Bobadilla: Nemyslím na odchod z Augsburgu

15.05.2015, 14:58
Aktuality
Podobně jako celý Augsburg zažívá hodně povedenou sezónu i Raúl Bobadilla. Paraguayský reprezentant svými góly táhne skromný celek do pohárové Evropy a na odchod za lepším nemyslí...

Bavorsko-švábský celek není pro Bobadillu první angažmá na německé fotbalové mapě. 27letý kanonýr už dříve nastupoval za Mönchengladbach, tak se však příliš neprosadil.

Přes Young Boys Bern se však do Bundesligy vrátil a nyní konečně naplno ukazuje svůj potenciál, jenž do téhle chvíle prokazoval hlavně ve Švýcarsku. "Cítím se v Augsburgu dobře. Chci dodržet kontrakt a pak uvidíme, co se stane," řekl Bobadilla, jenž má smlouvu do roku 2016.

Rodák z argentinského Buenos Aires, který však nyní reprezentuje Paraguay, by se nebránil ani případnému prodloužení smlouvy. "Umím si představit, že bych s Augsburgem prodloužil kontrakt," vyslal funkcionářům aktuálně pátého celku jasný vzkaz Bobadilla.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tenhle ma skvelej, navrat k Borusii by ale nebyl od veci

Reagovat
smazaný uživatel

*rok

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu nějaký pěkný přestup. Určitě na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ale ja ano hybaj do Brem.Nechat si Franca a Raula..lakava predstava.Ani z toho Schmida nic nebude zrejme..mozno by pomohol zostup SCF.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

TO by bol fajny dvojzáprah, plus na lavičke Ujah hehe. Hoffe vraj mieni pustiť Modesteho, ten sa mi veľmi páči, vždy keď som ho videl hrať bol nebezpečný a hrozil z každej šance. Zdá sa mi lepší hráč pre tím ako Ujah, čisto herne samozrejme.

Reagovat
stas87

Rozdiel v ich hre je v zalohe oboch timov.Ta Hoffe je podstatne tvorivejsia a Modeste ma tak celkom dost sanci.No konkurenciu ma väcsiu a nehrava kazdy zapas v zakladnej.Ujah je viac pracovity ale ma moemnty,kedy zbytocne sebci.Mat tychto utocnikov,tak si piskam. To by mozno zasa boli vysledky ako 4:3 a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čítam špekulácie že Di Maria by mohol byť "vymenený" s Gotzeom. Bayern by niečo doplatil zrejme, ale až tak nereálne to vyzerať nemusí. Hmmm. Píše o tom Didi Hamann pre Goal.com

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Didi Hamann a Goal.com... smrtelná kombinace. (já zase četl, že je Götze v Bayernu spokojený a nikam se mu nechce... Asi by teda taky nikde nedostal větší plat )

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem aké majú aktuálne platy Gotze a Di Maria. Ale rozhodne sa Di Maria hodí do Bayernu, to je typ hráča po ktorom v lete pôjdu, lebo ho nutne potrebujú. Gotze sklamal a veľa času už nedostane. 2 sezóny sú tak akurát. Ak má chlapec ambície, tak skúsi PL.

Reagovat
jv

Tohle léto podle mého určitě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok posledná šanca do zimy

Reagovat
db18

Götze dostává nějak mezi 10-14 miliony €

Reagovat
blackhawk88

Didi Hamann toho vela nakeca, tam to netreba brat vazne a on to skor bral ako svoj navrh, ze ta vymena by pomohla obom hracom a klubom. Co sa tyka Goal.com, tak k tomu sa tazko vyjadrovat, pretoze tam je kazdy neoverny blabol. Vid. City, si necha Pellegriniho, tak zrazu idu bojovat s Realom o Beniteze a tak este v ten den, vraj by mal City trenovat Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Viem viem že goal je total bulvár. Keby to nepísal Didi tak ma to ani nezaujme možno.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje niekto ME17? Práve som zapol Nemcov proti Španielom, ale doteraz som žiadny zápas turnaja nevidel.

Reagovat
db18

Viděl jsem zápas Německa s Belgií a s Čechy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zahrali Nemci herne?

Reagovat
db18

Byl to vyrovnaný zápas bez pořádných šancí, co teď sleduju ten druhý poločas, tak to bylo docela podobný - akorát Němci nenechávali v obraně takový prostor individualitám. Ty góly pak padli taky v podstatě z ničeho...

Reagovat
blackhawk88

Di Maria, Griezmann, Verratti, de Bruyne, Lacazette, Sterling,Dragovic,Gundogan, Anderson, Isco tito vsetci su spajani s Bayernom, zboznujem tie rozne prestupove spekulacie, aspon je sranda, a clovek sa moze zabavit. Realita sa uvidi po skonceni sezony. Toto prestupove obdobie by malo byt z pohladu fanusika Bayernu zaujimave, kedze Bayern chce nakupovat a ma pripravenych cez 100 mil. € Snad vyberu dobre. Predpokladam, ze Alonso,Dante opustia Bayern + Pizzaro, pri nom to uz je 100% iste

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné pri Bayerne je tých špekulácií vždy mnoho. Ale človek vie cca zhodnotiť, ktorá špekulácia je ako reálna. A aspoň sa môžeme baviť o možnostiach daného hráča pre tím Bayernu, vhodnosti pre jeho hernú koncepciu atď. Napríklad Sterling ako Angličan by určite dal prednosť anglickým tímom pred Bayernom.

Reagovat
blackhawk88

tak tak, popisat sa o tom da vela. ja by som si napr. Di Mariu, Griezmanna, Verrattiho, de Bruyneho vedel v Bayerne predstavit bez problemov. Co sa tyka toho Sterlinga, tak len aby sme neboli prekvapeni. Tusim len o nom jedinom viem, ze uz za nim boli ludia z Bayernu. A o de B. sa vraj zaujimali, ale ponuku nedali. Do vnutra nevidime, a mozno aj z dovodu, ze sezona ma este 2 kola pred sebou tak o tom mlcia. Musime proste pockat na koniec sezony. Ale tesim sa na prestupove

Reagovat
blackhawk88

a zabudol som este na Balea, ale tu viem na 100%, ze Bayern za neho tolko penazi nevyhodi, co chvalim nepaci sa mi, ako sa precenuju hraci

Reagovat
stas87

Sleduje niekto stvrtfinale?Ja od 12.minuty a prilis zazivny futbal to nie je Skoda zranenia Abu Hanny,ten sa mi dost pacil,s Neselerom su dobra dvojicka,ta zohratost je tam vidiet.Lava strana je dost pretazena,spanieli tam citi slabinu a nebezpecenstvo odtial hrozi viac.Passlack Karakasovi prilis nepomaha ale nie je to len o tych dvoch.Nemci su strasne malo na lopte,najviac na kopackach ju mali stoperi a Fromann..a zopar chyb v rozohravke by sa naslo.Köhlert mal dat gol,no brankar bol moc blizko.Snad sa to v druhom polcase dvihne.

Reagovat
db18

Až teď to zapínám... Ale aspoň se nemusím ptát na souhrn...

Reagovat
stas87

Doplnim este sance supera-Fromann nezvladol malu domov,utieklo mu to z nohy ale nastastie loptu vypichol pred seba,dobiehajuci spaniel ho skusil prelobovat,nepochodil.Potom si to hrac z pravej strany naviedol na stred a vystrelil po zemi,Fromann bol u zrdky vcas a kontroloval.Este jedna strela od nich,sklopeny nart,nebolo to tak mimo a opticky to vyzeralo dost nebezpecne.Nemecko len tu jednu sancu,je to boj,sem tam ostrejsi zakrok,inak nepresnosti.Nuda ale od 17rocnych nic nezvycajne.

Co ten Azzoui?Bol vidiet proti Nemecku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ta hlavička Eggesteina nebola zlá, z 5 metrov, len tam boli traja a Egge si zle načasoval výskok.

Reagovat
db18

Nějak jsem ho nepostřehl, přišlo mi, že Belgie moc nebezpečná nebyla a navíc jsem z jejich sestavy nikoho neznal, tak mi ani nikdo neutkvěl vpaměti... (až proti Česku dal dva góly, tak by nebylo od věci se poptat ještě pod Synot Ligou ) On se o něj zajímá Werder, nebo proč tě zajímá zrovna on?

Reagovat
stas87

Rozhodol dneska zapas proti Chorvatsku.Vyrovnal a premenil rozhodujucu penaltu. Tam to niekto sledoval tiez?Nie,to nie.Len v zostrihu stvrtfinale hral dobre,klucovy hrac.Ten vysoky hrac belgicanov,to bol novy Van Buyten,nie? Okamzite mi ho pripomenul.

Reagovat
db18

Pořádně nevím, ale občas se tam najde nějaký nadšenec, který to sleduje. (možná spanhel?)

Reagovat
smazaný uživatel

Očkom pozerám, Nemci majú dosť problémy s technickými hráčmi Španielov.

Reagovat
stas87

Takze aj Burnic si zahra.Mohli by to s Passlackom rozhodnut. Tipujem ze stiahne Eggesteina.

Reagovat
db18

Reina přišel proto, aby se neopakovala situace z minulého roku, kdy byl zraněný Neuer, Starke a třetí brankář. Teďka je Reina vykartovaný a Neuer má problémy, ale chytat nebude Starke nebo 4. brankář Zingerle, ale nejspíš dostane šanci Lucic...

Reagovat
stas87

Odbehol som si na 15 minut,bola nejaka velka sanca?

Reagovat
smazaný uživatel

štandartky a Passlack strieľal spoza 16stky, ale Nemci boli aktívny, mali nejaké pološance.

Reagovat
stas87

Tak tu som myslim este vedel,to bola ta situacia,ked mu loptu pripravil Burnic? A okrem tej strely nic na oboch stranach?penalty u tychto smradov budu zabava.

Reagovat
smazaný uživatel

2.polčas Nemci aktívnejší nič hoši mastím ja na nočnú. Už sa teším na zajtra a celkovo na napínavý víkend s nemeckým futbalom ozvem sa zajtra ráno pod preview.

Reagovat
db18

Dani Olmo už hraje koukám s chlapama - i když teda v Chorvatsku za Dinamo...

Reagovat
stas87

Frommann...je na nom cosi zvlastne.Absolutne kludny,vitazny typ.Nemam rad prirovnania k uz hotovym hracom,no on je dost vitazny typ.Dufam s nim Freiburg bude mat trpezlivost.Penalty teda vysli aj ked Passlackova s velkym stastim.

Reagovat
db18

SCF má zdá se dobrou školu, bude zajímavý sledovat, kdo případně nahradí Bürkiho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele