Boca Juniors jedná o přestupu Riquelmeho

20.11.2007, 18:16
Aktuality
Už v prosinci se Boca Juniors pokusí získat záložníka Villarrealu Juana Romana Riquelmeho, který v argentinském klubu během minulé sezóny hostoval. V létě se ovšem musel vrátit do Španělska, kde pro něj není místo.

Nyní by mohl do Boky přestoupit natrvalo. Nabídku se chystá předložit také Newcastle a Juventus. "Chceme s ním podepsat tříletou smlouvu," prozradil viceprezident Boky Pedro Pompilio. "Je to přání každého v klubu. Mohlo by to být velmi pozitivní také pro celý argentinský fotbal."

Pompilio se v pondělí večer setkal s ředitelem Villarrealu Juanem Manuelem Llanezou v Buenos Aires a další schůzku si naplánovali na dnešní odpoledne. Oba však zůstanou v kontaktu i nadále. "Je tu několik bodů, které rozhodnou, ale věříme," říká Pompilio.

Llaneza prozradil, že transfer Riquelmeho do Boky je možný, a proto se kvůli jednáním zdrží v hlavním městě Argentiny několik dalších dní.

Argentinský klub by chtěl postavit Riquelmeho už na Mistrovství světa klubů v Japonsku, které startuje příští měsíc. "Pokud se nám ale nepodaří sehnat souhlas Villarrealu, pak předpokládáme, že se přestup uskuteční v lednu," uvedl ředitel Boky Jose Beraldi.

Riquelmeho cena by se měla pohybovat okolo 8 milionů eur.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě by moh zůstat v Evropě.Do Bocy by moh jit az bdue premyslet o konci kariery

Reagovat
smazaný uživatel

spsi by mel jit do argentiny uz ted,tam bude hvezda a bude tam nejstastnejsi,za to co si musel v poslednich mesicich protrpet si to zaslouzi

Reagovat
M11

hvezda muze byt i v evrope !!

Reagovat
smazaný uživatel

to muze, ale jak dlouho ho to tu este bude bavit??

Reagovat
M11

myslim ze kdyby byl v klubu kde by si ho vazili tak by ho to bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

No osobně si myslim že je ho v Boce ještě škoda ... měl by jít někam do Evropského velkoklubu .... myslim že Inter měl o nej zajem ...

Reagovat
smazaný uživatel

velká ztráta pro Evropu ,ale je pravda že ve Villarealu ten střeďák je fakt válec.A je pravda,že v Interu pořádnýho střeďáka nemají,tak ať nechaj Rosu čarovat v Arsenalu a šáhnou po Riquelmem

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si jde kam chce. Sám ví kde je jeho místo. Myslím si, že se v Evropě zklamal už dost. Rodná Argentina mu zajistila skvělé schopnosti, tak proč ji to nesplatit.

Reagovat
RMCF

a hlavně Bocu miluje a její fanoušci milují jeho, tam bude šťastný(i když bych ho taky ještě rád vídal po evropských trávnících)

Reagovat
smazaný uživatel

Riqovi to přeju, minulý rok hrál v Boce neuvěřitelně, co jsem měl možnost vidět Copa Libertadores.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele