Boenisch a Pasanen opět trénují

06.02.2008, 19:20
Aktuality
První tým bundesligové klubu Werderu Brém přivítal zpátky na tréninku obránce Sebastiana Boenische a Petriho Pasanena, kteří byli mimo hru pět měsíců.

21letý Boenisch přestoupil ze Schalke 04 do Brém v létě, ale během svého angažmá v novém působišti se na trávníku objevil pouze dvakrát jako střídající hráč. Pak si nepříjemně poranil koleno a musel na operaci.

"Každý, kdo ví, jak miluji fotbal, si může udělat obrázek o tom, jak jsem šťastný s tím, že se vracím,” nechal se slyšet německý reprezentant do 21 let.

Finský stoper Pasanen měl pro změnu problémy s třísly.

Autor: Pavel Janega / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele