Bielefeld v boji o udržení v bundeslize mění trenéra

20.04.2022, 14:51
Aktuality
SchücoArena (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
andrew96

Čistě snaha o injekci do posledních kol.

Fanouškům Arminie bych přál ještě alespoň jednu plnohodnotnou sezonu bez restrikcí. Ale jinak je ten tým prostě slabý, spíš druholigový. Vloni je z bryndy tahal jen Doan, letos Wimmer s Okugawou. Díky za objevení Piepera a splnění přání Klosovi, i tak se nicméně horko těžko hledá něco, díky čemu by si Bielefeld zasluhoval větší sympatie.

Kramer celkem překvapil. Vloni se jeho příchod namísto Neuhause zdál jako nonsens, avšak konec ročníku nakonec zvládl bravurně. Celkově šlo ale s tím kádrem jen sotva dělat divy.

Reagovat
Rudnevs

Obávam sa, že pôjdu a asi som za to aj rád, lebo Stuttgart padnúť vidieť nechcem. Ale Bielefeld v Bundeslige nesklamal a urobil dobrú prácu. V prvom rade treba uznať, že nedávno boli niekde na hranici druhej a tretej ligy a teraz hrajú prvú, čo je dosť slušný počin. Dobrá práca vedenia aj Neuhausa a treba uznať, že Kramer, hoc som mu vôbec neveril, si tiež viedol dobre a svoj cieľ splnil. V lete to boli taktiež celkom slušné posily, keď získali hráčov ako Wimmer, Hack, Serra, Schöpf či Vasiliadis za drobné. Bohužiaľ na dlhé trate to pre Bielefeld neni, asi aj vďaka tomu, že narozdiel od Unionu pre ľudí moc atraktívni nie su. Ale tak třeba někdy příště ich v bundeslige zas uvidíme.

Tento ťah je taký podivný, zvlášť keď náhrada je “nejaky” tréner brankárov a nový je akurát asistent Michael Henke (legendárny asistent Otmara Hitzfelda z 90s), čiže samozrejme, že to je čistý akcionizmus. Ale bola by sranda, keby im to vyšlo aj tento rok.

Reagovat
andrew96

Pravda, je důležité si připomínat, že nedávno klub málem spadl to insolvence.

Reagovat
Coutinho10

Čau, směrem k CZ fantě a složitější orientaci v Eurofotbal.cz minilize, kdy se začínají objevovat lidi, kteří s námi nehráli na Sazce, nemají názvy týmů podle svého EF nicku, tak jako nejlepší možnost vidím po směru myšlenek super lig se přidat ještě do jiný miniligy, o který bude vědět jenom nás pár a to je liga s názvem:

VIP EF Super League

https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/1955

Tak budu rád, když se přidáš, ať to máme přehledný, díky moc

Reagovat
andrew96

Paráda, jsem tam, moc díky.

Reagovat
cologneFC

Som zvedavý čo na nás v sobotu vytiahnu. Vôbec mi nebude vadiť ak sa v lige udržia, ale nech to nie je na úkor Stuttgartu.

Reagovat
andrew96

Mně to vychází na BSC, chtě nechtě. Byl by to krutý, ale zasloužený trest.

Reagovat
Jason_

nech vypadne herta

Reagovat
Rudnevs

Scheiß Red Bull Leipzig! Také sympatické finále to mohlo byť Union - Freiburg. Kiež by sympatický SC vyklepol redbullákov, ale myslím, že toto si už dózy nenechajú vziať.

Reagovat
cologneFC

Som zvedavý či paklub zaplní svoje vyhradené miesta na Olympijskom štadióne. Podľa mňa požiadajú o menej vstupeniek. To zase bude finále

Reagovat
andrew96

Bude skvělé, Freiburg je zničí.

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

Nkunku jim to pěkně vyskákal... Tam mělo FCU proměnit ten brejk na 0:2 a bylo by hotovo, velká škoda.

Reagovat
eleven11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele