Bílek končí ve Zlíně a míří k reprezentaci Kazachstánu

17.01.2019, 11:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (150)

Přidat komentář
jenage

Reagovat
mayday

Pod Bílkem jim to docela šlo, ostatně jako každej podzim poslední roky Pod Pivarnikem očekávám naopak podobný jaro jako poslední roky

Reagovat
Briggus

Zlín pod ním šlapal, kdyby dostal nabídku vést klub v Kazachstánu tak bych to nechápal (možná jen Astanu), ale reprezentace může být zajímavá výzva, takže se mu nedivím...

Reagovat
ttopi

V čem přesně prosímtě? Nejsou žádné indicie, že by tamní fotbal šel nějak strmě nahoru a určitě se nedá čekat, že by s nima udělal díru do světa. Já za tím vidím jen peníze a "zahraniční angažmá" do CV, nic jiného. Kdyby to bylo něco typu Rakousku, Maďarsko, ještě bych to vzal. Tohle nechápu

Reagovat
mayday

Ja to chápu moc dobře. Bílek není trenér, po kterým by kdy skočil nějakej klub ze západu. Takže max ČR, Slovensko a možná Polsko.

Nevím, kolik měl ve Zlíně, ale v Kazachstánu připluje na účet x mega měsíčně, zodpovědnost v uvozovkách žádná, uhraje si v kvalifikaci ty jejich obligátní 4 body a pohoda. V případě Bílka naprosto pochopitelná volba si vydělat.

Reagovat
ttopi

Super. Sám jsi popsal, o čem to dneska vlastně je. Vydělá si, ale ambice žádný. Jak říkáš, zodpovědnost "žádná", uhraje si obligátní 4 body a bude panovat spokojenost.

No nezní to divně? Ale je pravdou, že jiná zahraniční repre by ho asi nikdy neangažovala

Reagovat
mayday

No tak zní, ale výplata bude určitě v milionech. Kdo by to nebral na jeho místě?

Reagovat
exot12

A aké ambície by mal mať v Zlíne? Titul? LM?

Reagovat
IkerCasillas

Že by lepší (jednodušší práce) za více peněz? Nevím tedy teď jaké má složení Kazašská repre z domácích hráčů, ale pravděpodobně nebude muset trávit čas na jednom místě díky sledování hráčů a dalším povinnostem s tím spojeným.

Vše nemusí bejt jen o nějakém viditelném progresu.

Reagovat
ttopi

No však právě že by to mělo být o tom, aby člověk nějak naplnil své touhy a ambice. Neumím si třeba představit, že by detailista typu Pepa Guardioly byl spokojený s tím, že má jednodušší práci a nebude muset trávit svou prací tolik času. Možná ale právě proto je Pep tam, kde je. A Bílek jed trénovat Kazachstán. No a my sedíme u PC a jen si o tom povídáme

Reagovat
IkerCasillas

Pep to už je trochu jinej svět, navíc nikde není psáno, že se na to za pár let nevykašle a neukončí kariéru. Já to myslím spíš tak, že každej není frajer co ten fotbal žere a musí ho mít den co den za každý situace. A peníze dělají hodně. Proč si teda nevydělat pár šusňů na závěr kariéry a neskončit třeba v pětapadesáti. Přece jenom už asi ví, že žádnou díru do světa neudělá

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ono se hodí do CV další reprezentace, protože když už vedl dvě a nebude hrát uplně blbě, tak se mu dost pravděpodobně ozve pak zase nějaká další reprezentace byť třeba nějaká africká nebo asijská.

Reagovat
Josifek

Škoda, bral bych ho hned do Sparty..

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

přesně někoho takového Sparta potřebuje...

Reagovat
luismiksak

v tuhle chvíli a jak to u vypadá te sparťanské koncepci by se Bílek hodil náramně !

Reagovat
Josifek

Rozhodně. Je to solidní trenér, který si snad všude vedl docela dobře (jen s tou repre to moc slavné nebylo). Sice se od něj asi nedá čekat žádný krasofotbal, ale tomu je stejně současná Sparta na hony vzdálená.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s reprezentací měl zase nejlepší výsledky od Brücknera s mnohem horší kvalitou kádru i přes ten nic moc fotbal.

Reagovat
Azazelo RD

Vždyť to byla tragédie. Repre odehrál výborně 10 minut s Řeckem. Nejhorší debakl v historii s Ruskem a průměrný zápas s Polskem a bez Čecha to mohlo být daleko horší. A to byla jedna z nejslabších skupin EURA v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo... sice jsem ho taky tenkrát pičoval ale s odstupem si jeho práce cením. Obzvlášť potom co Vrba předvedl na euru ve Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba na tom Euru nepředvedl o nic horší fotbal než Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

o nic horší? však to byl nejhorší fotbal co kdy česká reprezentace hrála...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jako pod Bílkem. Jen s tím rozdílem, že jeden hrál proti nejlepším týmům Evropy, zatímco druhej hrál proti Rusku, Řecku a Polsku.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

hráli jsme jednoznačně nejhorší fotbal ze všech týmů na turnaji... Chorvati přitom tenkrát nebyli nic extra. Zápas se Španělskem jsem ještě tak nějak pochopil, ale jít betonovat a odkopávat balony proti Chorvatům? To byla podle mě ostuda. Proč vůbec postupovat na takovej turnaj, když tam nechceme nic předvést? Zachránily nás jen ty pitomý petardy... Mnohem radši jsem byl za ten výkon proti Turecku. Prohrálo se, ale aspoň jsme hráli fotbal.

Reagovat
Trapný diskutér

proti nejlepším týmům evropy skupina, ze který nikdo nepostoupil ani do čtvrtfinále

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

byl to takovej jednoduchej cíl kam směřoval všechen hněv... přitom si málokdo uvědomoval, že ten tým na víc snad ani neměl a hodně hráčů se navíc hooodně překonávalo a dosáhlo možná vrcholu kariér....

Reagovat
Josifek

JJ, bylo to tak, v těch dobách jsme ještě byli docela rozmlsaní a neuvědomovali jsme si úplně limity kádru...navíc Bílek obecně neordinuje svým týmům ofenzivní smršť pro potěchu diváka a o to víc to v kombinaci s tím slabým týmem v kontrastu vůči nedávným úspěchům vyniklo..

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ratusek

Bojí se zlínského jara tak zdrhnul a nechce si kazit jméno.

S Pivarníkem a jeho fiaskem v Brně to moc nevychytali, příležitost pro další je nahradit v top6. Zlín může být rád, že má tolik bodů

Reagovat
JeséRodriguez

...i když je otázka, kdo by je v top 6 nahradil. Maj celkem náskok, Liberci a Teplicím moc nevěřím, Boleslav má už docela velkou ztrátu a udělala dost změn v kádru. Opava dost oslabila a půjde do tý spodní skupiny.

Reagovat
Rob Roy

Já tam vidím jasnej boj o 6. flek mezi Libercem, Bolkou a černý kůň Teplice. Nikdo jinej se tam nepřimotá

Reagovat
JeséRodriguez

Ani ten Zlín? Na jaře pár bodů nasbíraj a ztrácet bude i to trio co jsi vypsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
georgeo

I přesto, že jde o reprezentaci, ze sportovního hlediska si nemyslím, že si pomůže...

Reagovat
JeséRodriguez

Reprezentace je přecejen něco víc.

Reagovat
Puskas

V trenérském životopise vypadá jinak Zlín a jinak reprezentační tým.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
remeslnik

Vypadá to v životopise jinak, ale pouze za předpokladu, že s tou repre dopadne v kvaldě dobře. Protože jestli neudělá ani bod, jakože s Kazachama, kde špicu ligy ( v Astaně) hrají hlavně cizí žoldáci a dobrých kazachů moc není, by to nebylo nic nemožného. Tak by mu to mohlo být spíš k tíži. Prachama se to nevyhraje. Naproti tomu v republice renomé má.

Reagovat
smazaný uživatel

jakyho sportovniho hlediska prosimte?

Reagovat
georgeo

Se Zlínem hraje o Evropskou ligu, Kazachstán nepostoupil v lize národů z nejnižší skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Až se dosměješ odpověz mi na 2 otázky. První - Má Zlín reálnou šanci na hraní minimálně předkol EL? Druhá - Postoupil Kazachstán z nejhorší skupiny ligy národů v konkurenci Andorry, Lotyšska a Gruzie?

Pokud si odpověděl ANO a NE, styď se za tvé předchozí reakce ve vlákně. Pokud jsi odpověděl jinak, dej si facku a nechoď na fóra o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co to tady zkousite.. Nakej vidlackej Zlin fakt ani zdaleka nedosahu prestize, jako ma trenovani repre Kazachstanu.. Kouni se, jak vypada Zlin a jak Astana.. Prachy budou asi taky vo necem jinym. Repre je vic nez klub.

Reagovat
bobis21

reprezentace kazachstánu rozhodně není o nic prestižnější jediné plus můžou být prachy, tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
bobis21

tyhle reprezentace z poslední divize fakt žádnou prestiž nemají. Když si vezmeš tu ligu národů, tak jsou tam na stejné úrovni jako Andora, Kosovo, Lotyšsko, atd. a ani tam nijak nevynikali Jestli je pro tebe prestižnější trénování reprezentace která nemá šanci se ani přiblížit postupu na turnaje a v lize národů bude ráda za každý bod v poslední divizi, tak fakt nevím jak definuješ prestiž.

Reagovat
meno

Reagovat
Trapný diskutér

u nějakýho gibraltaru nebo andorry bych souhlasil.. ale kazachstán má rozhodně na víc, než dosud předvedl, kvalita kádru rozhodně neodpovídá poslednímu koši.. bílek tam může jenom získat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

chces svuj tym pripravovat na zapas proti Spanelsku, nebo proti Dukle?

Reagovat
bobis21

ano, není nad to připravovat tým na 20% držení míče a prohru 0:4 Co tím přesně získá? Fajn, zahraje si na nějakém stadionu ve španělsku, ale to je tak vše. Já bych si teda rozhodně vybral z těchto možností Zlín, jediné co my to mohlo změnit by bylo kdyby mi nabídli nějaké opravdu neskutečné prachy, tak bych to třeba na 1-2 roky vzal

Reagovat
Puskas

V těch krajích trénovali i Vogts nebo Prosinečki, takže prachy tam solí určitě luxusní. Když bude mít v životopise repre, už druhou, určitě mu to pomůže příště.

Reagovat
bobis21

Pomůže k čemu? Když si řekneme že má ambice na Spartu třeba, tak si nemyslím že mu to pomůže víc než úspěšná sezona ve Zlíně. Kluby na západ od nás si z toho na prdel nesednou a pokud chce jít trénovat třeba do Ruska, tak mu to možná pomůže, ale nemyslím si že nějak extra - teď je čeká kvalifikace a nemyslím si že s Belgií, Ruskem nebo Skotskem něco uhrají. Pak se může maximálně spoléhat na to, že se někdo posere z toho že uhráli body s Kyprem ...

Reagovat
Puskas

Třeba kluby na východ a třeba ta Astana, pokud bude úspěšný.

Reagovat
bobis21

No právě, a je ta Astana výš než top české kluby?

Reagovat
Puskas

Než Zlín myslíš? On tam nejde ze Sparty, jde k reprezentaci z provinčního českého klubu. Vrba šel od repre k provinčnímu ruskému klubu, bo taky věděl, že s mu to vyplatí.

Reagovat
bobis21

Ne, myslím než Sparta, Slavia nebo Plzeň. Pokud někdo říká, že mu to angažmá může pomoci do nějakého lepšího klubu, kterým má být např. Astana, tak se právě vrátíme k mému argumentu od začátku - je Astana lepší než Sparta a pomůže mu to do Astany výrazně víc než úspěšná sezona ve Zlíně do té Sparty třeba? Podle mě je odpověď na obě otázky ne. Jediný přínos opravdu vidím ten finanční.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ruku na srdce, Astana poslední 4 roky hraje pravidelně skupiny evropských pohárů, zahrála si LM, kde neudělali ostudu. Do toho domácí tituly. Sparta se od toho tažení v EL spíš jenom hledá a každý půlrok/rok začínáme od začátku..

Reagovat
bobis21

Sparta se trápí, přesto jste v pořadí koeficientu o desítky míst výše (ano, hlavně díky tomu tažení v El)

Reagovat
Pride

Finančně rozhodně.

Reagovat
Pablos

však tyhle štace se snad berou jenom kvůli penězům.... nechápu to jak tomu může někdo dávat nějákej super význam v trenérské kariéře, který má být na hony vzdálen od toho trénovat Zlín ...dle mě je to na dost podobné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite mu pomuze v hledani dalsich angazma (ve vychodni evrope), kdyz se bude vedet, ze vedl repre kazachu nez zlin..

Reagovat
Pablos

no ale dá se i říct i že česká repre je někde s prestiží úplně někde jinde než ta kazašská a s tou v životopise se dostal na to trénovat v Dinamu Tbilisi. Prostě pro mě to jednoznačný tak není, že by na to někdo nemohl mít jinej pohled a názor.

Reagovat
Puskas

Tak přece si ho tam nevzali proto, že trénuje Zlín.

Reagovat
Pablos

když je to pro mě na obdobné úrovni sportovní Zlín a Kazachstán... tak to, že mu česká repre dopomohla ke štaci v té kazašské na mě zase tak nezapůsobí jinak jo je to pořád repre a hlavně ty peníze a to, že nemusí denně někde trávit s klubem čas, fajn job o tom žádná... ale co se týče možnosti sportovních úspěchů, je pro mě teda výš bojovat o EL se Zlínem, než prakticky ničeho nedosáhnout s Kazachstánem. Ale to je věc pohledu, samozřejmě respektuji pohled někoho jiného, že to vidí jinak než třeba já.

Reagovat
Puskas

Tak od toho jsou diskuse, že. Stejně jsou ale při nejmenším v tomto případě plané, on si to vyhodnotil a rozhodl se tak, bo je přesvědčen, že dělá správný krok.

PS: Ne, se mnou s neradil.

Reagovat
smazaný uživatel

trenoval je Beranek.. dohledej si s nim nejakej rozhovor a mozna zmenis nazor..

Reagovat
bobis21

nějaké jsem četl a nic extra pozitivního kvůli čemu bych tam šel si fakt nevybavuji

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exot12

Zato Zlín má reálnu šancu na zisk titulu každý rok

Reagovat
luismiksak

Reagovat
exot12

Až vytiahneš hlavu z prdele, skús sa spýtať za hranicami koľko ľudí pozná Zlín a koľko Kazachstan.

Asi toľko k prestíži Zlína

Reagovat
bobis21

A zkus se taky zeptat kolik lidí zná jediného hráče Kazachstánu. Asi tolik k prestiži Kazasske repre

Reagovat
xhejl

Já jich teď dál z hlavy 6. Zato hráče z šestého týmu polský nebo rakouský ligy neznám ani jednoho. Ale i tak je to stupidní kritérium. Angažmá u Kazachstánu je určitě víc. Penize, mediálním zájmem, kvalitou hráčů, kvalitou zápasů, vším.

Reagovat
bobis21

Já bych nedal ani jednoho, naopak z rakouské a polské ligy bych byl úspěšnější. Je to subjektivní, pro tebe může být Kazachstán víc, pro mě prostě není

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

k čemu je ta zmínka o porovnání jak vypadá Zlín a jak Astana ? ...Jo kdyby šel trénovat Astanu tak neřeknu ani slovo... ale on jde sbírat porážky a sem tam uhaluzit nějákej bod k jejich repre. Neříkám, že to třeba není zajímavé trénovat repre... ale zas tak bych nevyskakoval, že je to ze sportovního hlediska někde jinde.

Reagovat
Muffi

Stejně jako je všem mimo Kazachstán u prdele tamní repre, tak je všem mimo ČR u prdele Zlín. Bílek už trenérského vrcholu dosáhl ve Spartě a naší reprezentaci a maximum na co má nyní je klub, který se náhodou probije do skupiny EL, ideálně výhrou v poháru.

Reagovat
luismiksak

to chce studenou sprsku

Reagovat
Radin

Nevím co řešíš..Prachy má určitě lepší, stačí se podívat jak vypadá Astana..Druhá věc je soupeři, v naší lize si nezahraje proti tak dobrým hráčům, jako má Belgie..

Reagovat
kilobyte

Ze sportovního hlediska si nepomůže? Bude mít k dispozici lepší hráče, lepší soupeře, lepší zázemí.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bobis21

nevím, já bych asi radši trénoval Zlín než Kazachstán ... ale otázka je kolik platí

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka za všechny prachy

Reagovat
ondrasch77

to bude asi sakramentskej rozdíl...

Řekl bych o jednu nulu na konci víc

Reagovat
Spalovač šancí

Tak hlavně aby ta nula navíc na konci nebyla za desetinnou čárkou

Reagovat
Ross Geller

Každej to má jinak. Já bych třeba raději šukal asiatku než černošku, ale někdo to má obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

do sparty

Reagovat
Hany45

Míša De Bílek

Reagovat
FC Porto FC

To už je lepší trénovat nějaky tým v Kazachstánu než jejich repre

Reagovat
cink

Můžeš to rozepsat, nedává to smysl, ale možná máš nějaký argument

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych třeba taky radši Astanu a Evropskou ligu než Kazašskej nároďák

Reagovat
ratusek

To jo, ale nějaký tým jsou míněny všechny a tam je lukrativbí pouze Astana

Reagovat
cink

Radši Evropskou ligu než narodni tým? Můžeš to rozepsat, nedává to smysl, ale možná máš nějaký argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Nároďák prakticky bez šance na nějaký mezinárodní úspěch < Astana letos v EL, 15/16 LM, 16/17 EL, 17/18 postup ze skupiny EL, v kvaldě o LM loni porazili Legii, letos Dány. Nároďák, nejnižší skupina Ligy národů, vrchol je předposlední místo kvalifikace o ME. Takže ano, za mě raději EL než Kazašskej nároďák

Reagovat
meno

Reagovat
FC Porto FC

přesně. Plus do Kazachstánu si diky prachům můžeš přivést zajímavý hráče zatím co repre je nekonkurence schopná a opravdu tam není ani jeden výraznější fotbalista

Reagovat
Y.N.W.A

je to jasný, Zlín chce skončit ve skupině 7. - 10. místo, aby mohl zabojovat o Evropu, ze šestky (možná i pětky) totiž nic nekouká

Reagovat
Pablos

no zase by tu druhou skupinu museli celou vyhrát a pak ještě porazit buď 4. nebo 5. z té první ...to zase tak moc nadějně taky nevypadá ...jasný to 6. místo je plonkový, ale to 7. místo je ještě hodně těžký z toho něco vytěžit.

Reagovat
Y.N.W.A

tak to je snad jasný, ale lepší něco, než nic, ne?

Reagovat
Pablos

no pokud není na tom 6. místě moc velký odstup od těch před ním... tak ta šance je možná i větší o to zabojovat o tu EL

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Nejradši bych ho viděl ale na lavičce naší reprezentace

Reagovat
andrew96

Achjo. Bílek ve Zlíně buduje mužstvo dle vlastní libosti s neortodoxním rozestavením a teď to po něm bude muset těsně před startem jara převzít někdo jiný.

O Pivarníkovi (a stejně tak Habancovi) si pořád myslím, že je dobrý trenér, ačkoli v Brně si reputaci solidně pošramotil. Nabídka z první ligy, ještě od týmu z nejlepší šestky, je pro něj dar z nebes, tak snad si toho bude pořádně vážit.

Reagovat
krisa

doufám, že už šprtá:

Kazachstán je největší země na světě,

ostatním státům vládnou malé holky.

Kazachstán je číslo jedna ve vývozu draslíku.

Kazachstáne, Kazachstáne, ty být velmi pěkné místo.

Kazachstán je přítelem každému - kromě Uzbekistánu. Tam žijí vlezlí lidé, co mají místo mozku kosti.

Kazachstán je domovem nejlepších prostitutek v regionu. Samozřejmě pokud nepočítáme Turkmenistán.

Reagovat
Chlupatá máma

Na melodii hymny USA.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mass

Pamatuju jak někde hrála repre Kazachtánu a pustili před zápasem tuhle Borat verzi

Reagovat
SuperBanikovec

*Nejčistších prostitutek....

Reagovat
krisa

á, tak to pardón, nejsem úplně expert přes kazašskou hymnu a Kazachstán obecně..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
luismiksak

Klobouk dolu pane Bílku! V Čechách neprávem vysmivany trenér, který téměř všude kde byl, tým buď nastartoval, nebo z nej vymackal maximum. I z te proklaté repre na Euru 2012... I tak dostal naloženo. Víc dostal snad jen Straka ve Slavii, i když ten to měl zaslouženě.

Takže za mě, i kdyby trénoval Kazachy jen třeba rok, tak zkušenost je to skvělá, trenersky ho to určitě obohatí a finančně ani nemluvě. Navíc je skvělý, ze vůbec chce Kazachstán českého trenéra. Fakt kloboucek dolu a poklona!

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jeho CV vůbec nevypadá špatně.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak on už Kazachstán kdysi vedl Beránek.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Od Bílka logické rozhodnutí, myslím že sám vidí, že po odchodu Beauguela a výkonech z poslední doby už to bude typické Zlínské jaro a takhle odejde jako pán. Naopak Pivarník, přestože dle mého to není špatný trenér si podle mne definitivně zničí pověst.

Reagovat
Greny

A dobře Pivarnikovi tak.. dlouho jsem ho obhajoval jen ať si ji zničí a bude rád za něco na Slovensku

Reagovat
Pablos

to co předvedl v Brně mi přišlo docela i hnus z osobního hlediska, všechny hráče a lidi tam vlastně neustále jenom potápěl v rozhovorech a že on vlastně nic

Reagovat
mayday

V Brně se choval jak idiot. Například mě nasral, že vyhnal Pilíka, což byl v kádru jeden z mála technických fotbalistů. Samozřejmě to není dynamickej hráč vůbec, ale pokud umí vymyslet přihrávku, tak zkusím udělat sestavu a taktiku tak, abych ji využil a ne že ho vyrazím a v sestavě pak nebude fotbalista.

Druhá věc je, jestli na to samozřejmě totálně nesral na tréninku, to nevím.

Reagovat
luismiksak

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni odsuzovali a nechápali vyhazov Pivarníka z Viktorky, ale Šádek brzy zjistil, že tohle není trenér pro boj o přední příčky a už vůbec ne do Evropy. V novodobé historii FCVP měl kromě Vrby nějaký přínos pouze Koubek, všichni ostatní se pouze zúčastnili a snad i neublížili. Rád bych se mýlil, ale pro Zlín špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Jo ono jde o repre... tak to chápu, já myslel, že jde do klubu...

Ať se daří a Pivarník snad naváže na jeho práci a bude se mu ve Zlíně dařit...

Reagovat
mayday

Smát se nebo brečet? To je naprostá hrůza děs.

Reagovat
ondrasch77

Tak zas buď rád, že to zacvaká Tipsport, když nemáte moc prachů...

Reagovat
mayday

To je sice pravda, ale ten kádr... Kam se ten fotbal v Brně dostal a dno ještě podle mě nebylo dosaženo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
AjaxFans

Takže derby je naše?

Reagovat
smazaný uživatel

Derby s Kazachstánem?

Reagovat
Nebelung

Hlavně aby byla vaše záchrana

Reagovat
Blasphemer

Taky bych se na jaro radši zdekoval, kdybych měl trénovat Zlín.

Reagovat
Acrocephalus

Jedna ostuda mu nestacila?

Reagovat
pepinho2

Která?

Reagovat
smazaný uživatel

prachy jsou prachy, nová výzva...já bych bral tuhle štaci taky, jde prostě za lepším Ve Zlíně mohou být spokojeni, co u nich odvedl za tu krátkou dobu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele