Bilič neuvažuje nad odchodem do West Hamu

13.03.2008, 16:59
Aktuality
Trenér Slaven Bilič tvrdí, že nemá v úmyslu skončit na lavičce chorvatského národního týmu a vydat se za kanál La Manche koučovat West Ham, či jiný klub. Pozice manažera Alana Curbishleyho je totiž v Upton Parku nejasná, přestože jej před pár dny vedení klubu podrželo.

Britský tisk se spekulacemi neskoncoval a stále považuje právě Slavena Biliče za největšího kandidáta, který by mohl od příští sezony Kladiváře vést.

39letý kouč a bývalý vynikající stoper ve West Hamu dříve působil jako hráč, ale v nejbližších letech prý návrat neplánuje. Nyní se zaobírá blížícím se Eurem 2008 v Rakousku a Švýcarsku.

"Už nikdy nebudu tak spokojený, jak jsem teď na lavičce Chorvatska. Jsem velmi hrdý," řekl Bilič s tím, že se na 100% soustředí pouze na své nynější angažmá.

"Jsem polichocen, když čtu v novinách, že se o mě zajímá několik klubů, ale v tuto chvíli už nějakou práci mám a na odchod nemyslím," uzavřel.

Autor: Pavel Janega / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele