Beto pokračuje v Seville, podepsal s ní novou smlouvu

06.04.2015, 22:04
Aktuality
Pokračování v Seville nakonec dal přednost Alberto Bastos Pimparel, známější spíše pod přezdívkou Beto. Portugalský gólman měl v Andalusii kontrakt jen do konce letošního června, s vedením španělského klubu se ale nyní dohodl na jeho prodloužení o dva roky, součástí dohody je i opce na další sezonu...

"Jsem velmi spokojen. Chtěl jsem i nadále pracovat pro tento klub, který mi toho dal strašně moc. Dnešek je šťastným dnem jak pro mne, tak i pro mou rodinu. Prodloužil jsem tam, kde jsem vždycky chtěl zůstat. Měl jsem i jiné možnosti a jednání byla hodně dlouhá, ovšem toto bylo přáním obou stran," řekl pro internetové stránky klubu.

Beto přišel do Sevilly v létě roku 2013 za dva miliony eur z Bragy a za první tým zatím odchytal 83 zápasů. Letos s klubem útočí na účast v Lize mistrů a Sevilla vedle toho má šanci na obhajobu triumfu v Evropské lize, ve čtvrtfinále na ní čeká Zenit Petrohrad.

Jedním ze zájemců o služby Beta byl turecký Beşiktaş, istanbulský klub měl 32letému gólmanovi dokonce předložit nabídku.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

legenda EL

Reagovat
Murtago

Plačící, klečící, bohu děkující.

Reagovat
paver

Jeho penaltové "výběhy" x metrů před čáru

Reagovat
Irek

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že takový tým jako Sevilla si nekoupí pořádného brankáře. Jako Beto není špatný, ale žádná špička ti tedy není.

Reagovat
Darren Fletcher

to ani sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš nákej chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej jak se o to s Ricem popere, kazdopadne o golmany u nas nebyla nikdy nouze. Jinak Beto je na čáře nesmirne silnej, naopak logicky kvuli jeho postave je slabsi v soubojich...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele