild. "Právě jsem s ním mluvil, potvrdil mi to," uvedl dnes stuttgartský sportovní ředitel Fredi Bobic.

"Strávil jsem ve VfB osm vzrušujících let, v roce 2007 jsme se navíc stali mistry. Děkuji fanouškům, kteří mi vždy poskytovali velkou podporu," prohlásil krajní obránce či defenzivní záložník.

Boka si v dresu andaluského celku vyzkouší svoji čtvrtou evropskou soutěž. Před příchodem do Švábska, kde si na konto připsal 150 ligových startů, hrál za francouzský Racing Strasbourg a belgický Beveren.

Autor: Petr Vaněček / spiegel.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
aurelio

Mohla tu byť fotka, kde je v blízkosti iného hráča, aby bolo vidno aký je v skutočnosti maličký. V porovnaní s tým, čo je na fotke teraz, možno o ňom povedať iba to, že je poriadne ostrý

Reagovat
JozkokozleJ

Na jeho fazonu na jar 2013 na poste DM budem spominat

Reagovat
smazaný uživatel

Fredi Bobic

Reagovat
JozkokozleJ

Ako je na tom vlastne Malaga po financnej stranke? Je ten klub po tej nepleche uz konsolidovany? Je vlastnicka struktura jasna a prehladna?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je to docela zamotana sranda

bavil jsem se tu s jednim ruso-spanelem z malagy a ten rikal, ze ten sejk prej klub koupil v podstate proto, ze chtel v malaze udelat nejaky masivni investice do turistickyho ruchu: luxusni hotely, letoviska atd. vzhledem k tomu, ze slo o nejakej megalomanskej projekt ovsem potreboval souhlas a podporu mesta - proto nejdriv koupil mistni klub, aby si je vlastne zavazal. minulej rok se ovsem definitivne rozhodlo, ze mu ty investice nepovoli, mimo jine proto, ze tam bylo nejaky nepekny financni solichani. v lete zakonite prisel vyprodej a utahovani kohoutku, protoze sejk chtel zpatky svoje prachy, co do toho vrazil. momentalne je mu ten klub pry naprosto ukradenej: ten zamer, ke kterymu ho koupil, mu zkratka nevysel, a ted je pro nej jen pritezi. financne konsolidovanej ten klub v tuhle chvili mozna je, ale jeho majitel do neho rozhodne neplanuje cpat prachy: spis naopak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele