Bilič zůstane u chorvatské reprezentace

04.04.2008, 18:18
Aktuality
Slaven Bilič definitivně ukončil spekulace o své budoucnosti. Jméno 39letého kouče bylo spojováno s několika evropskými kluby, sám Bilič se ovšem rozhodl zůstat u chorvatské reprezentace...

"Detaily zveřejníme příští týden. Pro tuto chvíli mohu oznámit, že jsme se dohodli na podmínkách," prozradil sekretář Chorvatské fotbalové federace Zorislav Srebrič.

Bilič protáhl Chorvaty na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a současná smlouva mu měla vypršet právě po ME. V souvislosti s ním se v posledních týdnech spekulovalo hned o několika klubech a média jeho jméno spojovaa nepříklad s Fulhamem, West Hamem nebo Hamburkem.

"Zůstanu. Podepíšu cokoliv, peníze nejsou důležité," řekl nedávno Bilič

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele