Bohemians žádali o vyřazení sudích Štěrby a Hurycha, KR jim nevyhověla

10.11.2021, 18:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (121)

Přidat komentář
bobis21

Ještě že bydlím na kopci nad Botičem, protože z toho pláče hrozí že se vylije

Reagovat
salaminoo

No, plac neplac, jestli je to opravnene (vypada, ze je), tak at tahnou a je uplne jedno jaky je to tym prece.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že kdyby měli vylít každého rozhodčího, který udělá fatální chybu, tak do konce sezóny nikdo nezbyde. S metrem, který Příhoda nastavil, dostanou 1-3 zápasy volno. Nemyslím, že by chybovali úmyslně, ale spíš z neschopnosti a to jde za Příhodou, že je jeho komise správně "nevyškolila" - takže by měli nějaké školení absolvovat, pak dostat druhou šanci a teprve když to zase podělají, tak nad nimi zlomit hůl s tím, že jsou to debilové a na ligu nikdy mít nebudou.

Reagovat
bobis21

přesně tak, kdyby každý tým proti kterému je chyba požadoval vyřazení rozhodčího, na jaře už budou musel pískat diváci

Reagovat
Spalovač šancí

však diváci pískají

Reagovat
verv

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/tKhXl Přesně pro tebe!

Reagovat
bobis21

Pro mě asi ne, já jsem v EU a v EU Pfizer žádné vakcíny prodávat nemůže

Reagovat
bobis21

Teda COVID vakcíny, jiné možná jo, to jsem nehledal ...

Reagovat
PlackaSKS

hrozný, že si oprávněně stěžují. radši by měli držet hubu a čekat jestli se něco stane samo.

Reagovat
bobis21

Stěžovat si můžou, ale vyřazení každého chybujícího rozhodčího z listiny sudích je trochu extrémní, nemyslíš?

Reagovat
PlackaSKS

myslim si, že správně požadují "extrémní" tresty, aby si toho aspon někdo všímal. rozhodčí evidentně chyboval, chyboval i s VARem! a ne poprvé. pořád se nic neděje.. a když na to upozorní, tak se najdou lidé podle kterých brečí. to mi přijde fakt smutný...

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
bobis21

Říkám že brečí proto, že to požadují jen když jsou oni ti poškození. Proč nepožadovali stejné tresty když byli poškození jiní? Kde je jejich vyjádření z předchozích týdnů kdy došlo k poškození jiných týmů? Žádná změna nemůže přijít, dokud se bude každý zajímat jen o sebe a svůj tým.

Reagovat
PlackaSKS

za a) je naprostá blbost, aby se ozývali za ostatní týmy, to si snad uvědomuješ i ty. za b) změna fakt nebude, když se správně ozvou a podle lidí budou "brečet". ano, podpora ostatních má přijít také, ale tvůj přístup mi přijde naprosto zcestný.

Reagovat
bobis21

A to je přesně to s čím já mám problém. Dokud bude každý týden nadávat jen jeden klub, FAČR to s klidem přejde. Dokud to nebudou požadovat všechny (nebo aspoň většina) kluby najednou, žádný tlak na FAČR není.

A i tak je úplné vyřazení každého chybujícího rozhodčího nesmyslné, protože ti prostě dojdou rozhodčí. To je nesmysl za všech okolností.

Reagovat
PlackaSKS

neřikám, že bych vyřadil rozhodčího. jenom řikám, že když se konečně někdo ozve a všichni to budou brát jakože brečí, tak se fakt nic nezmění. navíc v tomhle případě asi ani nechápeš význam slova brečet-rozhodně to neni oprávněně podat stížnost na výkon rozhodčího.

Reagovat
bobis21

Ale požadovat nesmyslný trest už ano.

A ten přístup požadování exemplárních trestů v tvých zápasech a jinak ticho mi fakt sympatický není a nikdy nebude.

Reagovat
PlackaSKS

nemusí ti to být sympatické, to je mi úplně jedno. chceš změnu a vlastním komentářem proti ní bojuješ. já zas nemam rád bohemku a stejně tohle může nazývat brečenim jen blb. jestli si pořád myslíš, že bohemka "brečí", tak se nemáme o čem bavit. svůj názor sem už řekl dostatečně jasně.

Reagovat
bobis21

Jenže já právě bojuji proti tomu, co podle mě té změně brání. Kluby si hrají na soupeře, místo aby co se týče kvality rozhodčích jednaly spolu a všechny tlačily na kvalitu. A to že do toho zase motáš to, jeslti máš Bohemku rád nebo je je jen dalším střípkem. Je mi úplně jedno o jaký tým jde, chyby vidět nechci. Je úplně jedno jaký tým je poškozen, trest má být za stejný prohřešek stejný.

Reagovat
PlackaSKS

bojuju proti tomu co tý změně brání: jeee, hele, oni si oprávněně stěžují, to jsou ale ubrečenci, aspon, že bydlim vysoko nad botičem, ha ha ha... moje sympatie k bohemce jsem popsal jen proto, aby i tobě došlo, že se jich nezastávám právě kvůli nim. timhle už asi končim, protože nějak nemam pocit, že bys aspon chtěl chápat jak myslim co píšu.

Reagovat
bobis21

Jenže já to nepsal proto, že si stěžují na rozhodčí, ale proto, že chtějí nesmyslný trest proto, že byli poškozeni právě oni. Proč by měl rozhodčí dostat větší trest za poškození Bohemky než za poškození jiných týmů? To je to co jsem nazval brečením, ne to že si stěžují na rozhodčí. To píši celou dobu, nevím kde zase bereš že to říkám proto, že si stěžují.

Reagovat
Nizzie

Bože ty jsi vůl.

Reagovat
kilobyte

Měly by se kluby domluvit a napsat společný dopis s tím co se jim nelíbí. Ale je blbost, aby jeden tým napsal, ať už nějaký rozhodčí nepíská.

Reagovat
bobis21

Přesně. Kluby by měly společně na FAČR tlačit, chtít po nich nějaký jasný plán jak chtějí tu kvalitu rozhodčích zlepšit, co chtějí dělat apod. Výkřik jednoho ublíženého týmu každé dva týdny nemůže nic dokázat.

Reagovat
Nizzie

Jediné rozumné, co si tu dnes vypotil, ale i tak cením.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Firkraag

Hlavně ten zápas byl navíc ještě brutálně tendečně vedenej, tohle fakt jako náhodička nevypadalo, to by to kurvil na obě strany.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lampas

Sorry jako, ale fakt se nejednalo o tak jednoznačné zářezy, aby byl potřeba takový brekot

Reagovat
Bohemak12

Takže to podle tebe bylo všechno v pořádku ? Zdůvodni mi neodpískání té penalty ?

Reagovat
Bohemak12

Oblíbené kluby - hlavní

Slovan Liberec (CZE)

Sry , ani mi na to neodpovídej .

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
GrimeBaller98

A proc ne? Ja jako Liberecak uznavam, ze ty situace byly vyhodcene spatne a jednoznacna chyba rozhodciho.

Ale ta reakce je jak kdyby Vas zarizl jak CR Collina, coz urcite neni tento pripad.

A nektere reakce Bohemaku, ze Liberec si zapas koupil Karl neda penize za hrace a pak bude platit rozhodci? A navic kdyby se trestal kazdy rozhodci timto zpusobem, tak by ligu nepiskal vubec nikdo

Reagovat
Nizzie

Ono jde i o to, že nás chyby rozhodčích stály již dva zápasy, potenciálně tedy 6 bodů.

Reagovat
Bohemak12

O podplácení jsem nic nenapsal . Kdyby se někdo vyhodil , tak bys viděl , jak by třeba ten zbytek začal fungovat. Tyhle stopky na 1-2 víkendy nemají smysl.

Reagovat
mistr129

Vždyť se vyhodil dva týdny zpátky

Reagovat
Nizzie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

A co jako? Nám loni neuznal Gol za lehký kontakt a pak u vás nepiskl za to stejně penaltu možná jsme spadli kvůli tomu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
lampas

Penaltu bych spíše pískl, ale je to obhajitelné i naopak, protože se jednalo o neúmyslný zákrok ke kterému si protihráč šel aktivně naproti. Určitě žádná 1000 % penalta, kvůli který musíte tak brutálně brečet Kromě TOP 3 a Jablonce takovým způsobem průběžně "vojebají" každý tým ligy co druhý zápas.

Reagovat
Bohemak12

"neúmyslný zákrok" to je snad každá penalta ne ? To jako kdyby mu skočil do skluzu , tak by to taky nebyl faul ? Dva tupci za monitorem ti zkurv*l celej zápas a když se ozveš , tak je to brutální brečení . Vsadím se , kdyby to bylo naopak , tak tu kvičíte taky . Sere mě prostě , že tohle přejde přes VAR .

Reagovat
lampas

Však jste se ozvali, Klusáček dělal po zápase slušný divadlo Co chcete dál? Hnát to k CAS?

Reagovat
Bohemak12

Odpovím ti na to nadpisem článku - Bohemians žádají o vyřazení chybujících Štěrby a Hurycha z listiny sudích . Klusáček dělal divadlo , ale hlavní roli klauna v divadelním představení na sebe vzal Váš trenér Kozel "Teď jsem tu situaci viděl a myslím, že to faul není. "

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kilobyte

"výši trestů však kvůli dohodě s UEFA nezveřejnila."

Už nám to začíná. Jediné dvě změny(zveřejňování trestů a vyřazení "berbrových" rozhodčích), které se u rozhodčích udělali a jedna už je zrušená. Teď už jen chybí, aby povolali "staré mazáky" kvůli nedostatku rozhodčích a "revoluce" bude zažehnána.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Boze umim si predstavit to jednani:

UEFA: nezverejnujte tresty pro rozhodci

FACR: ok

Reagovat
kilobyte

Já bych se nedivil, kdyby o tom UEFA ani nevěděla.

Příhoda: "Tímhle tempem nebudeme za chvíli mít někoho, kdo by pískal."

Člen komise: "Tak nebudeme dávat tak velké tresty a nebo vůbec."

Příhoda: "Jenže to lidi naštve."

Člen komise: "Tak je nebudeme zveřejňovat."

Příhoda: "To by bylo nápadné, takhle z ničeho nic."

Člen komise: "Tak řekněme, že nám to zakázala UEFA."

Reagovat
ttopi

Pane bože, to jsou fakt ubrečený reakce. Naprosto chápu, že jim to dost ovlivnilo zápas, ale pokud uvěříme tomu, že to nebyly nějaké postranní úmysly těch rozhodčích, tak je nesmysl je takhle odpálit. I pro ně to je zkušenost, aby v těch situacích příště byli trochu obezřetnější.

Klusáček...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ttopi

Potvrdilo se přesně co jsem si myslel. Snad nemusím víc psát.

Reagovat
Nizzie

To teda nevím co se potvrdilo, ale těch chyb rozhodčích je více než dost a to i s videem, což je pro mě naprosto nepochopitelné. Navíc, po chybách končí prakticky bez trestu, tudíž na ně není vůbec žádný nátlak, aby se snažili pracovat co nejlépe a nejefektivněji. Samozřejmě chybu může udělat i rozhodčí, ale takové chyby se dějí kolo co kolo, zápas co zápas a je na čase, aby za to rozhodčí nesli odpovědnost. Neříkám vyřadit z listiny, ale prostě postihy jsou na místě. Ty, když uděláš v práci takové hlouposti, tak následuje také nejdřív ty ty ty, pak ti šáhnou na prachy a potřetí letíš.

Reagovat
ttopi

Však já taky píšu jen to, že je nesmysl je vyndat z listiny, ne že nemají být trestáni.

Reagovat
Nizzie

Tak proč ty ubrečený reakce. Je to normální reakce a navrhli i trest, který požadují, nikde není psáno, že ten trest musí být udělen. Dovedeš si vůbec představit, že by se začalo trest podle žádosti poškozených, jak by to vypadalo?

Je to jen jakýsi náznak, že už si prostě nechceme nechat chcát na hlavu. Styděl bych se spíše být fanouškem jiných klubů, kteří nemají koule na to se ozvat.

Reagovat
ttopi

Jak jsem psal, pokud není zjevný vedlejší úmysl rozhodčího, je to pro mě jen histerická reakce. Ne to, že si stěžují, ale to, že navrhují rozhodčí vyřadit z listiny. Chtěli jsme změnu, tak ji máme. Došlo k velké čistce mezi rozhodčími a teď musí logicky ti nastupující dostat nějaký čas, než naberou potřebné zkušebosti a odvahu v rozhodování. To nejde ze dne na den. A proto mito vadí, protože zrovna trenér by pro tohle pochopení mít měl, když sám ví, že když se kácí les, lítají třísky.

Reagovat
Nizzie

Sorry, ale s videem sekat takové chyby? To fakt není o zkušenostech nebo vědomostech.

Reagovat
ttopi

Pokud vím, tak HR u videa nebyl.

Reagovat
Nizzie

To někde píšu, nebo čteš co nikde není?

Reagovat
Imos

Reagovat
wyqinac

hlavniho bych asi nevinil, tohle je jednoznacne chyba varu, ze ho nepovolali k videu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavni by to mel videt, VAR ze zachrapal je pochopitelne taky trestuhodne

Reagovat
wyqinac

da se ale prece jen vic predpokladat, ze to prehledne hlavni, nez var

Reagovat
ratusek

No jo, Příhoda a jeho melody boys. Nové struktury, ale staré pořádky

Reagovat
Greny

Tady ty kecy o pískání mě fakt štvou ty chyby tam jsou a budou... Možná je docela Škoda že FACR neudělá něco jak Oktagon... Výzva : Rozhodci .. ať se tam přihlásí kdo chce a projde nějakým testem a nechají ho na lajně nebo jako hlavního odpískat v zimě pár přátelaku na nižších úrovních... By mě zajímalo kdo by se do toho z lidí zde přihlásil a splnil by nějaké ty podmínky ..

Reagovat
Nizzie

tpč to je zase dneska matroš

Reagovat
Greny

a jako kde ten Prihoda ma ty rozhodci vzit ? nikde nejsou chapes? ...samozrejme ze bych je neposlal do ligy ale treba okres by preskocit mohli.. a co je nejdulezitejsi zvetsilo by to zajem o piskani.. nevim jak jinde ale tech rozhodcich je fakt minimum .. natoz najit kvalitni

Reagovat
Nizzie

Nikde nejsou. Typická výmluva dnešní doby bez argumentů. Když se upraví podmínky, může pískat de facto kdokoliv. Lidi by byli, jenomže se tam právě drží pořád ty stejný neumětela a hádej proč? Protože jsou ochotný skákat, jak někdo píská. Ty oktagone

Reagovat
Greny

Dobře a tak ještě dám jiný příklad proč to nezkusi někteří fotbalisti viz hokej (Micka a Sindel ) ti myslím pískají ligu uz

Reagovat
Nizzie

Nevím, se jich zeptej, ale pořád si nevyřešil ten základní problém, který brání mít více rozhodčích, který jsem Ti nastínil, jen tak mimochodem ho nastínil i ratusek níže.

Reagovat
Imos

Počkej zas, je naprosto zřejmý že do letošní sezóny nastoupila extrémně slabá listina rozhodčích a ty tady děláš jako bychom si to vymysleli

Reagovat
Nizzie

To, že je slabá neznamená, že nikde nejsou. Mimochodem v tom, na co reaguješ jsem ti důvod řekl. Drží se tam ty neumětela, protože jsou ochotní skákat, jak někdo piska. Níže ve strukturách jsou dobří rozhodčí, jen nejsou dostatečně "flexibilní".

Reagovat
John Obi Mikel

Níže ve strukturách fakt dobří rozhodčí nejsou.

Reagovat
Nizzie

Jsou.

Reagovat
Imos

kdyby byli tak už jsou nahoře

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Imos

Drží se tam neumětela, který aspoň trochu do toho písknout můžou, si jako představuješ, že kluci támhle z kraje, co sice pískání milujou, ale nikdy nepískali ani před tisicovkou diváků můžou hurá do ligy a budou lepší než to co tam je teďka?

Reagovat
Nizzie

Ne, ani to nikde netvrdím génie. Boha jeho.

Reagovat
lampas

"Lidi by byli, jenomže se tam právě drží pořád ty stejný neumětela..." Kde ti lidé tedy jsou podle tebe, když ne v nižších soutěžích? Na ulici?

Reagovat
Nizzie

To je jak mluvit s křovákem co zrovna dorazil z Afriky, to nemá cenu. Jdu investovat energii a čas do něčeho smysluplnějšího, než diskuze s něčím takovým.

Reagovat
lampas

Běž si hlavně vypláchnout hubu od hoven, za celé dopoledne jsi si do ní solidně nasral

Reagovat
Nizzie

Doufám, že sis pochutnal čubičko.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Imos

Lidi by byli, jenomže se tam právě drží pořád ty stejný neumětela a hádej proč? Protože jsou ochotný skákat, jak někdo píská.

To, že je slabá neznamená, že nikde nejsou.

Tvrdíš a bože můj bych měl spíš zvolat já

Reagovat
Nizzie

Jestli z toho tvrzení vyvozuješ, že tvrdím, že ti lidé, kteří potenciálně přijdou, budou automaticky lepší, než ti, kteří tam jsou teď, tak jsi ještě více degenerovaný idiot, než jsem si do teď myslel.

Reagovat
Imos

Degenerovaný idiot jsi zatím ty, jestliže říkáš jak nahovno jsou rozhodčí u nás a ještě všechny obviňuješ z toho, že jdou na ruku (někomu ) a na argumenty, že ti rozhodčí jsou nezkušení (tudíž dělají chyby) a že není reálně kde brát, reaguješ že to je blbost a rozhodčích je habaděj, tak sakra fakt nejsem jedinej kdo to pochopí tak, že předpokládáš že ti co by se vzali budou lepší než ti co tam jsou, tím že se někomu vysměješ a budeš z něj dělat debila ti nevyhraje argument, takhle to sakra nefunguje

Reagovat
Nizzie

Rozhodčí u nás na hovno jsou, to jsem napsal. Kde jsem napsal, že jdou někomu na ruku, to mi prosím objasni. Že jsou rozhodčí nezkušení a dělají chyby jsem akceptoval a sám to tak vnímám a chápu, ale není chyba jako chyba, a ovlivnit takto hrubě zápas není rozhodně chyba, která by se měla přejít jen tak mávnutím ruky, nota bene výsměchem klubu, který na to upozorní. Rozhodčích je habaděj, jen se musí vytvořit půda, musí se upravit podmínky (o což se už více méně Příhoda stará). Za tím si stojím, jen se musí dát prostor těm správným. Samozřejmě to je otázka dlouhodobější koncepce, ale rozhodně není cesta, aby po takhle hrubých chybách (tu se nebavíme o jednom špatně posouzeném faulu na červenou, který sice zápas ovlivni, ale nevyhraje ani neprohraje, ale ovlivnění zápasu takovým způsobem, že to jeden tým stálo tři body, a druhý tým na základě rozhodnutí sudího tři body získal), rozhodčí (ať už zkušený nebo ne) nenesl odpovědnost. Neříkám ho vyřadit, ale trest by měl být rozhodně tvrdý. Placení jsou více než dobře, a s pomocí videa by takové chyby neměli dělat.

Debila z tebe nedělám, udělal si ho ze sebe sám, že tu píšeš a vymýšlíš si věci, které jsem ani nenapsal. Snažíš se mi vsunout něco, co tak prostě není a ještě na tom skládáš ty svoje "argumenty".

Psal jsem to už někde níže, napíšu to znovu, především by bylo dobré si uvědomit, že tu sakra nejde o zápas Bohemians - Liberec, ale o fotbal. Rozhodčí, i teď po jakési revoluci, nejsou za své výkony dostatečně odpovědní. Ano, trestají se, za nějakou chybu si odpočine, 2-3 zápasy, a jede se dál, a je to v pořádku, ale za takhle hrubou chybu je prostě na místě velmi přísný trest. Toto není chyba, která se stává zápas co zápas, jak tu píšete, že by se nemělo s kým dopískat. Bohužel se sešlo i to, že se nám to stalo dvakrát, v Jablonci a v Liberci a přišli jsme teoreticky o 12 bodů, protože Liberec i Jablonec jsou těsně před námi. Místo boje o evropu jsme tedy v boji o záchranu, a já se nebojím tvrdit, že je to i kvůli rozhodčím. Kolem a kolem, ukončím to tím, že není chyba jako chyba, a toto prostě nebyly chyby, které se stávají běžně (tím prosím tě nenaznačuji, že by byl rozhodčí máznutý, aby sis to zase nevyložil po svém).

Reagovat
Imos

Drží se tam ty neumětela, protože jsou ochotní skákat, jak někdo piska. Níže ve strukturách jsou dobří rozhodčí, jen nejsou dostatečně "flexibilní".

Reagovat
Nizzie

Ty jsi vážně degen. To, že někdo skáče, jak něco píská, nebo, že někdo není dostatečně flexibilní, k tomu potřebuješ ihned podmáznutí ze strany klubů? Ty fakt žiješ někde v Alenčině říši divů nebo já nevím.

Reagovat
Imos

To spíš ty jsi asi mega retardovanej, kurva ty jsi tohle napsal a tohle jasně říká, hele ti rozhodčí tam jsou nejen nahovno ale ještě k tomu skáčou podle notiček, jak jinak sakra chápeš že jsou ochotní skákat jak někdo píska a že ti "dobří rozhodčí" nejsou nahoře protože nejsou flexibilní, nežiješ ty náhodou v Alenčině říši divů? protože zatím nechápeš ani svůj vlastní text natož ostatních

Reagovat
Nizzie

No dobře, tady máš pravdu, mohlo to tak skutečně vyznít, ale nemyslel jsem to tak, špatně jsem volil slova, podmazávání už je, doufejme, za námi.

Reagovat
Imos

Fajn, jako promiň, ale nějak mě ani nenapadlo, že bys to mohl myslet jinak v kontextu na co si stěžuješ ještě doufejme no, ale moc tomu ještě nevěřím

Reagovat
Nizzie

To já zase věřím, že už je tato doba za námi, jsem v tomto sice naivka, ale nevím, Příhodovi fakt celkem věřím.

Reagovat
Imos

Já jsem čekal trochu víc od Příhody, ale tak nějak hádám, že to chce čas

Reagovat
Nizzie

Tak ono ani Řím nepostavili za den.

Reagovat
Imos

A okay, na situaci kolem Bohemky a jak vás odrbávají neodrbávají nevím a jako kéžbych si to vymýšlel

Jinak to co píšeš nikdo nějak extra nepopírá, tak nevím proč se takhle hádáš a všechny posíláš dopíči nevím teďka jaký mají trest, ale těch "pár kol" pauza se dá využít k tomu, aby např Příhoda těm klukům vysvětlil, hele tady jsi udělal tuhle píčovinu a blablabla a probral to s ním a posunul toho rozhodčího dál, jen jsme teďka v situaci kdy by tohle potřeboval každý druhý rozhodčí

Reagovat
Nizzie

Nikoho jsem do píči neposlal. To, že s tebou diskutuji vážněji je jenom proto, že bytostně nesnáším, když mi někdo vkládá slova do úst, která jsem nikdy neřekl, což si udělal i s tím, že jsem někoho poslal do píči. Já ani netvrdím, že nás odrbávají nějak více než ostatní, to rozhodně ne, ale že je to špatně z podstaty věci, jak se to řeší a že jiné kluby se neozvou. Protože, aby rozhodčí dostal stejný trest za to, jak pískal zápas Libe-my, a za já nevím, neudělení červené karty, kde ji měl udělit, je pro mě naprosto nepochopitelné. To, co píšeš, je naprosto v pořádku a Příhoda to i správně aplikuje u běžných chyb, které se opravdu stanou téměř v každém zápase. Ale toto byly chyby, který ten zápas rozhodli. Neříkám, aby toho rozhodčího odpálil na věky, ale prostě ten trest by měl být důrazný. A už vůbec nechápu ty reakce, jako že brečíme. Až vám rozhodčí takto rozhodne zápas, tak si na to vzpomeň.

Reagovat
Imos

Citováním tebe není vkládání slov do úst, většinu věcí jsem jen vzal z věcí co jsi napsal kousek nad tímhle a jako klidně si mě za slovo chytej, to že se lidem co s tebou nesouhlasí vysmíváš, děláš z nich křováky, degeny, atp tak je stejný jako když řeknu, že všechny posíláš dopíči protože to tím děláš já se k tomu našemu zápasu vracet nebudu, ani jedna ze situací nebyla 100 % jasná a ten rozhodčí měl kolikátý zápas v lize 1.?2.? stalo se a joo klidně by si za to zasloužil větší trest (nebo teda hlavně ti týpci od VARu) ale dopis, kde populisticky brečíte a obviňujete nás že zápasy proti nám jsou tendenčně pro Slovan je fakt hnus sorry a nás zařízli fakt hodněkrát, takže si nepotřebuju vzpomínat na nějaký zápas s bohemkou

Reagovat
Nizzie

Já nevím, když někoho pošlu do píče, tak se s ním bavit nechci. Když o někom řeknu, že je degen, nebo křovák, ještě neznamená, že se s ním nechci bavit, naopak, nedělá mi to vůbec problém. A vysmívám se jim jen když vím, že fakt nejsou degenerování nebo křováci (těm bych se fakt nesmál)

Měl druhý zápas. Obě situace nebyli 100% jasné, to máš pravdu, byly 1000%, ještě jsem nenašel člověka, který by řekl, že ani jedno nebyl faul, obzvláště ne na základě pravidel, jak jsou nastavený teď. A ano, trest by si zasloužili především týpci od VARu. Tak ono když se to stalo za poslední roky já nevím čtyřikrát? To už nejde prostě přejít jen tak. Nicméně k tomuto se vyjádřil podle mě jasně a v pořádku Přihoda, tady není možné za chyby předchozí garnitury vinit tu současnou. S tím jsem naprosto v poho.

Reagovat
Imos

Fajn fajn, svéraz chápu

Hele, ani 1000 %, že jsi v bohemácké bublině z toho nedělá že jsou to jasný věci (pro vás je to samozřejmě mega vojeb), ale během zápasu ta ruka fakt prokazatelná nebyla ani ze záznamy z O2, ale z těch super super zpomalených asi být mohla, ale ty ruce ve vápně se furt trochu modifikují a nevím ruce u těla, i kdyby je tam neměl tak by to zasáhl ... ta penalta jsme se i my shodli, že asi spíš byla když se tohle většinou u nás píská, ale upřímně loket tam nebyl a na první dobrou to dost vypadalo, že mu prostě naběhl někam pod rameno, ale asi dostal ránu, tak spíš jo, ale sakra tohle fakt nejsou 1000 % chyby, VAR u penalty možná

Vyjádření komise k vašemu dopisu úplně v pořádku, možná bych vám strhnul bod za pomluvu

Reagovat
Nizzie

No počky, o ruce já se nebavím. Já se bavím o faulu na brankáře před gólem. Zde se shodli i v Tiki taka, i chlapi v práci, i v hospodě, že faul byl, gol neměl platit. Druhá situace, kdy zasáhl váš hráč dostála, je jedno jestli přímo loktem, nebo malíčkem, ale zasáhl, zasáhl ho do obličeje. Situace se vždy posuzuje jako faul i na půlce a to minimálně za žlutou. Také stoprocentní shoda v tiki taka, teda ne stoprocentní, zde vašeho hráče bránil Procházka, že by mu udělil jen žlutou, ostatní by ho i vyloučili. A ani v této situaci jsem nenašel jediného člověka (teda asi až teď na tebe), který by to posoudil jinak. Ruka ve vápně, to je téma na diplomovou práci, a to je přesně ta chyba, která je jedna z menších. Tam prostě záleží čistě na úsudku rozhodčího, jak to v dané situaci posoudí, na to nejsou jasná pravidla, zde nemám rozhodčímu nic za zlé. Jestli tohle nejsou 1000% situace, tak už nic. Tak to už si fakt rozhodčí může před zápasem hodit mincí a rovnou rozdat body.

Reagovat
Imos

Tak to počkej, to ten faul podle vyhodnotili správně že nebyl, byl u balonu dřív a došlápl mimo golmana, který pak dolehl na jeho nohu, jediný problém co my jsme tam viděli tak byla naopak maximálně ta ruka

Jsem nevěděl, že Tiki Taka je skvadra největších odborníku našeho fotbalu ale jasný, ale určitě nesouhlasím s tím závěrem, že nějaký vyloučení nebo kde co, ale Dostál si suverénně šel pro penaltu

A právě, ruce ve vápně jsou fakt píčovina poslední dobou

Reagovat
Nizzie

A v Bohemácké bublině fakt nejsem. Jsem v bublině Sparťanů, Baníkovců a Sigmáků, rozuměj severní Morava, jižní Slezsko.

Reagovat
Imos

Aha, tak to sorry

Reagovat
ratusek

hele kdysi jsem pískal okres a mohl jsem jít i výš, ale nechtěl jsem. Výš už totiž musíš pískat, pokud teda chceš uplně nejvýš, dle určitých zájmů. To je veřejné tajemství.

Kvalitní sudí jsou, ale je jich velmi málo.

¨Na druhou stranu v porovnání se zahraničím jsme na tom ještě dobře si myslím

Reagovat
RickNash

tady je teda chytráků, co se tváří, že neregulérní gól a upřená penalta skoro nestojí za komentář.

navíc tohle se nám děje v Karlistánu furt, 2020 upřená penalta, 2018 Nečasův "ofsajd", k tomu požehnaně votáčenejch soubojů a rohů.

(penaltu jsem nenašel, Nečasův gól z 89. minuty je tady: https://tv.isport.blesk.cz/video/5125792/liberec-bohemians-hoste-byli-okradeni-o-gol-necasova-regulerni-branka-neuznana-z-duvodu-chybne-posouzeneho-ofsajdu.html )

Reagovat
GrimeBaller98

Karlistanu

Kdybych ja tu mel psat o kazde situaci, kdy byl Liberec poskozen proti Plzni, Sparte, Slavii nebo Jablonci, tak by mi tu nevystacily povolene znaky.

Snad si nemyslis, ze Karl ktery nedava penize za hrace, by platil rozhodci?

Reagovat
Nizzie

Neprůstřelný argument.

Reagovat
pingla

nedava penize za hrace, protoze plati rozhodci

Reagovat
Nizzie

PS: a proč to ten klub neřeší nějak, když vás teda evidentně poškozují rozhodčí? Kdy si uvědomíte, že tu nejde o nějaký zápas s nějakým Libercem, který je každému u prdele, ale o fotbal jako takový?

Reagovat
Imos

Ale to by se měl potom každý okamžik stejně uboze vyjadřovat každý klub, vždy má zápas situace které jsou kontroverzní a dají se vyložit na obě strany a právě od toho tam je rozhodčí, i kdyby měl dělat chyby ... se tady tváříte jako byste chtěli místo rozhodčích roboty nějaký

Reagovat
Nizzie

Co je na tom ubohého? Prostě nás rozhodčí jednoznačně poškodili, letos ne poprvé, připravili nás o šest bodů, které by nás posunuli z boje o záchranu téměř k bojum o skupinu Evropy. Toto je spíš signál, že už chceme, ať piskaji rozhodčí normálně. Chybu samozřejmě člověk udělat může, ale ne v takové frekvenci, a když, tak ať se s tím něco dělá.

Já bych se styděl být fanouškem těch týmů, kteří toto vědí a sedí v koutku a drží hubu, protože takhle se opravdu nic nevyřeší, to jsou ubožáci. Tyto kontroverze se fakt nedají vyložit na obě strany, kdyby jo, neřeší se to.

Reagovat
lampas

Jsem netušil, kolik je tady fanoušků Bohemky. Škoda že vylezou jen ve chvíli, kdy brečí jak děvky kvůli jedné sporné (!) penaltě

Reagovat
Nizzie

Sám si děfka.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Za komentar to stoji, ale skoro za petici asi ne. Tohle se proste cas od casu stane vsem klubum. Ze sedi za VAR nekompetentni lide je obecny problem, ale neni to urcite namireno proti Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians chtějí trvalé vyřazení VAR rozhodčích z listiny profesionálních sudí. To by bylo adekvátní snad jen, kdyby se to opakovalo pořád, anebo kdyby byl důkaz, že byli podplaceni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele