Birmančevič doufá, že proti Galatasarayi naváže na výkon z Karviné

14.02., 19:45
Aktuality
Veljko Birmančević (© AFP)

Křídelník Sparty Veljko Birmančevič doufá, že ve čtvrtečním úvodním zápase 2. kola Evropské ligy na hřišti Galatasaraye naváže na sobotní výkon z Karviné, kde se dvěma asistencemi podílel na výhře 3:0. Především mu ale jde o dobrý výsledek. Z bouřlivé atmosféry na Rams Parku nemá strach, řekl na tiskové konferenci.

Pětadvacetiletý Srb se v Karviné v prvním soutěžním utkání Pražanů v jarní části sezony podílel na všech třech brankách, oficiálně mu ale byly připsány dvě asistence. "Podobné výkony chci opakovat v každém utkání. V první řadě ale hraju pro tým. Doufám, že zítra přidám gól nebo asistenci. Především mi ale jde o dobrý výsledek. Mám velkou radost ze svých statistik, ale zítra nebudou hrát roli. Musíme hrát jako tým, potřebujeme být jednotní. Půjdeme do toho naplno," uvedl Birmančevič.

Obhájce českého titulu čeká vyhlášené prostředí, stadion Galatasaraye má kapacitu přes 52 tisíc diváků. "Hrál jsme hodně zápasů proti velkým týmům. Vím, jak v takové atmosféře hrát. Nebude pro mě problém hrát na takovém velkém a zaplněném stadionu," prohlásil někdejší hráč Partizanu Bělehrad, Čukarički, Malmö nebo Toulouse.

V dresu Galatasaraye působí například bývalý hráč Interu Milán či PSG Mauro Icardi nebo historicky nejlepší střelec Neapole Dries Mertens. "Respektuju všechny jejich hráče, mají za sebou úžasné kariéry. Soustředím se ale na sebe, abych se každý den zlepšoval a dával do toho na tréninku i po něm všechno. Nezáleží mi na tom, proti komu nastupuji," podotkl trojnásobný srbský reprezentant.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele