Blažek si na reprezentaci přijel spravit chuť

13.11.2007, 17:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já bych chtěl proti Slovensku v brance vidět Zítku.

Reagovat
HOST*

ja taky fuj blazek

Reagovat
HOST*Sosi

Za ty dlouholetý výkony by si to zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

si delas prdel ne??? Ze za dlouholety vykony boooozeeee... to nemuzes myslet vazne... Danek nebo Zitka, jinak bude klepec

Reagovat
HOST*

Blažek je už za zenitem a chytá kulový jako ve Spartě.Dal bych určitě šanci nadějnýmu Dankovi.Zitka už je taky starej a pro reprezentaci to neni příslib do budoucna.

Reagovat
HOST*Radys

ideální šance zkusit Zítku a Daňka, ostrý kval.utkání je něco jinýho než přátelák např. proti Teplicím. Blažek už není perspektivní, i když kvalitu má.

Reagovat
HOST*maca

prosim vas co vy tady pisete to je strasny pane boze sledujete to vy vubec asi ne to bys te potom tady nemohly psat takove pi....ny to je hruza Blazek je perfektni brankar ma obrovske skusenosti ,ktere si neumi te ani predstavit danek a zitka???? promin te ale ukazte mi jake tihle 2 golmani maji skusenosti mozna tak jedine s ligou kterou hraji ale ne s REPRE!!!a to je sakra rozdíl blazek si to zaslouzi ted chytat protoze to co predvadi v Norimberku je perfektni a drzi ten tym od sestupu takze se priste podivejte co to tu pisete

Reagovat
HOST*Yellow

??? Kamo,nevim kdo jsi...ale za prve,jaždy ma svuj nazor,i když je neoběktivně kratkozraky...ale radši nějaky nazor než žandy...za druhe,blažek je stary a zase takove ZZZkušenosti nema,kolik chytal zapsau za repre?,ne určitě tolik,aby měl navrh před Zitkou ktery chyta dlouho DOBŘE v cizině,což je hodně rozdil hlavně psych. než v naši lize a co předvadi Blažek v Bundeslize,neni špatny,hodně si zachyta protože se na něj vali jeden utok za druhym,ale za posledni je tvuj nazor minimalně stejně zaujaty jako ty od druhych,tak si moc nevyskakuj,,protože na to fakt nemaš njoumo:)

Reagovat
HOST*GaMBler

Blatek to odchyta kamo, tag dobre, az ztoho budes posrane cumet jeste tejden

Reagovat
HOST*

blazek je skvlej golman chyta hovno norymber hral minulou sezonou o pohary,prisel blazek a bojuje o sestup

Reagovat
HOST*čert

Co to tady slyším za názory hrůza. Každej je chytrej jak kdybybyl trenér!!! Já mám taky svůj názor, ale neschoduje se s nikým a nikomu ho necpu!! Tak tady nikoho nepomlouvejte!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele