Betis prodloužil smlouvu s reprezentačním záložníkem Canalesem

14.12.2021, 12:50
Aktuality
Sergio Canales (© AFP)
Betisu se daří, je na třetím místě tabulky španělské nejvyšší soutěže a vedení sevillského klubu začalo už nyní rozdávat odměny. Jednu dostal Sergio Canales, reprezentačnímu záložníkovi byla prodloužena smlouva a v Andalusii by měl hrát až do června 2026...

Canalesův předchozí kontrakt byl platný do konce příští sezony, součástí nového je tradičně výstupní klauzule a její výše byla nastavena na jednu miliardu eur.

Třicetiletý Canales v minulosti hrával za Racing Santander, Real Madrid, Valencii a Real Sociedad a do Sevilly přišel v červenci 2018. Za Betis zatím zvládl 139 zápasů, v nichž nastřádal 27 gólů a na dalších dvacet branek svým spoluhráčům přihrál.

Kariéru Canalese v minulosti dvakrát zabrzdilo vážné zranění kolenních vazů a v Betisu patří ke klíčovým postavám. Jeho výkony mu vynesly i opakované pozvánky do španělské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / realbetisbalompie.es

Komentáře (3)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Canales je v repre? Na to jak byl v mladém věku často vážně zraněný, tak se vypracoval. Kéž by podobný vývoj měla i kariéra Václava Černého.

Reagovat
PH8

No mezi U21 a seniorkou repre měl 7 let pauzu To by mohl Čerjnej taky zvládnout.

Reagovat
Mass

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele