BOCA JUNIORS HLÁSÍ NÁVRAT RIQUELMEHO

09.02.2007, 11:41
Aktuality
Juan Roman Riquelme nakonec neodolal vábení ze strany Boky Juniors a přece jenom kývl na nabídku svého bývalého klubu. Záložník Villarrealu bude v argentinském klubu hostovat do konce letošní sezóny...

Riquelme tak učinil pouze několik desítek hodin poté, co stejnu nabídku odmítl. Boca se s Villarrealem již na začátku týdne dohodla na podmínkách půlročního hostování, hráčovi se ale nelíbila délka smlouvy a požadoval kontrakt na celý rok.

"Jsem velmi šťastný, protože jsme dokončili příchod Riquelmeho do klubu," oznámil včera na oficiálních webových stránkách klubu prezident Boky Maucirio Macri.

28letý záložník byl v posledních dvou sezónách klíčovou postavou Žluté ponorky a loni ji dokonce dovedl do semifinále Ligy mistrů. Letos se však hráči příliš nedařilo a na začátku roku 2007 byl kvůli sporům s vedením vyřazen z kádru. Ke svému poslednímu startu za Villarreal 28letý záložník nastoupil 17. prosince v utkání doma proti Osasuně, které jeho tým prohrál ostudně 1:4.

O Riquelmeho vedle Boky Juniors stály i kluby v Saúdské Arábii a Kataru, v zimě se se zájmem ozval také Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Nesta

Nechápem to. Jediný poriadne dopredu hrajúci, aj ten ide preč.

Reagovat
Bender

Je to dřevák. Myslim, že se mohl prosadit v některém evropském velkoklubu a místo toho volí krok dozadu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele