BIANCHI SKONČIL V ATLÉTIKU

12.01.2006, 22:31
Aktuality
Atlétiko Madrid propustilo ze svých služeb trenéra Carlose Bianchiho, důvodem jsou neuspokojivé výsledky. Atlétiko figuruje až na dvanáctém místě ligové tabulky, čtyři body od sestupu, po středeční domácí porážce od Zaragozy má navíc blízko k vypadnutí z Copa del Rey.

Prezident klubu Enrico Cerezo uvedl na čtvrteční tiskové konferenci: "Chtěl bych oznámit, že jsme se dohodli s Carlosem Bianchim o ukončení jeho smlouvy s naším klubem. Na začátku sezony jsme moc doufali, že stavíme dobrý tým a že bychom mohli vyhrát titul, ale není to tak. Proto jsme při ranní schůzce s Bianchim učinili toto rozhodnutí. Bianchi bude nahrazen trenérem B-týmu Pepe Murciou. Murcia je muž z klubu a ví o týmu mnoho."

Bianchi převzal funkci po Cesaru Ferrandovi, který opustil klub na konci minulé sezony, kdy se Atlétiko nekvalifikovalo do pohárové Evropy. Předtím, než se Bianchi dostal k Atlétiku, byl rok bez práce po odchodu z Bocy Juniors. Bianchi dovedl Bocu ke čtyřem argentinským titulům, třikrát vyhrál Copa Libertadores a dvakrát Interkontinentální pohár. Vedl také Velez Sarsfield k vítězství v Copa Libertadores a Interkontinentálním poháru v roce 1994.

Autor: Tomáš Kohlmann

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atletico podľa mňa má už dlhé roky jeden veľký problém - a to je trpezlivosť. Gil bol tým známy a asi sa od vtedy nič v tomto nezmenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že ho tam měli nechat dýl.

Například já, kdybychom neměli v Barce Franka, bych ho k nám 100%ně bral

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že všichni tu Colchoneros tipovali na druhé místo, to jste fakt přepískli. Obranu máme dobrou, horší je to ale v záloze, zvláště v jejím středu, Gabi je dost mladý, i když minulý rok táhl Getafe tak rodné Atlétiko je o něčem jiném, ani Zahinos nemá tu kvalitu směrem dopředu, Colsa je defenzivní. Tam je zakopaný pes, štve mě že jsme nedali těch 12 mio za Rosu, toho přesně tam potřebujeme, ty peníze jsou (byly)rozumný , po odchodu Bianchiho to bojím se zcela padlo. Kežmam zatím moc goly nedává, Torres má už druhou sezonu zvlhlý střelecký prach. To je až neskutečný co všechno nedá

Reagovat
Xavi

Já jako jediný jsem tipoval Atletico, že se bude pohybovat v půlce tabulky!!! Mě to jako vůbec nepřekvapuje, protože každý rok nakupují velká jmena, ale vždycky to má ten samý výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

hracmi to nebolo tak to muselo byt nedostatkom trenera ale to by sa mohlo zmenit pepe murcia snad to bude meno ktore dotiahne atletico do vrchnej casti tabulky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele