Blackburn chce zkušeného útočníka. Přijde v létě Gignac?

29.03.2012, 21:56
Aktuality
Blackburn se v lednu snažil doplnit kádr o zkušeného útočníka, což mu ale nevyšlo a musel situaci řešit jinak. Rovers a speciálně manažer Steve Kean ale budou tento cíl chtít splnit v letním přestupovém období a řešením by pro ně mohl být André-Pierre Gignac z Marseille...

Klub z Ewood Parku v letošní sezóně gólově táhne Yakubu Aiyegbeni, nigerijský střelec se trefil již patnáctkrát a má velkou zásluhu na tom, že Rovers unikají sestupovým příčkám. O dalšího zkušeného útočníka se Keanovi tým doplnit nepodařilo, na hostování přišel pouze Anthony Modeste z Bordeaux.

V létě by kádr Blackburnu mohl posílit jiný francouzský útočník, André-Pierre Gignac, který se v této sezóně trápí a za Marseille vstřelil jeden jediný gól v ligovém poháru. ”Obdivuji všechny dobré hráče a Gignac je bezesporu jedním z nich,” prohlásil Steve Kean.

”Pokoušeli jsme se někoho takového získat již v minulém přestupním okně. Chtěli jsme zkušeného útočníka, ale nepodařilo se nám ho přivést. Vzali jsme na hostování Modesteho a nyní pokračujeme v hledání. Máme na radaru několik hráčů, síť našich skautů je velice dobrá,” dodal lodivod aktuálně šestnáctého týmu anglické Premier League.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by mu anglicka liga sedela.... a zmena mu urcite prospeje

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak mu sedne Champ.

Reagovat
smazaný uživatel

nespadnú

Reagovat
smazaný uživatel

Oni asi nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

pochybuju, že by chtěl gignac hrát druhou anglickou...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, že di Fulham mne ruce, že ho nekoupil a místo něj sáhl po Pogrebnyakovi

Reagovat
Zaschrona

Kolik za nej muze tak Marseille orientacne chtit? Jak moc se ho chce Olympique zbavit, pokud teda vubec, jako ze asi jo?

Reagovat
Godwinson

Zhruba 8 mil., plus mínus. Zbavit se ho budou chtít téměř jistě, malé procento je nový kouč, co je převezme, třeba si dá velké cíle a pokusí se ho oživit, ale bere tam velký peníze, vsadil bych se, že se ho zbaví.

Reagovat
kiwwi

nechceli ho tunajsi fanusikovia Arsenalu resp. Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti chtějí všechny a pak řeknou, že nic takového nikdy nepsali.

Reagovat
cristiano.K.

nemůžu mluvit za své scouserské bratry,ale já ho rozhodně nechtěl

Reagovat
minoLFC

to ho tam chcel skôr bulvár...už sa ti to pletie

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, tady je muj oblibeny liverpoolsky sasula. Neco pro tebe mam, urcite te to bude zajimat a konecne prestanes se svejma debilnima narazkama, prinejmensim narazkama na tohle tema. Je to nazor dvou lidi - dlouholetyho fanouska NUFC a byvalyho hrace, ktery hral pod Dalglishem.

At Newcastle he took the side from a 2nd place finish in 1997, when he came in for the departed Kevin Keegan in January of that year, and took Newcastle to fighting relegation in the next season and finishing 13th in the table on 44 points, and above Tottenham, Wimbledon and Sheffield Wednesday only on goal difference. That’s after Kenny sold a number of local lads in the summer of 1997, including Lee Clark and Robbie Elliot, as we recall. And that was the lowest position Newcastle had ever finished in the Premier League at that time, and we remember well when John Hall called the season a disaster.

Former Newcastle striker Faustino Asprilla:

“When Kenny Daglish arrived at Newcastle I had heard so many good things about him.” “And I could not wait to play for him. Anyone who achieves so much as a player like he did you would naturally expect him to do well as a manager. This was not the case. Within months he had the team playing a style that was alien to most of us and he started to sell some of our star players. The stars like Ginola, Ferdinand and Beardsley were moved on. It was a team that could have gone on to win the league, having come so close in 1996.But instead we were broken up and the dream faded. I was sad to see Dalglish destroy the team.

Ode me sis to svoje blaboleni rozmluvit nenechal, tak snad ti staci nazor dvou lidi, kteri to primo zazili a pamatuji si to

Reagovat
fantomas

O co šlo? Jen o jeho působení u NUFC nebo že celej jako manažer stojí za prd?

Reagovat
vodka

o NUFC. Ale já bych mu stejně eště sezonu nechal, příští rok se ukáže.

Reagovat
fantomas

Pro mě za mě. Podle mě už ale ukázal ažaž.

Reagovat
kiwwi

ja by som mu kludne nechal aj dalsich 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že tu někdo naťukl rok 1996. To Dalglish ale trénoval Blackburn a vyhrál s nim titul...

Reagovat
vodka

i dont think so... s rovers vyhrál v 95 a to ještě poté, co si nakoupil nejlepší kádr v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
minoLFC

a co? veď šlo len o tot, že Kenny ten newcastle vtedy doviedol na 2. miesto...a to si ty ako skalný fanda United nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to zase vymyslis sakra? Ja vedel, ze Dalglish v klubu byl v te sezone, jen jsem myslel, ze Keegan odesel tesne pred jejim koncem. Mohl jsem si to najit na wikipedii a pak delat chytryho, ale radsi jsem to psal z vlastnich znalosti a tim padem se o par mesicu spletl. Tak jsem ti chtel aspon predlozit dukaz, ze Dalglish v NUFC nic svetobornyho nepredvedl, a zavrit ti tak hubu.

Reagovat
minoLFC

lol ty si si vtedy stal za tým, že Kenny tam vôbec nebol v tej sezone, nie že si sa splietol o pár mesiacov...mimo to to Kenny dostal Newcastle United na druhe miesto pred jeho príchodom tam neboli

Reagovat
smazaný uživatel

Grant taky dostal Cukotku do finale LM a neni to dobry manazer, ten pripad je podobny, taky tezil z prace predchoziho manazera.

Ja svou chybu uznal uz asi trikrat, Dalglishovi jsem na tom umisteni nepripisoval moc velkou zasluhu, protoze jsem se mylne domnival, ze Dalglish prisel az pred koncem sezony. A to jsem si myslel proto, ze jeho prvni zmeny v tymu prisly v lete. Ale ty si to budes porad prekrucovat ve svuj prospech, pritom sam kolikrat pises obdivuhodny nesmysly a nikdo ti je nepredhazuje. Ted jsem to vytahl naposledy, vidim ale, ze diskuze s tebou nema smysl, takze uz s tebou koncim.

Reagovat
minoLFC

ok, tak si uznal, že Kenny doviedol Newcastle k druhému miestu a doplnil si vedomosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chtěl do Newcastlu, ale naštěstí jsou tam líp informovaní lidé a přivedli Cissédembu

Reagovat
smazaný uživatel

herbage?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho chcel do Arsenalu, a?

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca by som ho tam prehltol aj dnes, všetko by bolo lepšie ako Chamakh. Keby u nás znova naštartoval kariéru, tak by to bol parádny kauf.

Reagovat
kiwwi

a ja som myslel, ze sa chcete plevelu zbavovat a nie vymienat za dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac nie je žiadny plevel, ale viem, že tebe niečo vysvetlovať nemá zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vsak je to naprosto priemerny utocnik, s ktorym by si Arsenal pomohol asi ako so Chamakhom

Reagovat
tomasinho

Je lepší než Chamakh a to podstatně.

Reagovat
kiwwi

hmm tak to sa asi nezhodneme...dufam len, ze do tej PL naozaj dorazi a budeme sa moct presvedcit na vlastne oci

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna je, ale Arsenal by stejne nikam neposunul

Reagovat
tomasinho

V3ak to já neříkám, neposunul by je nikam. Ani ho tam necpu, jen je podle mě lepší než Chamakh. Bendtner bude chtít odejít, takže jako 2. volba, pokud Chamakh odejde, by nebyl pro ně špatný.

Reagovat
kiwwi

ale ved oni potrebuju ten kader zlepsovat...maju JEDNEHO utocnika + Chamakha a Bendtnera...odide Bendtner, a Chamakha nahradia Gignacom, co tym vyriesili, absolutne nic...takito hraci by mali byt v time ako Arsenal niekde na 3-4 mieste - ako inac chcu konkurovat United s Rooneym, Javierom, Welbeckom, Berbom a City s Aguerom, Tevezom, Dzekom, Balotellim??

to je ten problem, ze niektori by ho chceli ako druheho utocnika na zaskok za Persieho, ale na to on proste nema

Reagovat
tomasinho

Jenže když se hraje na jednoho hrota, tak ti tam nikdo kvalitnější záskok nepůjde dělat. Je jasné, že Persie je číslo 1 a před sebe nikoho nepustí, teda pokud není zraněný. Jasně, že pro Arsenal je to spíš tak 3. útočník, to mi je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze je Bendtner takovej debilek, protoze z nej mohl a porad muze byt vybornej hrac, ma pro to vsechny predpoklady, krome hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme. Teraz čakaj od kiwwiho reakciu v zmysle:

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

pomýlil si sa, to malo byť vyššie.

Reagovat
kiwwi

mas to mat

Reagovat
kiwwi

City hra tiez casto na jedneho hrota, a aj ked hraju na dvoch, tak stale su tam styria kvalitni - v United to iste...to si kvalitny manazer vie postrazit

Reagovat
vodka

pro AFC by byl ideální nákup toho Podolského, ideální druhý útočník, zároveň ho ale uživí i na křídle a i jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, minimalne v tomhle smeru by to byl rozumny nakup

Reagovat
kiwwi

ja by som si tam teda este jedneho top hraca okrem Podolskeho v predu vedel predstavit...Persie si absolutne nemoze oddychnut, Wenger to musi vsetko prisposobovat jemu, to mu zvazuje dost ruky...

Reagovat
vodka

to je pravda, na kazdou pozici by meli byt k dispozici aspon 3 hraci. Ja to vidim ale tak, že bude hrát prim Perise, náhrada Podolski a treti tam zostane bud Park, nebo Chamakh...

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to spravil tak (je aj celkom pravdepodobné, že to tak bude), že Persie bude jednotka, kryť ho bude Podolski, ktorý si zahrá aj na krídle a tretia voľba budú mladíci. Ak sa podarí pracovné povolenie pre Campbella, je tam aj Afobe...

Reagovat
smazaný uživatel

vy hráte na dva hroty, resp. skoro vždy hrajú aspoň dvaja z toho vášho zoznamu. K City sa vyjadrovať nebudem, tí majú kvalitou jeden z najlepších a najdrahších útokov sveta, tomu fakt nemôžme konkurovať s našim finančným limitom.

My hráme na 1 hrot, čiže s dvoma poriadnymi hroťákmi sa v pohode zaobídeme. Aj keď predáme Chamakha, Parka a Bendtnera a kúpime Podolského, tak sme na tom dobre.

Gignac má kvalitu na to, aby u nás robil záskok, na rozdiel od Chamakha si s loptou rozumie, nie je postavou žirafa ako Marouane, nie je to na ihrisku lemra a to je to najdôležitejšie, aby bol u nás úspešný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gignac je skleněný. Bojím se, aby nedopadl stejně jako Marveaux

Reagovat
Godwinson

Dnes jsem opět četl, že se Wengerovi hodně líbí Giroud. Jsem zvědavej, jestli by dal Arsenal takovou sumu za náhradníka nebo jestli se s ním počítá jen v případě, když neudrží Persieho.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se trápí ale i tak?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, Blackburn by měl zkusit někde jinde, navíc levnej nebude plus plat, mohli by zabrousit jinam, např. Guidetti si chce zvyknout na PL(ikdyž neni moc zkušenej), nebo třeba Dost, Hooper.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakha ať koupijou ten se jim bude hodit na ty jejich nákopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Rovers ze by nejak zvlast nakopavali...

Reagovat
smazaný uživatel

Roque Santa Cruz je v Santanderu(?) jen na hostování ne? Mohli by zase sáhnout po něm

Reagovat
Fingulka

To už tu jednou bylo... byli by akorát za blbce, kdyby ho vzali i potřetí

Reagovat
smazaný uživatel

Momo Zidan je v Mainzu taky už asi potřetí

Reagovat
vodka

v Betisu, loni se tam moc už nechytil...

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, ta zelená mne mate

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teda dopadl...

Reagovat
smazaný uživatel

mne by sa páčil v Tottenhame strašne moc napr...

Reagovat
Fingulka

"Síť našich skautů je velice dobrá"... jestli do té sítě počítaj i Modesteho, tak to teda nemaj moc dobrej odhad

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku na hostování + nějakej starší nehrající útočník v PL a kdejakej tým má snad o záchranu v PL vystaráno

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bylo, hostování z Chelsea, nebylo to špatné...nevim však jestli Vinky´s má za cíl jen záchranu...

Reagovat
vodka

Venkys

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by byl zajímavý přestup. V posledních dvou letech Gignac jako by zapomněl kde je bránka. Eventuálně přestupem do Blackburnu by mohl najít novou výzvu. Uvidíme, co se stane.

Reagovat
paver

Tak rozhodně by se u nás mohl chytit. Yakubu všechno sám neukope a nedej bože kdyby se měl zranit, protože adekvátní náhradu nemáme. Modeste to byl velký krok vedle a dál bych to raději nerozebíral. Goodwillie se mi celkem líbí, ale přeci jenom je to mladej kluk a hra osamoceného hroťáka mu příliš nesedí. Posilu do útoku potřebujeme jako sůl a myslím si, že Gignac by mohl být dobrou volbou.

Reagovat
kiwwi

fanusik Rovers?

Reagovat
paver

Ano

Reagovat
kiwwi

vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Je nás tu víc...:)

Reagovat
fantomas

..ale nepíšete.

Reagovat
kiwwi

no ale nevediet, kedy tvoj tim raz vyhral Premier League ...

Reagovat
smazaný uživatel

...ani kdo ho vlastni...

Reagovat
smazaný uživatel

...kdo se v tom má ale vyznat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to jedno slovo

Reagovat
smazaný uživatel

1. Man Utd & Arsenal last 7 games: WWWWWWW.

2. Man City last 7 games: WWWLWWD.

3. Chelsea last 7 games: DLWLWLD.

4Liverpool last 7 games: ROFLMAO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nooo tak na vasom mieste by som sa velmi neozyval

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zavelíme k mohutnému finiši!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac by se do Anglie hodil, ale musel by na sobe vic makat..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool PL stats 2012 - P 11 W2 D2 L7 - only managed to get 8 points out of possible 33 points ...nie je mozne aby tam Dlaglish ostal aj po sezone..

Reagovat
smazaný uživatel

z jeho oficialnych stranok: Andrey Arshavin: In order to avoid rumors and false information, I decided to clear things up regarding the car accident I got into. The accident occurred near the “Ozerki" metro station. I'm all right, no one was hurt. What struck me is that the driver of a passing streetcar gave me a grapefruit.

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho stranka, to je lepsie ako 9gag

Reagovat
smazaný uživatel

to si píše on sám? po anglicky alebo to je preložené? lebo tá angličtina je na dosť vysokej úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze sam..hocijakemu inemu hracovi by som to neveril..ale andrej tak fakt posobi..inak zvyknu tam byt ozaj skvosty

a ta anglina, ked prisiel tak mal len zaklady, ale verim ze s jeho inteligenciou je mozne ze sa ju na tuto uroven stihol vpohodke naucit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

od jeho navratu jedna remiza, zvysok vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

hej, hej, tá hra je úplne iná ako s Djourouom alebo Kosom napravo.

Vďaka nemu, Gibbsovi, Rosovi a Theovi sme na tom teraz tak dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan's leading goalscorer this season Jordi Gomez has signed a contract extension, committing himself to the club until 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre potvrdenie prestupu Podolského do AFC do pár dní/týždňov.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacary Sagna (2007-) has made nearly twice as many appearances in the CL (35) as Spurs (1882-) have in the European Cup & CL combined (20).

Reagovat
smazaný uživatel

"Arsenal FC manager Arsène Wenger has been suspended from carrying out his functions for three UEFA competition matches by the UEFA Control and Disciplinary Body.

"Wenger has also been fined €40,000. He was facing a charge of improper conduct in relation to the UEFA Champions League round of 16 second-leg match against AC Milan in London on March 6.

Reagovat
smazaný uživatel

to je cirkus...ale Wenger sa tiež mal kontrolovať.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kenny nám už neúspěch v lize svádí na twitter...

Reagovat
vodka

tak to vyjádření je docela v pohodě, to není nějaké svádění věcí na twitter, ale spíš na ten tlak a netrpělivost lidí, v tom má pravdu.

Na druhou stranu, trenérským chybám se rozhodně nevyhýbá a LFC to stojí příliš často body...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk očekává, po takový investici do kádru, že cíl, což byla liga mistrů splní a ne že to bude nejhorší sezona od roku 1955 v lize.

Reagovat
vodka

tak já ho nechci nějak omlouvat, od nového roku je to vážně ostuda a on tomu nějak moc taky nepomáhá, ale stejně bych mu ještě tu sezonu dal... Nechápu jaktože loni byl schopný produkovat zajímavý fotbal a výsledky a letos je to sice většinou zajímavý fotbal, ale výsledky otřesné...

Reagovat
smazaný uživatel

Do vítězství Carlingu to bylo dobrý alespoň herně, když ne výsledkově, pak ještě 2 zápasy s arsenalem a evertonem, od tý doby jsem větší hnus u Liverpoolu neviděl co se týče hry.

Reagovat
Maresma

Posledni dobou ani ten fotbal neni zajmavy. Pokud nepocitam jak nas muze porazit Wigan ci totalni vyhoreni s QPR, to by me celkem zajmalo, jak se to mohlo stat.

Reagovat
vodka

Manchester United boss Sir Alex Ferguson believes his Blackburn Rovers counterpart Steve Kean can be proud of the way he handled the situation at Ewood Park this season.

The Rovers manager has come under fire, even from his own fans, all season as the club continues to fight to retain its Premier League status.

Ahead of the clash between the two sides on Monday night, Ferguson said that Kean deserves praise for his efforts in such a tricky time both personally and from a club perspective.

"It just shows you how things can change when you dig in and don't let things get to you," Ferguson said.

"Now, no-one talks about their fans and any protests.

"He (Kean) has held his dignity very well and deserves praise from everyone including his own supporters.

"I'm sure a lot of them will be wishing they hadn't done that because he's certainly shown his mettle during those times when things were difficult for him."

Souhlas, zvládá to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne dobre receno

Reagovat
kiwwi

presne toto som vysvetloval fantomasovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Enrique Twitter quote, July 25th 2011:

“The club is allowing all the major players of the team to go. Seriously, do you think it is the fault of the players? This club will never again fight to be among the top 6 again with this policy.’

Reagovat
smazaný uživatel

In your face vole, José

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si na to vzpomnel, kdyz se ted blizi vzajemnej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Porážka Liverpoolu letos bude chutnat stejně dobře jako porážka Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Některé ty přestupy hráčů od loňské zimy, kteří táhli svoje týmy a chtěli za lepšími šancemi (trofeje, evropské poháry, prachy whatever) , jsou solidní blamáže Enriqe, Carroll, Torres, Nasri. Ještě že Modrićovi t Levy zatrhl...

Reagovat
minoLFC

tak Enrique a Carroll už nejakú trofej majú a budú hrať EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně no, ale hádám, že si od toho slibovali trochu víc. Jose je na tom aspoň herně v pohodě, kdežto Carroll se tím zatím zahrabal....

Reagovat
minoLFC

ja myslím, že Carrollovi je to fuk pokiaľ chodí výplata

Reagovat
kissak

já si myslím že i Jose bohužel spadl do současné liverpoolské šedi a hraje tužku

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
wild

Horrific News: Aston Villa announce that Stiliyan Petrov has Leukemia

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi ho hodne lito

Reagovat
minoLFC

hrozne...snaď mali pravidelne prehliadky(a nie až po Muambovom skolabovaní) a prišli na to v rannom štádiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

The Villa Board received news today that our long-standing captain Stiliyan Petrov has been diagnosed with Acute Leukaemia.

Stiliyan developed a fever following the Arsenal game last Saturday and subsequently underwent tests conducted by Dr Ian McGuinness.

Haematology experts confirmed the diagnosis today.

Reagovat
minoLFC

hmm asi sa ešte nevie či ide o lymfocytárnu alebo myeloidnú

Reagovat
kiwwi

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andre wisdom trained with first team. sterling was also involved in the pre Newcastle workout at melwood.

Snad Raheem dostane víc minut než s Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC to play Tottenham in Baltimore (M&T Bank Stadium) on July 28th.

Reagovat
tomasinho

Pěkně a 25. s AS Řm v Bostonu.

Reagovat
minoLFC

a kedy sú predkola EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni Birmingham jako vítěz carlingu hrál 18. srpna. Kdybysme vyhráli FA cup, tak jdem do skupin myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Do skupin EL se snad ani primo jit neda, ty skupiny se utvori z vitezu posledniho predkola EL + z tymu, ktery vypadly v poslednim predkole LM.

Reagovat
tomasinho

http://www.lfcway.com/news/news/je-este-o-co-hrat

Tady máš možnosti. Současná předkolo, vyhraný FA Cup přímo skupina.

Reagovat
tomasinho

Doufejme. A Jonjo základ.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Howard Webb is the referee for Liverpool vs Evertan FA Cup game

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

puce,, to uz neni normalne

Reagovat
juninho8

OT: Alex Lacazette u ans do 2016...pekne....buducnost je o nieco svetlejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Alex doufám, že pokud někde odejde, tak za podobný peníze jako Benzema

Reagovat
Langi

*někdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele