Boateng se vydává do Španělska, dohodl se s Las Palmas

02.08.2016, 12:13
Aktuality
Ve španělské lize bude ve své kariéře pokračovat Kevin-Prince Boateng. Ghanský záložník se před několika týdny podruhé rozloučil s AC Milán a jeho další kroky směřují do Las Palmas, s jehož zástupci se již dohodl na podmínkách angažmá. Jedná se o roční smlouvu s opcí na další sezonu...

"Las Palmas dosáhlo dohody s Boatengovým zástupcem. Klub na spolupráci s tímto fotbalistou pracoval již od začátku července. S určitostí se jedná o největšího zahraničního hráče, který do klubu v průběhu uplynulých dekád přichází," stojí v prohlášení na internetových stránkách loňského nováčka španělské nejvyšší soutěže.

Boateng dnes odpoledne přiletí do Las Palmas a podrobí se zdravotní prohlídce, v případě jejího úspěšného absolvování pak v podvečer podepíše smlouvu a bude představen veřejnosti.

29letý fotbalista v minulosti hájil barvy Herthy, Tottenhamu, Dortmundu, Portsmouthu, Janova, AC Milán a Schalke, z něhož odešel v prosinci loňského roku. V lednu se následně domluvil na krátkodobém kontraktu v AC Milán, za Rossoneri poté na jaře stihl naskočit k jedenácti ligovým zápasům.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (53)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Pomalu se blíží zpátky domů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

uz je bliz nez si mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Kam domů do Ghany?

Reagovat
teenz

Prince.

Reagovat
PP

Takový hráč to mohl být..

Reagovat
Recoba Inter

když máš v hlavě nasráno ... hlavně, že má zástupy obdivovatelů, za to jaký je

Reagovat
smazaný uživatel

jaký je stetovaný pako

Reagovat
smazaný uživatel

Tam dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní posila

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto doteď nepochopím odchod do dchalke zesral si to jako van der vaart

Reagovat
Seydou Doumbia

Vaart přestupovat opravdu nemusel, ale ten hodně klesl i díky zraněním, kterých měl bohužel nespočet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký novinky ohledně případného prodeje AC ? Za chvíli začátek nové sezóny a zase to vypadá hodně bídně Další sezóna bez Evropy by mohla být velmi katastrofální

Reagovat
Milan.B

ziadny predaj sa neuskutocni, to by si mal vediet

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem četl, ale do teď jsem doufal že jsem to jenom špatně pochopil

Reagovat
Milan.B

ja som od zaciatku tusil ze to bude ojeb.... a dens vraj cinska TV vysielala ze cinania odstupuju od dohody podla mna ziadny zaujem tam ani nebol

Reagovat
smazaný uživatel

já fakt naivně věřil, že se to konečně bude moct posunout dál i bez Silvia... vrátil nás na vrchol, vytvořil evropský velkoklub, a nakonec nás pošle zpátky dolů Silvio tleskám

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC bude rádo pokud nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Mit mensi letni utratu nez Atleti a Barca se da pochopit, ale nez Sevilla? Co si pro nas chystas Pere, takhle to urcite nenechas.

Reagovat
teenz

Zidane mu zabavil fax.

Reagovat
jany kozak

nestras uz netrba nikoho

Reagovat
Kokesh

Treba ustalit kadr, vyresit hostovani pro Mariana, Jeseho a Odegaarda, ostatni mladiky co jsou na turne opet do Castilly. Ted jen co s Asensiem, i pres vyborne vykony z uplynule sezony a na to navazujici pripravu by pres Isca, Kovacice a Jamese asi tezko hledal minuty, takze jestli kadr zustane pohromade urcite opet hostovani.

Veratti dnes podepsal novou smlouvu v PSG, sam se vyjadril ze zustane ve Francii, definitivne pase. Skoda, ale mel se resit uz par let nazpatek, nyni spise utopie, pro me jedina opravdova posila z tech spekulaci.

Z kadru docela spokojenost, Danilo musi na sobe ale extremne zapracovat, bohuzel Coentrao svou sklenenost a nepripravnost potvrzuje skoro celou karieru, jinak by jsme mohli byt uplne top.

Reagovat
jany kozak

moze byt hlavne nech sa nezrania Coentrao a Marcelo naraz, inak za mna spokojnost uz len doriesit tie hostovacky

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne toho Sissoka.

Reagovat
Kokesh

To mi na Fioreho nepasuje. Jestli ano, tak to bude stoprocentně Zidaneho přestup.

Reagovat
Phillipinho

Tak z tohodle citim slusnej propadak

Reagovat
smazaný uživatel

PSG and Real Madrid have reportedly agreed on a €25m fee for Jese, according to @lequipe.

No snad mu Emery dá dostatek hracího času. A snad tam je buyback (naděje si nedělám). 25 mega je krásná cena ale, Florentino tohle umí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je taková palba, že ten buyback je i nad Florentinovy síly. Ale jako netvrďte mi, že si teď neudělá radost nákupem nějaký ofenzivní hvězdy.

Reagovat
misinho7

preco by to robil? praveze musime vytvarat miesto pre Alvara a asi aj Asensia..nakup hocikoho do utoku by bola neskutocna blbost ked mame Asensia

Reagovat
misinho7

samozrejme ak mu Zizu garantuje dostatok minut lebo pri tej konkurencii to bude mat chalan velmi tazke a hostovacka by bola asi lepsia..ale podla vsetkeho Zidana presvedcila priprava kde je Asensio asi najlepsi, a samozrejme minula sezona kde bol vyborny tiez

Reagovat
teenz

Neni kam ji dat.

Reagovat
smazaný uživatel

S buybackem souhlasím no.

S tím nákupem nevím no. Ten tým je fakt přecpaný.. jestli Jesé out, tak Asensio in a jsme tam kde jsme byli. To by fakt musel odejít James.

Reagovat
misinho7

podla mna keby odisiel James tak Floro by dakoho chcel kupit neverim zeby ho supol za 70-80 mega a nikoho nekupil ..ale teroeticky Jeseho odchod vytvoril miesto pre Alvara...myslim si ze Asensio odide jedine ze napr sa poberie prec Kovacic..neskutocne aku mame namakanu zalohu a stale su spravy o tom frantikovy z Newcastlu..neviem anco by nam akoze bol

Reagovat
vilp

Nemyslím si, že je prostor pro Asensia, protože místo Jesého de facto přišel Morata.

Jinak podle mého je ten buyback v tomto případě zbytečný, s ním to bohužel nevyšlo a teď už si dovolím tvrdit, že Marco nebo Martin budou mít v budoucnosti vyšší výkonností strop.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že místo Jesého přišel Morata nesouhlasím, píše to i misinho výše, ale Jesé prostě není hrot. Zidane ho sice loni posílal na hřiště většinou za Benzemu, ale to imho bylo proto, že nebylo zbytí a nikdo jiný, kdo by mohl alespoň trochu suplovat hrota v týmu nebyl. To se teď s příchodem Moraty změnilo a k Benzemovi tak máme dalšího hrota. A kdyby Jesé teď zůstal, tak by byl imho využívaný právě na křídle, jako jeho přirozený pozici. Nicméně odchází, takže na křídlech to potom teď bude Ronaldo/Bale a alternativy Asensio/James/Lucas.

Reagovat
vilp

Tady nejde tak úplně o post, ale minuty a pozici xtého (12-14) hráče, který se dostane na hřišti téměř ve všech zápasech.

Reagovat
Kokesh

Nepamatuji se, kdy naposledy se mu to nepodarilo zpetny nakup vlozit, i kdyz se spekuluje ze tentokrat ne. Ale skolku a mlade nadejne hrace si proste jistime, neni jine cesty.

Reagovat
misinho7

popravde nechapem Jeseho...chce viac minut a neviem ci ich v PSG dostane....ale od Florentina paradny prestup a este ked tam bude moznost spatneho odkupu tak to je naozaj uzas

Reagovat
teenz

Musi bejt s Emerym dohodnutej, pochybuju ze by sel z lavicky Realu na lavicku Psg.

Reagovat
misinho7

no snad ale vlastne ani neviem kde tam moze hrat..kridla Ben Arfa,Angel,Lucas...na zaklad to urcite nevidim

Reagovat
teenz

Treba bude hrat Angel stred nebo nepocita s Lucasem do zakladu. Kdo vi. Ale podle me by Emery nekoupil za 25mega Jeseho na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jako v týhle době, za tyhle ceny.. může být 25 megový hráč úplně v pohodě na lavičku. A navíc tohle je PSG, kterým je to jedno tuplem.

Podle mě může Jesé být něco jako první alternativa v podstatě na oba kraje + za Cavaniho na hrot. To zas není vyloženě špatný, minut to bude víc jak v Realu.

Reagovat
teenz

Dobre, sel jsem na to cestou, ze Emery ma rozum. pokud by sel na lavicku, tak neverim ze by s tim Jese souhlasil, on je Madridista.

Reagovat
Billy McClane

Barcelona by ho pustila zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Od PSG opět zklamání, po odchodu Leonarda opravdu vesměs kupují jen průměráky (při vší úctě k Jesému), krom AdM je to za poslední tři roky velká bída z jejich strany.

Reagovat
teenz

Hm, tak alespoň nesolí pecky jak City poslední dobou za hráče s jednou sezonou. Letos podle mě super, Hatem, Krychowiak, objev Meunier. Předtím Angel, Kurzawa, Trapp. Oni nepotřebují už žádný super přestupy, jen vhodně doplnit.

Reagovat
vilp

To si právě nemyslím, taky se za poslední roky nikam neposunili.

Reagovat
teenz

Tohle podle mě koresponduje s jejich ligou, nejsou úspěšní v LM, protože je přes rok nikdo pořádně neprověří. To se potom hraje těžko. Hvězdy maj jinak suprový, takovou nějakou osu Thiago - Veratti - Angel - Cavani.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dobra posila, celkove uz ziskavam jistotu ze nejblizsi tri roky nemusi Palmy spadnout, coz je pro me cil.

............Araujo

Viera-Boateng-El Zhar

To neni vubec spatny, alternativy taky jsou :)

Reagovat
santini

to vyzerá fakt nádejne... pokiaľ popracujete na defenzíve, ešte by to mohlo byť aj do prvej 10tky... V podstate budete mať mančaft niekde na úrovni nás... len neviem, čo s nami urobí účasť v EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele