Bez výhry a nově i trenéra, Stuttgart odvolal Matarazza

10.10.2022, 18:00
Aktuality
Stuttgart v letošní bundesligové sezoně ještě nevyhrál, aktuálně padl třikrát za sebou a další snahu německého celku bude jenom zpovzdálí sledovat Pellegrino Matarazzo. Trenér přišel o práci, vedení ho z funkce odvolalo dnes odpoledne...

"Rino nejenže splnil naše očekávání, ale v řadě aspektů je dokázal překonat. Nyní jsme se ale bohužel dostali do bodu, kdy jsme přesvědčeni o nutnosti jeho odvolání," zdůvodnil tah vedení sportovní ředitel Sven Mislintat.

Matarazzo na lavičku Stuttgartu usedl koncem roku 2019 a trenérem VfB byl přes tisíc dní. V prvních měsících tým dovedl zpět mezi bundesligovou elitu, v nejvyšší soutěži s ním pak obsadil devátou a loni patnáctou příčku.

Letošní počínání Stuttgartu už tak úspěšné není a po devíti kolech je s pěti body na předposledním místě. Na svém kontě nemá ani jednu výhru a o víkendu podlehl Unionu Berlín.

Matarazzo je čtvrtým odvolaným trenérem letošního ročníku 1. Bundesligy, před ním se poroučeli Domenico Tedesco (Lipsko), Thomas Reis (Bochum) a Gerardo Seoane (Leverkusen).

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Rudnevs

Na jednu stranu skoda, lebo bol dobry a bol tam aj celkom dlho, na druhu stranu uz to pomaly slo nejak do prdele a asi proste prisiel cas. Som zvedavy na nahradu. Hovori sa o Hütterovi.

Reagovat
andrew96

Já slyšel o Hoeneßovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele