BETIS SEVILLA PŘEVEZME CÚPER

03.07.2007, 20:55
Aktuality
Betis Sevilla svým fanouškům již brzy představí nového trenéra. Španělský celek převezme a nástupcem Luise Fernándeze se stane Héctor Raúl Cúper, který to na Pyrenejském poloostrově již moc dobře zná...

Betis letos zažil hodně mizernou sezonu. Byl na hony vzdálen pohárovým příčkám a až do posledního kola se strachoval o setrvání v Primera Division. Došlo proto ke změně trenéra, a nejenom k jedné. Jako první o svou práci přišel Javier Irureta a příliš dobře si nevedl ani jeho nástupce Luis Fernández.

"Příchod Héctora Cúpera je hotov a mohu vám slíbit, že v příští sezoně bude trenérem Realu Betis Balompié. Je to oficiální. Čekali jsme na dokument od federace, který jsme nyní podepsali," pochvaluje si prezident Betisu Pepe León.

Cúper na Pyrenejském ostrově platí za úspěšného trenéra. Jeho poslední angažmá na Mallorce sice skončilo neslavně, velké jméno si ale udělal v předchozích letech, kdy se třikrát po sobě podíval do finále evropského poháru. Radost už určitě nemá z jejich výsledků - ve finále PVP nejprve s Mallorkou podlehl Laziu a následně se s Valencií dvakrát marně pokoušel o triumf v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Carlitos

A první posilou Betisu se má stát Cúperův krajan a stoper Boky Juniors a argentinské repre Daniel Díaz. Údajně za 5 milionů euro.

Reagovat
HOST*

No konečně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Joan Carles Navarro nás opoští...

Hodně štěstí v další kariéře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, ale NBA si bezesporu zaslouží, nedá se nic dělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele